Zilveren Kruis レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

O? U bent bij het Zilveren Kruis??? Gegrinnik. Wij zijn al sinds maart door het door Zilveren Kruis toegekende budget heen. We hebben meer gevraagd, maar daar is nog niet op gereageerd. U zult tot 2... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Deze zorgverzekering is een oplichting. I de grootste van Nederland let op en kies een goeie zorgverzekering deze hulp jou voor geen moer . klantvriendelijk weet niet wat het is.

5぀星のうち1の評䟡

Het gaat over papieren post, die wordt volgende jaar €1,50.Zilveren kruis zet me onderdruk dat ik moet. digitaal post ontvangen. Tegenwoordig is gewoon normaal om mensen zo te behandeld. Dit is mac... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Zilveren Kruis vraagt veel documenten op en stelt zich defensief op aangaande de stijgende premie, de minder wordende vergoedingen en de complexities van de zorgkontrakten. Het enige aangename de laa... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 61ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Belachelijke prijzen, dit met goedkeuring van zilveren kruis

Ik keek gisteren voor het eerst op "mijn zilveren kruis"omdat ik een herrinering voor een eigen bijdrage ontving. Dit verwonderde me omdat ik in 1 jaar ÚÚn keer bij de huisarts ben geweest en ÚÚn keer consult specialist, tot mijn grote schrik was er voor een ander voorval 772 euro!! gerekend voor naar waar ik later achter kwam een intakegesprek bij een kantoor van "good hope", deze organisatie helpt mensen met verslavingsproblematiek, dit klopte idd, ik was daar geweest en ÚÚn stagiaire heeft vanaf een laptop een reeks vragen gesteld, dit duurde ongeveer ÚÚn uur, daarna kreeg ik een video verbinding met ÚÚn arts die me afwees voor het progamma, duurde niet meer als 10 minuten, alles bijelkaar 772 euro, dit riekt zwaar naar verstrengeling/corruptie, een bedrijf nmlk "good hope" die dit soort exorbitante bedragen in rekening kan brengen en ikzelf moet 224 bij leggen en de rest betaald de massa wel. Het is diefstal!!!!!!!!

2025幎8月1日

Absoluut waardeloze verzekering

Absoluut waardeloze verzekering. Ze maken het zorgverleners overdreven moeilijk waardoor de meesten er geen contract mee willen, en je dus veel minder vergoed krijgt. Ook zit psychische behandeling voor chronische aandoeningen niet eens in de basisverzekering.
Website is een doolhof, als je al vindt wat je zoekt is het zo waardeloos geformuleerd dat je er nog niks aan hebt.
Aan de telefoon wordt je wel goed geholpen, dus dat is dan die 1 ster waard.

2025幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

Expensive, unresponsive, and disappointing insurance experience

I am extremely disappointed with Zilveren Kruis as a health insurance provider.

I pay nearly €200 per month, despite only having a 4-hour work contract and an unstable income. Yet I receive almost no meaningful support, and I’m left to pay out-of-pocket for many services. Their customer service is unhelpful, vague, and often simply absent. Questions submitted via the app are ignored or answered with generic, unclear messages.

Most recently, I had a medical situation during a trip abroad. I submitted all the documents and explanations they asked for pharmacy receipts, medical proof, and dated screenshots. In return, I received confusing forms and messages that seemed to question my honesty, rather than help resolve the issue.

I have now filed a formal complaint and still feel ignored and unsupported.

I truly regret choosing this insurance, especially given how expensive it is. There is no transparency, no care, and no sense of responsibility.

I do not recommend Zilveren Kruis to anyone who expects fair treatment, especially when it matters most.

2025幎7月14日

Alles gaat mis

Alles gaat mis! wederom weer een andere oogdruppel gekregen dan de cosopt die ik al 1,5 jaar gebruik. 3 maanden geleden hebben zij dit ook met een andere oogdruppel gedaan ! Welke ik ook maar niet gebruikt omdat ik bang ben dat dit mis gaat. Maar nu krijg ik een druppelaar die niet te bedienen is. Ik heb van alles geprobeerd maar krijg er geen druppel uit geperst normaliter heb ik een pipet achtig flesje wat heel goed ging. Nu ik al bijna blind ben aan 1 oog kan ik ook met dit apparaat niet goed naar me oog richten, je moet veel kracht zetten wat ik niet kan door artrose in mijn handen, en nu kan ik geen oogdruppels meer druppelen (2 keer per dag) welke zo belangrijk zijn voor mij om mijn ogen te onderhouden.
De apotheker adviseerde mij om een andere verzekeraar te nemen wat ik ook zeker zal doen maar moet nog 6 maanden wachten. Tot die tijd kan ik dus niet druppelen. Ik ben hier zo verdrietig van ik kan wel janken. Hoe zou u het vinden als je door toedoen van de verzekeraar straks misschien wel aan 2 ogen bijna blind wordt? ik vind het schandalig en wens niemand dit toe. Weg met het Zilveren Kruis dit zijn echte geld wolven die niet aan de mensen denken maar alleen aan zich zelf. !!!!

2025幎7月16日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte service bij uitzonderlijke situatie

Ik ben geëmigreerd waardoor ik geen recht meer heb op een zorgverzekering in NL. Het land waar ik nu woon vraagt een bewijs van uitschrijving om mij te kunnen verzekeren. Dit wordt pas na 10 dagen verstuurd. Dat werkproces sluit niet aan op mijn situatie want het zou betekenen dat ik dan onverzekerd rondloop. Om dit te voorkomen heb ik gevraagd om een bevestiging van opzegging (GEEN bewijs van uitschrijving), simpelweg een mail waarin staat wat in het systeem terug te vinden is en dat wordt geweigerd. Het zou niet mogelijk zijn . Wat niet klopt want voor mijn vader heb ik hetzelfde een maand geleden wel ontvangen. Ik heb drie medewerkers gesproken en niemand is bereid een bevoegd iemand te vinden binnen de organisatie die zo een mail of bericht wil opstellen. Ongelooflijk. Er werd letterlijk gezegd dat het niet hun probleem is. Dit is toch onmenselijk als je bedenkt welke risico je loopt als je onverzekerd bent.

2025幎7月15日

Schandalig

Schandalig, volgens voorwaarden wordt 100% vergoed, maar omdat Zilveren Kruis 'geen contract' heeft met zorgaanbieder GGD betalen ze niet. Wiens probleem is het nou ... geen contract... Wie doet zijn werk niet? Ook nergens te vinden waar ik wel terecht kan. Fijn dat ik wel maanden lang aanvullend 2** dikke premie mag betalen.

2025幎7月7日
5぀星のうち1の評䟡

Be careful when leaving them

I changed my insurance provider from them to another one from January 2025. Guess what, they keep my additional dental package without my permission and continue withdrawing the premium from my account. They said they informed me of this in the beginning of 2025 but who will check the old insurance portal after leaving it? Now I am paying dental insurance to two providers at the same time.....

2025幎7月7日

Zilveren kruis

Zilveren kruis, moet zich schamen. Het hoge kosten en niet vergoeden van de zorg wat wij nodig hebben, is belachelijk.
Waarvoor betalen zij dan, om alleen jullie spaarpotje te vullen. Maar als wij wat nodig hebben, Oww nee how maar. Nederlandse zorg krijgt een 0 van mij

2025幎7月6日

Voel me zwaar opgelicht

Had eerst de goedkope enkele basis verzekering en kreeg diabetis pedicure en 9 keer fisio gewoon vergoed,in januari heb ik een duurdere basis exclusief genomen en krijg vervolgens niets meer vergoed,voel me zwaar opgelicht!! Het kan toch niet de bedoeling zijn dat je door een ziektekostenverzekering in de financiële problemen wordt geholpen??? Dat is dus nu wel het geval,er valt ook niet te praten over terug draaien, waardeloos zooitje waar ik zo snel mogelijk niets meer mee te maken wil hebben!!! Ze moeten zich doodschamen!!!

2025幎7月2日

Bureaucratisch bolwerk!

Bureaucratisch bolwerk!
Klantenservice zegt dat ze mij een bericht hebben gestuurd op hun website, maar ik kan helemaal niet inloggen (dat was nou net het probleem).
Sturen geen mail, of bellen niet even als er wat is. Oftewel, ik word niet geïnformeerd en klantenservice doet alsof ik gek ben.

2025幎7月1日

Waarschuwing nooit Zilveren Kruis afsluiten

Waarschuwing. Na ernstige gezondheidsklachten zelf, een achteraf bewezen zeer noodzakelijke operatie, betaald omdat Zilveren Kruis een procedure foutje vond om niet te vergoeden. Walgelijk om trouwe klanten liever dood te zien vallen. Neem nooit genoegen met een echo en een ondeskundige radioloog. Ga voor een MRI of CT scan als het levensbedreigend kan zijn.

2025幎6月27日
5぀星のうち1の評䟡

Geen normale zorgverzekering in dit land?

Ik betaalde normaal gesproken alles gewoon via mijn Zilverenkruis online. Ze hebben me niet gebeld niks en ook geen tijd gegeven om te betalen. Mijn vrouw is degenen die alles betaald na dat ze 1 a 2 maanden heeft gemist. Hebben ze totaal 1500 euro aan Syncasso als kosten gemaakt. Ze hebben zorgkosten van 2022/2023 (2021?) er maar bij zitten gooien zonder dat je het op hun website zie staan of als je ze ziet zijn ze volgende dag bij syncasso en bij hun hele bende. Vandaag heb ik gekeken 'nadat ik mn premie heb betaald' of ze sneaky wat er bij hebben gezet. En ja hoor ik zie zorgkosten 11 euro wat geen probleem is. Want ze hebben al 3 of 4 premie's gewoon verstuurd naar syncasso wat volgens hun niet was betaald. Het grappige van die 11 euro is je kan het niet eens betalen. Er zijn geen regels met deze zorgverzekeringen ze doen wat ze willen. Ookal betaal je alles ze proberen toch te genieten van extra's wat ik eerlijk gezegd ook zou doen als ik zo een domme gemeente/wet whatever had die dit toe sta.

2025幎6月24日
5぀星のうち1の評䟡

Beide 84+ ouders bestolen wegens dubbel afboeken zorgverzekering. Stopzetten onmogelijk.

Mijn 84+ ouders wonen sinds kort (na hersenbloeding vader) samen in een tehuis en zijn via dat tehuis zorg-verzekerd. Echter hadden ze beiden al een zorgverzekering en betalen samen bijna €600 pér maand.

Even opzeggen DENK je dan
.Zes keer gebeld ala 20 minuten per x in de hold. “Nee dan moet uw vader bij het gesprek zijn en toestemming geven” ik naar het tehuis, 15 km verderop en gebeld. Nu beweren ze weer dat het helemaal niet opgezegd kan worden en dat het via de zorginstantie moet. De zorginstantie ontkent en beweert dat het via het zilveren kruis verloopt. Ofwel kastje muur effect.

Tig keer gebeld, naar beide instanties & telkens een ander verhaal. Ondertussen wordt er al maanden dubbel aan zorgverzekeringen afgeboekt.

Ik ga hun rechtsbijstand inschakelen want NIEMAND betaalt in Nederland een dubbele zorgverzekering.

Echter Zilveren Kruis laat je gewoon betalen. Beiden 84 jaar oud, te schandalige voor woorden. Mensen ga hier ajb niet heen
 Een ster gemiddeld hier zegt eigenlijk alles.

2025幎6月19日

vergoed maar niet heus

Heb al aantal jaren diabetes type 2. Mijn medicatie, pillen geen insuline, brengen het niet ver genoeg naar beneden. Dus proberen ze het nu met ozempic erbij. Volgens ZK wordt dit vergoed onder voorwaarden, nagezocht op hun website. Ik voldoe volgens mijn artsenverklaring aan deze voorwaarden maar heb nu een rekening gehad van 4x 98,56 euro voor ozempic. Dit valt volgens ZK onder eigen risico, wat op hun website niet expliciet vermeld wordt. Verschillende malen over gebeld zonder een antwoord te krijgen. Dus uiteindelijk een klacht ingediend waar ik binnen 5 werkdagen op teruggebeld zou worden. NIET gebeurd. Zelf weer gebeld maar krijg geen klachtencoordinator aan de lijn die mijn klacht behandeld maar de belofte dat ik dezelfde dag teruggebeld wordt. NIET gebeurd. er wordt mij verteld dat er een brief in mijn klantenomgeving is geplaatst, maar dat was niet de afspraak. Zou nu ( wo- 18-6-2025 voor 12 uur door klachtencoordinator gebeld worden. NIET gebeurd. Ze hebben bij ZK gewoon schijt aan de klant.

2025幎4月29日
5぀星のうち2の評䟡

Medicatie zelf maar betalen........onvoorstelbaar

In junï 2025 wordt er botontkalking geconstateerd.Via een bloedtest is naar voren gekomen dat ik een D3 te kort heb.
Op recept van de huisarts D3 voorgeschreven die ik mijn leven lang moet gebruiken dus chronisch.
Wat blijkt? Of ik dit zelf maar wil betalen.
Waarom betaal ik dan elke maand een gigantisch bedrag aan het Zilveren kruis? Onvoorstelbaar dat zoiets mogelijk is in Nederland

2025幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

Terugkeer naar ZK

Was jaren lang verzekerd bij het Zilveren Kruis.
Nooit ooit maar één probleem gehad.
Voor 2025 dacht ik, ach ik stap eens over naar een andere zorgverzekeraar. Niet eens omdat het goedkoper was, nee zelfs duurder.
Daar heb ik nu spijt van.
Dus voor 2026
.. u begrijpt het al, gauw terug.

2025幎6月10日

Not worth

The bigrst scam , they dnt cancel my contract even when i said i not happy about service they keed forcing yo paid to them . Theare is alot of people everyone speak diferent and they said no we dont saidthat i think its like scam ,i dont recomend this agency

2025幎6月4日

We are ATM's

I'm writing this review to express my serious concerns about the unreasonable health insurance premium increases we've been experiencing in the Netherlands, and the complete lack of transparency from insurance companies.
The Numbers Don't Add Up
The facts speak for themselves: health insurance premiums have skyrocketed by over 60% in the past decade, while median income has only increased by 26%. In 2024, we're paying an average of €147.54 per month (€1,770.48 annually) - a 6.7% increase from the previous year. This is simply unsustainable for ordinary families.
Where's the Transparency?
What's particularly frustrating is the complete lack of openness about where our money goes. While insurance companies claim these increases are due to inflation and higher healthcare wages, they provide zero insight into:

Their actual profit margins
How much of our premiums go to reserves vs. actual healthcare
Their administrative costs and executive compensation

Impact on Real People
These premium hikes are crushing household budgets, especially for lower-income families. Healthcare is a basic necessity, not a luxury service, yet it's priced like one. The current system is forcing people to choose between adequate healthcare coverage and other essential expenses.
What Needs to Change
Insurance companies must:

Provide detailed financial transparency about premium usage
Justify every premium increase with clear, verifiable data
Focus on cost containment rather than profit maximisation
Remember, they're dealing with people's health, not just profit margins

Bottom Line
Until we see genuine transparency and more reasonable premium policies, I cannot recommend trusting these companies with your healthcare coverage. They treat customers like ATMs rather than people needing affordable healthcare access.
Time for accountability and change.

2025幎6月3日
5぀星のうち1の評䟡

Persoonlijke fout? Niet aan te passen wel betalen

Ben al ruim 8 jaar klant bij Zilveren Kruis maar helaas hebben ze nu ook bij mij de band gebroken. Ik heb mijn vriendin aangemeld met de verkeerde datum en dit is door mij volgends hen te laat aangegeven waardoor dit niet met terugwerkende kracht aangepast kan worden. Ondertussen wel met terugwerkende kracht het onterechte bedrag (bijna €400!) incasseren.

Een service om van te huilen na jaren van tevredenheid. Eind dit jaar word het dus een nieuwe zorgverzekering zoeken buiten de grijpgrage handen van ZK/Achmea.

2025幎5月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス