レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super gode sÃ¥ler. Har nedsunken forlod, og efter jeg er begyndt at bruge sÃ¥lerne, har det mindsket smerterne i hofte og knÊ. Det eneste minus, er at nÃ¥r man kÞber for 1000 kr bÞr fragten vÊre gratis
... もっず芋る

Jeg gennem mange Ã¥r brug indlÊgssÃ¥ler fra Zoles. De har lÞst mine store knÊproblemer samt problem med nedsunken forfod. En meget grundig og professionel fodanalyse har gjort at sÃ¥lerne har passet... もっず芋る

Har ondt i mine fÞdder pga betÊndelse i svangnerven. FÃ¥r lavet et par sÃ¥ler, der ender med en bule lige der hvor betÊndelsen sidder. Kunne nÊsten ikke gÃ¥, hvis sÃ¥lerne var i skoen. Virker som meget dÃ¥... もっず芋る

Simpelt program, super service og helt fantastisk produkt.. Systemet guidede til punkt og prikke igennem, der var status pÃ¥ bÃ¥de produktion og levering og sÃ¥lerne er fantastiske til mit lÞb.. Vil... もっず芋る

䌁業情報

1. セルフ サヌビス匏ヘルス ステヌション

圓該䌁業による蚘述

ZOLES vil gerne give kunderne fÊrre biomekaniske problematikker og mere komfort i hverdagen. Vi laver 3D-printede indlÊgssåler og teknologi der skal give dig mere viden om din egne fÞdder og hvordan du kan Þge din livskvalitet med indlÊgssåler.

4.1

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Kvaliteten er virkelig ringe!

Kvaliteten er virkelig ringe!
Har kÞbt såler til både min sÞn og mig selv. Min sÞn såler op i limningen allerede efter et par måneder, og det samme er sket for mine! Selvom det er inden for 2 år, fortÊller Zoles mig, at de ikke er dÊkket af garantien.
Da fordi deres fodboldsåler åbenbart kun holder et år? Hvilket jeg aldrig er blevet oplyst og ej heller fremgår af deres hjemmeside eller andre steder?
Mine såler er brugt ca 21 gange af samlet 1,5 times varighed pr gang - det kan de åbenbart ikke holde til.
SÃ¥ forvent jer ikke meget at dette produkt, heller ikke deres kundeservice!

2025幎1月28日
自発的なレビュヌ

I forstår mine problemer og slår det

I forstår mine problemer og slår det ikke hen. I kan ovenikÞbet forklare problemerne og dermed hjÊlpe mig. Tak for det.

2024幎12月2日

ZOLES からの回答

Tak for din anmeldelse, Rikke. Det betyder meget for os at du tog tid til at skrive den. Halvdelen af behandlinger er jo netop at forstå hvad og hvordan ens problematik hÊnger sammen. Så jeg er glad for at vi kan hjÊlpe dig. Venlig hilsen Cecilie

Den bedste stÞtte til vandring

Jeg har haft sÃ¥lerne i nogle Ã¥r og kan nÊrmest ikke leve uden. De er SÅ behagelige at gÃ¥ med.

2024幎11月11日

ZOLES からの回答

Tak for din anmeldelse, Kathryn. Det betyder meget for os at du tog tid til at skrive den. Venlig hilsen Cecilie

Jeg undre mig over at min anmeldelse er

Jeg undre mig over at min anmeldelse er blevet fjernet.
KÞb dine såler i Silvan de virker lige så godt.

2025幎1月19日

Hej Jan.
Vi som virksomhed kan ikke slette anmeldelser. Kun Trustpilot kan det. Så de har vel vurderet, at du ikke har vÊret kunde hos os og derfor ikke er berettiget til at lave en anmeldelse.
God dag.
Venlig hilsen Cecilie

The Zoles insoles got rid of my plantar fasciitis

The Zoles insoles got rid of my plantar fasciitis which caused me ongoing pain after each run. The scan was very useful to analyse my feet. I now understand the cause too: I have flat feet. These Zoles alleviated the symptoms & I now wear them also for work and walking. I find them really supportive and soothing to my feet. I had never expected such a change. I can highly recommend these insoles. My friend who runs Park Run weekly with me found her knee pain had subsided. With thanks

2024幎10月3日
自発的なレビュヌ

Jeg er virkelig glad for mine såler fra Zoles

Jeg er virkelig glad for mine såler fra Zoles, og de gÞr noget rigtig godt for min fodstilling, og mine problemer i begge akillessener samt mit venstre knÊ.
Derfor har jeg nu bestilt 2 par mere, så jeg ikke skal flytte rundt på dem i mine sko.
Appen der vejleder mig igennem bestillingen er super god. Faktisk ret informativ og også lÊrerig ift fodstilling og problematikker.
Man bliver guided fint igennem det hele.
Den eneste udfordring var foto af fÞdderne. Det voldte lidt udfordringer med ar ramme rigtigt på den ellers fine måde det guides på. Men jeg måtte have en til at hjÊlpe mig med at tage billederne. Det kunne jeg ikke gÞre selv.
Når sålerne er bestilt er der god kommunikation via mail i forbindelse med processen, samt opfÞlgning på om sålerne fungerer.
Jeg kan virkelig kun anbefale at prÞve Zoles. Jeg er ikke i tvivl om at de gÞr en forskel for mig.

2024幎9月26日
自発的なレビュヌ

DÅRLIGT produkt og endnu vÊrre

DÅRLIGT produkt og endnu vÊrre kundeservice!!!

Efter 3 måneders brug i alle mine sko (cykel, lÞb og hverdagskost) har jeg fået ondt i knÊet. Noget jeg ALDRIG har oplevet eller dÞjet med fÞr. Derudover er jeg ikke blevet gjort bekendt med at der var forskel på sålerne, ved kÞbet. Og til opfÞlgningsmÞdet klokkede chefen også rundt i sålerne.

Kan på ingen måde sige det har hjulpet på mine problemer med benlÊngde forskel eller smerter i nakken. Kun gjort mere skade!

2024幎7月20日

ZOLES からの回答

Hej Thomas. Jeg er Êrgerlig over at hÞre at sålerne ikke gjorde hvad de skulle for dig. Jeg erindre godt at du kontaktede os efter 4 måneders brug, at du pludselig havde fået ondt i knÊet. Men der er intet der tyder på at det er sålerne der er årsagen. Man kan jo heller ikke returnere en kasket 4 måneder efter brug fordi man pludselig får hovedpine, og forvente at man får pengene tilbage. Mine kollegaer har vÊret yderst hjÊlpsomme. Desuden kan vi heller ikke på nogen måde garantere at dine smerter i din nakke forsvinder vha. såler. Og det påstår vi heller ikke. Venlig hilsen Cecilie, DirektÞr i ZOLES

Hjalp aldrig PÃ¥ mit problem

Hjalp aldrig PÃ¥ mit problem.
Jeg lider af en knyst, så vÊr opmÊrksom på dette, hvis du overvejer disse såler.
Jeg har droppet dem. SÃ¥ lidt surt at smide 2300 kr. ud af vinduet.

Dog vil jeg rose den service jeg fik. Derfor 2 stjerner. Jeg fik rettet sålerne til 2 gange, uden ekstra betaling.

2024幎2月1日

ZOLES からの回答

Hej Kasper. Jeg kan se, at du ikke har vÊret hos os, men en af vores forhandlere. Vi designer sålerne ud fra deres Þnsker. Deres priser er også anderledes end vores, da de jo også yder behandling. Vi kan desvÊrre ikke hjÊlpe alle, selvom vi forsÞger, men jeg er da Êrgerlig over at vores såler ikke kunne hjÊlpe dig. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

Afhjalp ikke mon skikkelserne og gjorde ondt at gå med

Jeg har smidt mine såler ud og vÊret i kaisersport i stedet. Jeg fik mere ondt i fÞdderne end det gjorde godt.

2024幎6月11日

Hej Mikael
Jeg er ked af at sålerne ikke gjorde hvad de skulle for dig. Jeg kan desvÊrre ikke se at du kontaktede os vedr. dette. Måske vi kunne have gjort noget for dig. Vi kan ikke hjÊlpe alle, selvom vi prÞver. Men godt at hÞre at nogle andre kunne. Det er det vigtigste. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

En redning til mine fÞdder

Dette er mit tredje par såler, men det fÞrste par fra Zoles. Fik en fin og meget kompetent hjÊlp til opmålingen på en outdoor festival, så jeg ved ikke, hvordan brugergrÊnsefladen pr mobilen opleves. Men sålerne passer både til mig og mine sko, og mine fÞdder er glade for den forbedrede stÞtte. Levering på under en uge, og god info undervejs. Prisen er ca det halve af mit forrige par fra en stor anerkendt leverandÞr. Stort plus, at de kan bestilles online på baggrund af de mange data der indsamles ved bestillingen. Nu skal de stå deres egentlige prÞve mht holdbarhed og stÞtte på nogle lange vandredage på Caminoen.
TilfÞjelse: 17 dage pÃ¥ Caminoen klarede de fint, printet blev lidt slidt, men stÞtten virker intakt. De tog heller ikke skade af en lang vandredag, hvor de blev sjaskvÃ¥de. Absolut godkendt😊

2024幎5月18日

Hej Karen
Tusind tak for din fine beskrivelse af din oplevelse og anbefaling. Den sÊtter jeg stor pris på. Skriv endelig en mail omkring hvordan det gik på Caminoen, det har vi vÊret spÊndt på. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

SÃ¥lerne passer ikke til mig

Sålerne passer slet ikke til mig desvÊrre. TÊnker det er gået galt under fodanalysen. Vidste godt den ikke passede helt på mine platfodet fÞdder, men tÊnkte jeg ville give det et skud alligevel. Ret dyrt at returnere et par såler. Tror jeg prÞver igen om nogle år når firmaet er udviklet lidt mere.

2024幎3月6日

ZOLES からの回答

Hej Mathilde. Det krÊver stor tilvÊnning når man er så platfoden, så man skal investere tiden. Jeg glÊder mig til at byde dig velkommen en anden gang. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

Fem stjerner - SÃ¥ler og service i topklasse!

For over et år siden bestilte jeg såler hos Zoles, og jeg fik en perfekt vejledning. Personalet var både super dygtige og meget venlige.
Efter at have fået sålerne, tog det mig et par uger at vÊnne mig til dem, men efter omkring to uger havde jeg fuldstÊndig tilpasset mig dem. Nu går jeg markant bedre, uden nogen former for smerter.
Jeg har anbefalet Zoles til mange venner og familiemedlemmer, og flere af dem er nu lige så begejstrede som jeg er. Derfor får Zoles fem stjerner fra mig - både for deres fantastiske såler og for den meget venlige og professionelle service, de leverer.

2023幎4月24日

Hej Marion
Tusind tak for din skÞnne anbefaling. Den sÊtter jeg stor pris på. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

En super glad og tilfreds kunde! 🙏

Jeg bestilte et par såler fra Zoles for et par måneder, som skulle bruges i mine arbejdssko, eftersom jeg er går og står mange timer om dagen!
De får mine varmeste anbefalinger herfra! Det har virkelig gjort en forskel for stÞtte i benene, og trÊtte ben, er ikke en ting lÊngere!
Tusind tak for fantastiske såler!🙏🙏

2024幎3月4日

ZOLES からの回答

Velbekomme :o) Tusind tak for din fine anbefaling. Den sÊtter jeg stor pris på. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

Fantastisk gode produkter

Fantastisk gode produkter. Sålerne stÞtter til hverdag og sport. Det gÊlder for både kontor sko og fritid som padle, vandring og lÞb. Hurtig leveringstid og god service.

2024幎3月11日

Hej Per

KÆMPE JA TAK TIL ZOLES 🙏

KÆMPE JA TAK TIL ZOLES 🙏
Med nedsunken forlod og begyndende hammertå, begyndte jeg at få rigtig ondt i fusserne. For ikke at nÊvne knÊ, lÊnd og hofter. Har kendt til Zoles lÊnge og nu måtte det vÊre!
Efter jeg modtog sÃ¥lerne og det tog lidt tid loge at vende sig til den nye sensation med sÃ¥lerne i skoen, og jeg synes ikke mÊrkede noget sÊrligt andet end at jeg langsomt fornemmede jeg kunne gÃ¥ mere og lÊngere
 og det viste sig at vÊre et godt tegn. For efter flere uger MED sÃ¥lerne tog jeg en weekend UDEN - og AV for den. PÃ¥ dag to med byvandring kom alle de gamle smerter retur.
Konklusion: med sålerne kan jeg gå solen sort. Ingen Þmme tÊr eller svang. Jeg har heller ikke de samme smerte i knÊ eller lÊnd. Og her over tid, kan jeg også se en mÊrkbar forskel i mine fÞdder og stilling på mine tÊr. Bruger ind imellem sålerne med min tå-spacer.
⭐⭐⭐⭐⭐
Er rigtig glad for mine såler og kan til hver en tid både anbefale, processen, vejledningen, produktion, levering og menneskerne bag 👌

Har konverteret min kÊre mor pÃ¥ 77Ã¥r til ZOLES og ogsÃ¥ hun er yderst tilfreds! Vi dÞjer begge med nedsunken forfod og har begge mÊrket betydeligt bedring. 🙏

Skal vidst snart have mig et par nye 🀗

2023幎12月16日

ZOLES からの回答

Hej Maria. Tusind tak for din skÞnne anbefaling og deling af din oplevelse. Det sÊtter jeg stor pris på. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

Glimrende produkt som sparer os for besÞget hos ortopÊden

Vi har gennem de sidste år kÞbt flere såler gennem Zoles til to af vores bÞrn som desvÊrre har brug for indlÊg.
Vi har altid vÊret super glade for den grundige og professionelle behandling vi har fået, produktet der kom ud af det, og den glimrende kundeservice.
I parentes bemÊrket er jeg selv ret begejstret for deres nye app med mulighed for selv at scanne egne fÞdder. Den er super prÊcis, nem at bruge, og giver mulighed for kun at skulle vifte med de sure sokker derhjemme :)

2024幎1月7日

Hej Jesper.
Tusind tak for din anbefaling og deling af jeres oplevelse. Den sÊtter jeg stor pris på. Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

KÊmpe anbefaling

Jeg besÞgte zoles i EspergÊrde og fik opmåling og guide til mit behov og mine fÞdder. Jeg fik en God gennemgang og han havde virkelig godt styr på det.

Jeg fik lavet såler til mine hverdags sko og mine vandre stÞvler som jeg skulle bruge til en bjergbestigning.

Jeg bruger zoles såler i alle mine sko idag. De gjorde lidt ondt til en start, da de trykkede der hvor jeg havde behov for stÞtten - og det blev jeg guidet i inden, med besked om at hvis det var for meget, ville de lave dem om. (Det var en tilvÊnning og de skulle IKKE retur) Jeg ELSKER sålerne og de gÞr virkelig en kÊmpe forskel for mig.
Har dårlige knÊ og dårlig ryg og jeg kan mÊrke en positiv forskel efter jeg er begyndt at bruge sålerne.

Min dreng på 14, fik lavet såler til hans fodboldstÞvler da han bÞvlede med hÊlsporer og det problem har zoles såler også hjulpet med.

Er mildest talt - kÊmpe fan af 3D såler fra Zoles, og det kompetente og dygtige personale bag.

En klar anbefaling herfra

2024幎1月18日

ZOLES からの回答

Hej Mette. Tusind tak for din anbefaling og deling af jeres oplevelse. Den sÊtter jeg stor pris på. Vi glÊder os til at se jer igen.
Venlig hilsen Cecilie fra ZOLES

Dejlige, behagelige såler.

Jeg har besÞgt deres afdeling på Þsterbro og fik scannet mine fÞdder ved super kompetente og servicemindet medarbejdere.
Jeg har ingen smerte eller skavanker men et stående arbejde. ZOLES sålerne har gjort at jeg kan stå op en hel dag uden at blive hverken trÊt eller få smerter i mine fÞdder.
Det er de bedste såler jeg nogensinde har haft.

2023幎4月22日
自発的なレビュヌ

En slidt, men taknemlig veteran.

Jeg har efter mange år i hÊren og en semipro fodboldkarriere i min ungdom, fået problemer med ankler, knÊ, hofte og ryg. Jeg kunne ikke gå mere end et par kilometer uden smerter inden jeg havde rundet 40 og var en af grundene til jeg ikke lÊngere er i mit Þnskejob.
Efter jeg begyndte at bruge Zoles, forsvandt smerter i ankler, knÊ og hofte over tid. I hvertfald de fleste af dem. Det har ikke bragt mig ungdommens aktivitetsniveau tilbage. Jeg er dog i stand til at gå lange ture med min datter og fået mig tilbage til skov og natur. Dette har givet mig meget mere end jeg havde håbet på. Samt det er betydeligt billigere end ugelige fysio besÞg.

2024幎4月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。