Super gode sÃ¥ler. Har nedsunken forlod, og efter jeg er begyndt at bruge sÃ¥lerne, har det mindsket smerterne i hofte og knÊ. Det eneste minus, er at nÃ¥r man kÞber for 1000 kr bÞr fragten vÊre gratisâŠ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg gennem mange Ã¥r brug indlÊgssÃ¥ler fra Zoles. De har lÞst mine store knÊproblemer samt problem med nedsunken forfod. En meget grundig og professionel fodanalyse har gjort at sÃ¥lerne har passet... ãã£ãšèŠã
Har ondt i mine fÞdder pga betÊndelse i svangnerven. FÃ¥r lavet et par sÃ¥ler, der ender med en bule lige der hvor betÊndelsen sidder. Kunne nÊsten ikke gÃ¥, hvis sÃ¥lerne var i skoen. Virker som meget dÃ¥... ãã£ãšèŠã
Simpelt program, super service og helt fantastisk produkt.. Systemet guidede til punkt og prikke igennem, der var status pÃ¥ bÃ¥de produktion og levering og sÃ¥lerne er fantastiske til mit lÞb.. Vil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ZOLES vil gerne give kunderne fÊrre biomekaniske problematikker og mere komfort i hverdagen. Vi laver 3D-printede indlÊgssåler og teknologi der skal give dig mere viden om din egne fÞdder og hvordan du kan Þge din livskvalitet med indlÊgssåler.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zolesâ indlÊg har hjulpet mig enormtâŠ
Zolesâ indlÊg har hjulpet mig enormt med at fjerne smerter som fÞlge af nedsunken forfod og forebygge nye tilfÊlde af hÊlspore, som jeg ellers har bÞvlet en del med. Deres service er venlig og imÞdekommende, og jeg har fÞlt mig tryg og hÞrt hele vejen igennem. Jeg har kÞbt et ekstra sÊt sÃ¥ler, sÃ¥ jeg kan have flere par sko med dem. Varm anbefaling herfra.
Jeg har Zoles i alle mine sko
Jeg har Zoles i alle mine sko, og det er fantastiske. Jeg har ikke lÊngere ondt i mine knÊ, hofter og lÊnd.
Ekspeditions tiden passede til mine forventninger og hvad jeg fik at vide ved bestilling. Jeg er vild med dette produkt (og jeg har prÞvet flere forskellige indlÊg og aldrig nogle der virkede).
Jeg vil anbefale Zoles til alle som har udfordringer med fÞdderne. Jeg kommer i hvert til fald ikke til at skifte til et andet mÊrke i fremtiden, for disse Zoles virker ufattelig godt til mig, min krop og vigtigst af alt i mine sko.
Tak Zoles for et fantastisk produkt.
Fantastisk produkt og service
Simpelt program, super service og helt fantastisk produkt..
Systemet guidede til punkt og prikke igennem, der var status på både produktion og levering og sålerne er fantastiske til mit lÞb..
Vil så absolut anbefale alle at prÞve dem, også selvom man ikke slås med skavanker i knÊ eller andet..
I fÃ¥r fem stjerner af mig ðâïžâïžâïžâïžâïž
Top kvalitet og holdbarhed
Zoles specialdesignede såler har vÊret en afgÞrende lÞsning for mine behov i lÞbet af de sidste to år. De har leveret på deres lÞfte om komfort og stÞtte, hvilket har gjort dem uundvÊrlige i min daglige rutine. Jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der sÞger langvarig komfort og stÞtte til deres fÞdder.
Hurtigt og virkeligt god service
Jeg går en hel del og havde problemer med ankler og svang der smertede virkelig meget.
Efter 2 måneders behandlinger hos fysioterapeut og en masse smertestillende, blev jeg anbefalet at prÞve med indlÊg.
Jeg har nu gået med indlÊg/såler fra Zoles i godt og vel 2 måneder og mine fÞdder og min lÊnd er igen blevet gode.
De fÞrste ca. 14 dage fÞltes sålerne 'forkerte' og det gjorde fortsat ondt, men udeholdenhed betaler sig for nu er jeg tÊt på smertefri.
Jeg har valgt 3/4 udgaven så de passer i alle mine sko og derfor kan flyttes alt afhÊngigt af hvilket fodtÞj jeg skal have på :)
Vi har 2 gange handlet sÃ¥ler til voresâŠ
Vi har 2 gange handlet såler til vores sÞn. Upåklagelig service og sålerne blev leveret som aftalt og har afhjulpet Severs. Kan varmt anbefales.
Komplet udueligt firma.
Komplet udueligt firma.
Jeg bestilte et par sÃ¥ler, sikkert som sÃ¥ mange andre, efter at have set lÞvens hule. MÃ¥den at tage billeder mv. var nÊsten dÞmt til at gÃ¥ galt. Og det gjorde det. Jeg fik nogle sÃ¥ler, der var absurd hÞje i svangen, sÃ¥ jeg ikke kunne passe nogen af mine sko. Jeg kontaktede Zoles, der beklagede. Og straks ville sende nogle nye. Samt en returlabel. 12 dage senere skrev jeg til dem, hvornÃ¥r straks var. De svarede ikke, men samme dag, blev der sjovt nok lavet nye. Som blev fremsendt. Og uden returlabel som aftalt. OgsÃ¥ de var ubehageligt hÞje i svangen. Det var bedre, men jeg kunne stadig ikke gÃ¥ med dem, uden at fÃ¥ ondt i fÞdderne. SÃ¥ jeg kontakter firmaet, i forhold til at hÊve kÞbet. Jeg bliver bedt sende dem retur. Her gÃ¥r det stÊrkt. Faktisk samme dag, som de er retur, refunderes jeg. Men! Jeg refunderes ikke for den oprindelige fragt, som man som forbruger har krav pÃ¥, ved online kÞb, nÃ¥r en komplet ordre fortrydes/returneres. Derfor kontakter jeg firmaet - igen. Hvor jeg gÞr OBS pÃ¥ - at de bryder loven. Og stadig skylder mig for fragten. Hvorefter de refunderer mig - og kig nu med: 1,-. Ãn krone.!? SÃ¥ jeg mÃ¥ altsÃ¥ igen, igen, igen, igen skrive til dem. Om ikke de gider at tage sig sammen. FÞr jeg SÃ
endelig kan få, hvad de skylder. Så nu har jeg kun spildt et par ture i pakkeshoppen. En masse tid. Og 65,- i returfragt. Måske andre har succes, ved at få målt ud fra, at sÊtte sin fod på et stykke papir. Men servicen og holdte aftaler, de er mere tomme end papiret man skal bruge.
DÃ¥rlig instruks med at tage foto,(somâŠ
DÃ¥rlig instruks med at tage foto,(som de kalder scan)
Chatten er der ingen der svarer på.
Kan ikke anbefales !
4 måneder efter min kritik svares der !!
Det siger vist alt !!

ZOLES ããã®åç