Verticale jaloezieën besteld bij deze webwinkel. Eén van de touwtjes was stuk bij levering. Na 3 mails en maanden verder nog steeds geen feedback van deze winkel. Ongehoord.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik vrees dat je krijgt waarvoor je betaalt : + scherpe prijs - langer dan aangekondigde wachttijden - geen proactieve communicatie Ze creëren verwachtingen door te communiceren over levertijden.... もっと見る
Levering heeft langer geduurd dan verwacht / toegezegd. Bij de levering zaten maar 2 ophangbeugels in de verkeerde kleur (wit) bij i.p.v. 3 stuks grijs. Hierover gereclameerd en vervolgens 2 stuks g... もっと見る
Nadat de bestelling voor de hordeur was betaald kreeg ik bericht dat de levertijd circa 6 maanden zou worden. Ik mocht de bestelling ook annuleren. Ik heb voor deze optie gekozen. Vervolgens heb ik 3... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Zonweringvoordelig.nl is de voordeligste webwinkel voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar het officiële A-merk: Luxaflex. Persoonlijk advies door onze product experts. Zonweringvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Wij exploiteren ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en vloerkledenvoordelig.nl.
連絡先
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
KAN NIET BETERS
Wij hebben een product 27-02 j.l
Wij hebben een product 27-02 j.l. besteld levertijd Max 35 dagen en dat is nu en nog steeds niet binnen maar wel allang betaald , spannend.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
netjes geleverd zoals afgesproken op de…
netjes geleverd zoals afgesproken op de e-mail,ben zeer tevreden en zal zeker jullie bedrijf aanraden aan de collega's en vrienden!!!

Al 2 keer besteld via…
Al 2 keer besteld via zonweringvoordelig.nl voor in totaal 6 gordijnen (horizontale lamellen & roman shades) en telkens is het product naar behoren geleverd en voldoet het aan de verwachtingen, zowel qua uitzicht als kwaliteit. Let op : meten blijft eigen verantwoordelijkheid, bij 1 raam net iets te voorzichtig geweest...
Heel vriendelijke klantenservice die snel & gepast reageert.

Top ervaring
Goede support en duidelijke en snelle antwoorden op product vragen.
Producten exact geleverd zoals beloofd tegen scherpe prijs.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Luxaflex silhouette shades bij zonweringvoordelig
Ik woon in Antwerpen en ben lokaal op zoek gegaan naar Luxaflex verdeelpunten. Ter vergelijking kwam ik via google bij Zonweringvoordelig.
Na contact per email en telefonisch, heb ik de gok gewaagd. Zelf opgemeten via de instructies op de website en een bestelling geplaatst van enkele duizenden euros (dat een stuk goedkoper was dan in Belgie).
Alles hangt perfect en de service en opvolging is echt 5 sterren waard.
Nikki was mijn contactpersoon. Een dikke proficiat.

Prima product
Prima product. Het contact met zonweringvoordelig is prima geweest. Er was 1lamel van de luxaflex licht verbogen. Zij hebben toen direct met de leverancier contact opgenomen. Hierop is deze klacht door luxaflex verder afgehandeld.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Gratis stalen opgestuurd gekregen om te…
Gratis stalen opgestuurd gekregen om te helpen bij onze keuze. Mooie duettes. Goede levering. Enige was dat er geen handleiding voor bevestiging bij de duettes zat. Maar uiteindelijk was het zeer makkelijk te bevestigen.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Heb het bedrijf telefonisch benaderd
Heb het bedrijf telefonisch benaderd. Kreeg uitstekende extra informatie. Vriendelijke benadering. Produkt van hoge kwaliteit tegen redelijke prijs. Aanrader!

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Prima zaak, snel en correct geleverde luxaflex
Uiteindelijk onze luxaflex duette in de winkel besteld. We wilden het toch even in echt zien. Netjes geholpen ofschoon de bestelling niet volledig/correct was opgenomen We zijn dezelfde dag terug gegaan naar de winkel maar aanpassingen in de bestelling konden alleen via de mail. De bestelling is verder vlot en correct geleverd. Helaas zonder montage tekening. De raamdecoratie is helemaal naar wens. Ps de winkel is een bezoek waard
Op tijd gebeld hoe laat ze zouden komen…
Op tijd gebeld hoe laat ze zouden komen en wanneer.
Rolgordijn paste precies.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Roman shades van luxaflex besteld
Roman shades van luxaflex besteld; wel 3-4 weken levertijd maar dan hangt er ook wat moois! Krijg er veel complimenten over.
Wat ik me wel afvraag is: de vouwgordijnen hangen vrij strak in het raam; met het ophalen en laten zakken van de gordijnen (dat gebeurd dus 2x per dag) schuurt de ketting langs de stof van de gordijnen. Gaan de gordijnen daar niet op slijten/kapot?
Tevreden, doch levertijd overschreden.
Tevreden over de diensten. Wel net iets langer moeten wachten dan de opgegeven levertijd.
De bestelde deurhor volgens afspraak…
De bestelde deurhor volgens afspraak geleverd. Netjes op maat plaatsen was een fluitje van een cent.

Zonweringvoordelig.nl からの回答
Prima prijs voor Luxaflex-duettes door zelf te doen
Prima prijs voor Luxaflex-duettes. Stipt geleverd. Je kunt eenvoudig zelf opmeten (met de gegeven tips) en installeren (handleiding Internet)
Aanrader om ook vanuit Belgie te bestellen
Zeer tevreden over de bestelde plissé. Alles was zoals gevraagd en alles wat nodig was om de plissé te monteren zat keurig in de doos. Zelfs vijsjes + handleiding. Ik heb reeds goede ervaring met luxaflex producten uit Belgie (Brugge). Maar de luxaflex producten die in Nederland gemaakt zijn, zijn van dezelfde kwaliteit.
Ondanks de extra transportkosten van 27.5 euro loont het de moeite om te bestellen via zonnewering.nl.
De website is ook heel goed opgebouwd om producten te bestellen. En je krijgt altijd snel correcte antwoorden indien je verder info wenst per mail.
Klein minpunt was dat ik zelf moest vragen per mail of de bankoverschrijving correct was aangekomen. Andere webshop reageren automatisch. Dit zou iets beter kunnen.
De aflevering naar belgie toe verliep vrij vlot. Goede communicatie per mail van de Transportfirma.
Besluit: aanrader om ook te bestellen vanuit Belgie als je wat centjes wil besparen.
Doe-het-zelven loont
Levertijd was wat langer door de kerstperiode. Maar dat was te voorzien. Prima en vlotte communicatie bij vragen daarover. Product werd goed verpakt geleverd en was geheel volgens wens. Het is allemaal niet zo moeilijk om het op te meten adv. de prima instructies op de website. Ook het zelf monteren was een klusje van niets. Zelfs niet met een behoorlijke lengte van 340cm. Waarom die woonwinkels daar zoveel geld voor vragen is mij een raadsel.

Goede site
De tijd tussen de bestelling en de levering duurde wel wat lang maar dat kwam door de feestdagen denk ik.
De zonwering was prima verpakt en keurig op maat.
Het ophangen was een fluitje van een cent en het raamkozijn zien er weer keurig uit.
Best wel een aanrader.

Geen telefonische bereik!
Ik probeer telefonisch contact te krijgen, maar na het bandje te horen wordt ik niet doorgeschakeld naar een medewerker, maar wordt de hoorn erop gelegd! Na twee keer proberen geef ik het op...Wat is dit voor een bedrijf?

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。