レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Verticale jaloezieën besteld bij deze webwinkel. Eén van de touwtjes was stuk bij levering. Na 3 mails en maanden verder nog steeds geen feedback van deze winkel. Ongehoord.

5぀星のうち2の評䟡

Ik vrees dat je krijgt waarvoor je betaalt : + scherpe prijs - langer dan aangekondigde wachttijden - geen proactieve communicatie Ze creëren verwachtingen door te communiceren over levertijden.... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Levering heeft langer geduurd dan verwacht / toegezegd. Bij de levering zaten maar 2 ophangbeugels in de verkeerde kleur (wit) bij i.p.v. 3 stuks grijs. Hierover gereclameerd en vervolgens 2 stuks g... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ
  2. 济宀リフォヌム業
  3. 寝宀家具店
  4. キッチン甚品店
  5. リビングルヌム甚家具の店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Zonweringvoordelig.nl is de voordeligste webwinkel voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar het officiële A-merk: Luxaflex. Persoonlijk advies door onze product experts. Zonweringvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Wij exploiteren ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en vloerkledenvoordelig.nl.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Extra lange levertijden, veel extra communicatie, goede prijzen

Ik vrees dat je krijgt waarvoor je betaalt :
+ scherpe prijs
- langer dan aangekondigde wachttijden
- geen proactieve communicatie
Ze creëren verwachtingen door te communiceren over levertijden. Vervolgens lossen ze die verwachtingen niet in. Je moet zelf je dossier onder hun aandacht (blijven) brengen, anders hoor je niks. Ondertussen staat je geld op hun rekening.
Ik heb Luxaflex shades besteld en een rolgordijn van het huismerk. De shades zijn geleverd na 9 weken (4 tot 6 was aangekondigd), op het rolgordijn wacht ik nog steeds, nu inmiddels 16 weken (4 tot 6 weken oorspronkelijk).
Het kan anders, maar dat is blijkbaar de prijs die je betaalt.

2020幎12月8日

Garantie nét verlopen maar perfect opgelost door Luxaflex en Zonweringvoordelig

Ik heb meer dan vijf jaar geleden Luxaflex zonwering besteld voor een aanzienlijk bedrag. Twee maanden na de garantie begonnen twee van de vier producten mankementen te vertonen. Hiervoor contact opgenomen met Zonweringvoordelig met het voorgevoel dat het vette pech zou zijn. Echter, ondanks dat de garantietermijn nét was verlopen, hebben we vorige week de gehele bestelling opnieuw geleverd gekregen. Wát een geweldige service. Niets dan complimenten en ik ben er erg blij mee. Ik ben er van overtuigd dat niet alle bedrijven dit op deze manier zouden oplossen! Complimenten en dank aan zowel Luxaflex als Zonweringvoordelig!

2020幎11月2日
5぀星のうち1の評䟡

Reparatie duurt eindeloos, je wordt aan het lijntje gehouden.

Helaas hebben we ongeveer vijf jaar geleden ervoor gekozen om hier Luxaflex zonweringen te kopen. In eerste instantie waren we hier tevreden mee, maar nu weten we dat we een grote fout hebben begaan.

Binnen vijf jaar ging deze kapot. Geen garantie, reparatiekosten ruim 100 euro. De reparatie zou 4 weken duren. Ondertussen zijn we 3 maanden verder en zitten we zonder zonwering, waarbij we geen idee hebben hoelang dit nog gaat duren, en of we deze ooit nog terugkrijgen.

Op mail wordt bijna nooit gereageerd, telefonisch kan degene die de telefoon opneemt bijna nooit onze gegevens inzien, en beloftes om terug te bellen worden niet waargemaakt. Als ik dan eindelijk na zelf weer te bellen iemand aan de lijn heb, krijg je te horen dat het weer twee weken duurt.

Je wordt volledig aan het lijntje gehouden, ik heb maar één advies, koop hier NIET.

2020幎10月1日
5぀星のうち1の評䟡

Hele lange levertijden helaas, wel een mooi product de Duettes mits niet beschadigd

Je bestelt Duettes en krijgt te horen dat de levertijd 4-6 weken is. Uiteindelijk worden deze na dik 12 weken wachten en vele belletjes/mailtjes is geleverd. Helaas bleek 1 Duette beschadigd uit de doos te komen. De andere was wel goed. Tot op heden wordt de afhandeling van de beschadigde Luxaflex Duette niet opgepakt..

2020幎5月27日
5぀星のうち1の評䟡

Levertijd met onbepaalde tijd verlengd.

Beloofde levertijd met onbepaalde tijd verlengd. Overigens werd dit niet op initiatief van deze firma bericht, maar kreeg de boodschap pas na het informeren over de verwachte leverdatum. Het is nu al 11 weken geleden sinds ik besteld en betaald (!) heb. Als klant ben ik misleid.

2020幎5月4日
5぀星のうち3の評䟡

service niet best en erg lange levertijd!

Begin Juli hordeur besteld van Luxaflex met de opmerking dat de levertijd 10-12 weken zou zijn. Uiteindelijk is het 5 maanden geworden. Communicatie is niet heel sterk van ze, ze verschuilen zich snel achter 'staat zo in het systeem'. echte service is er zeker niet bij.
Een los belletje naar luxaflex zelf levered ook niks op, een standaard antwoord dat ze met dealers werken en dat ik daar contact mee moest opnemen.
Ze wilden wel geld teruggeven, maar ik wilde nog wel even afwachten omdat ik geen haast had.

2020幎1月3日

Nooit meer !

Nooit meer! Veel te late levering (3 maanden) omdat de stof nog gemaakt moest worden(?!) Vervolgens compleet fout geleverd. Pas na een week weer opgehaald voor herstel. Na 3 weken bericht van levering van het herstelde product, maar nadat vrachtwagen gearriveerd was, weer weggereden (zonder aanbellen) omdat pakket niet ingeladen was (manko). Niet gereageerd op e-mail en na eindelijk iemand aan de telefoon gekregen te hebben, afgesproken dat bijna een week later het pakket echt geleverd zou worden, maar dat gebeurde weer niet. Een officiele aansprakelijkheids/in gebrekestelling verstuurd. Hier werd wederom niet op gereageerd. Kortom: een bedrijf wat verantwoordelijkheid afschuift op Luxaflex en het transportbedrijf en ondanks grote fouten en niet nakomen van afspraken geen geld retour geeft omdat je een 'maatproduct' hebt besteld.

2019幎10月21日

Slechte service en communicatie

Nadat de bestelling voor de hordeur was betaald kreeg ik bericht dat de levertijd circa 6 maanden zou worden. Ik mocht de bestelling ook annuleren. Ik heb voor deze optie gekozen. Vervolgens heb ik 3 weken moeten zeuren om mijn geld terug te krijgen. Alle smoezen zijn gebruikt: we zoeken het uit, u wordt terug gebeld (nee), administratie is vandaag niet aanwezig, bij Pay duurt het terug betalen lang etc. Etc.

2019幎10月1日

Afknapper

In mei een hordeur met montageset besteld, Hordeur pas in september gekregen na diverse malen gemaild te hebben en van Luxaflex zelf gehoord te hebben dat de bestelling niet echt gedaan was. Uiteraard werd vergeten de montageset te leveren dus weer weken wachten. Al die tijd helemaal niks van Hofmans gehoord, een bedrijf dat zegt klanttevredenheid hoog in het vaandel te hebben. De montageset bestond uit twee profielen en verder helemaal niks, geen uitleg of iets om te monteren. Op mijn mails werd ook niet meer gereageerd. Zelden zulke slechte service meegemaakt. Een totale afknapper dit bedrijf en zijn niet bestaande service en ik raad absoluut af hier een bestelling te plaatsen.

2019幎10月1日

Goede producten, slechte communicatie

Goede producten maar slechte communicatie:
- levertermijn zoals beschreven op de website werd met meer dan 6 weken overschreden, zonder enig initiatief om dit te communiceren van hun kant
- eerst was een aanpassing wel mogelijk, dan weer niet
- bij de levering ontbrak er een pakket van de vijf. Toen ik hen hierover contacteerde via chat bleek de andere kant plots niet meer te reageren.
- het antwoordapparaat dat je hoort op vrijdagavond rond 18.30u laat weten dat ze er niet zijn maar dat je hen kan contacteren op vrijdagavond tot 21 uur.... ? Beetje verwarrend.
Jammer want de producten zijn perfect in orde!

2019幎9月25日
5぀星のうち3の評䟡

De inzethor bevalt heel goed

De inzethor bevalt heel goed, gemeten volgens de instructies en klopt precies. Helaas wel ruim 9 weken moeten wachten zonder dat hierover gecommuniceerd werd vanuit zonweringvoordeling.nl. Het was ook niet mogelijk om online de status van de bestelling te checken.

2019幎8月30日

Helemaal geen service.

Luxaflex stuk en zonweringvoordelig geeft geen gehoor op mail en telefoon om dit product ter reparatie terug te sturen naar luxaflex.
Kunnen wel voordelig zijn maar van een goede service hebben ze hier nog nooit gehoord.
Voor onze nieuwe woning zullen we hier niets meer bestellen

2019幎8月16日

goed aanbod

goed aanbod, vriendelijke telefonische hulp, maar na de orderbevestiging hoorde ik niks meer. Dat de levering geen 4 maar 12 weken duurde, moest ik vernemen toen ik na 3 weken zelf eens ging bellen. Punt voor verbetering.

2019幎8月13日
5぀星のうち1の評䟡

Doe het niet trap er niet in !

Doe het niet trap er niet in. Spullen worden niet geleverd.De klantenservice is niet te bereiken....probeer het zelf maar !

Luxaflex Nederland zegt zelf dat alle gangbare stofgroepen binnen 4 tot 6 weken uitgeleverd worden aan de leverancier. Wij wachten nu al ruim 12 weken.
Wel eenmaal excuus ontvangen dat i.v.m. drukte en vakantie het 1 langer duurt en 2 de klantenservice moeilijk te bereiken is. De vakantie bij Zonweringvoordelig duurt wel heel lang......

2019幎8月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス