Genial lÞsning og fantastisk cykel! Som andre skriver er det en helt vildt god cykel og vores barn lÊrte at cykle pÃ¥ 30 minutter efter at vi har prÞvet med en anden meget tungere cykel i et Ã¥rs ti... ãã£ãšèŠã
Begge mine drenge har cykel gennem Zoomer. Fungerer upÃ¥klageligt og service er i top! Desuden er det bare de bedste cykler, lette at bÊre, og fedt at kunne opgradere, nÃ¥r de smÃ¥ vokser til en stÞrre s... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en fremragende oplevelse med Zoomer. Lionel var utrolig hjÊlpsom og sÞrgede for hurtig levering af cyklen med alt tilbehÞr. Konceptet er virkelig smart og perfekt til bÞrn, der hurtigt vok... ãã£ãšèŠã
Genialt koncept. Og endnu bedre service. Opdagede Zoomer fÃ¥ dage fÞr min datters fÞdselsdag og kunne ikke vente pÃ¥ levering, sÃ¥ vi fandt en god lÞsning med en spritny cykel, som var klar dagen efter.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks fÞrste cykelabonnement til bÞrn. BÞrn vokser fra cykler hurtigere end du håber. Skaf en abonnement i stedet og skift til en stÞrre cykel i fremtiden.
ãã³ããŒã¯
- hej@zoomer.bike
- zoomer.bike
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super fedt koncept
Super fedt koncept. Hurtig levering og sÞd medarbejder. Cyklen kÞrer som en drÞm
Super god service!
Super god service!
Der kom en flink medarbejder og leverede cyklen. Min sÞn stod utålmodigt og ventede, mens den blev samlet og tilpasset til ham, og medarbejderen havde overskud til at snakke med ham samtidigt.
Kommer helt sikkert tilbage når vi skal skifte til en stÞrrelse stÞrre.
Cykel til min 5-Ã¥rige datter leveretâŠ
Cykel til min 5-årige datter leveret lige til dÞren og i perfekt stand. So far so good!
Fremragende koncept
Vi har vÊret super glade for at vÊre kunde hos zoomer. Hurtig levering og god respons på vores spÞrgsmål.
Vi fandt hurtigt ud af at cyklen var fantastisk, så nu har vi kÞbt den til en meget rimelig pris.
Kan anbefales på det varmeste.
Woom cykler er fantastiske
Woom cykler er fantastiske. Perfekt at kunne leje cyklen til billige penge og fÃ¥ skiftet str nÃ¥r barnet vokser fra den. Hurtig levering til dÞrenð
Super service og genialt koncept
Fantastic idea for growing kids
Iâd highly recommend this service. Children outgrow bikes so quickly so it makes sense to use this and Woom are a great brand. Lionel was amazing to deal with, he is so efficient too and even delivered the bike to Ireland as we were spending Christmas there.
Nem booking og hurtig levering af enâŠ
Nem booking og hurtig levering af en lÊkker cykel til vores datter i julegave. Alt lever indtil videre op til vores forventninger.
Begge mine drenge har cykel gennemâŠ
Begge mine drenge har cykel gennem Zoomer. Fungerer upåklageligt og service er i top! Desuden er det bare de bedste cykler, lette at bÊre, og fedt at kunne opgradere, når de små vokser til en stÞrre stÞrrelse. Ingen skjulte gebyrer eller dyr opstart på abonnement. Og så er Lionel bare en helt igennem rar fyr.
Perfect solution for my kid and a greatâŠ
Perfect solution for my kid and a great money saver!
My kid was so happy to get her new bike. It really makes sense for parents, so they do not have to keep buying a new bike every time the child has a growth spurt!