re:me レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jeg likte de gamle z spikes bedre.. Bare fordi jeg kunne få rosa 😂 likte ikke at de bare er hudfarget! Men effekten er den samme da! ☺️ Elsker de! Funker gull!

5つ星のうち5の評価

Rask levering og god service i kundeservice. Har brukt zpikestape i flere år og de hjelper meg mest med hodepine og angst. Tapene gjør at kroppen klarer å slappe av og de gir med bedre søvn. Har side... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Je er super fornøyd, eneste som får meg trekker ned en stjerne er at jeg er ikke smerte fri. Men jeg tar mye mindre smertestillende og er selvfølgelig kjempe fornøyd med det🙂🙂 så stjerne nr 5 får in... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Veldig fornøyd. Usikker på om det har en sammenheng, men har hatt mindre hodepine etter bruk av zpike, men tapen datt av og umiddelbart kom smertene tilbake. Tapen sitter litt dårlig på meg da jeg v... もっと見る

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Re:me tilbyr ergonomiske elastiske plaster med en stimulerende kule designet for å gi konstant akupressur. Der akupunktur stimulerer med nåler bruker re:me akupressur (press) for å oppnå de samme fordelene.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Både jeg og samboer har prøvd…

Både jeg og samboer har prøvd produktet, men ingen av oss hadde noen som helst form for virkning. (Søvnproblemer, migrene og stress). Produktet ble plassert riktig, og vi har prøvd flere tapes over flere uker. Tror placebo effekten er høy her..

2020年10月11日
5つ星のうち5の評価

Jeg jobber som helsecoach og har selv…

Jeg jobber som helsecoach og har selv endometriose. Jeg er alltid på utkikk etter ting som kan hjelpe med smertelindring; både for meg selv og kundene mine.
Jeg har nå brukt tapene flere ganger i håp om at det kunne ta smertetoppene på de verste dagene (som ellers kan bare tilbringes sammenkrøllet på sofaen) og jeg må si at smertene forsvant helt hver gang etter noen timer. Jeg vet ikke om det blir sånn hos alle andre, men jeg hadde i alle fall prøvd. Jeg ble i hvertfall veldig positivt overrasket og anbefaler det videre til kundene mine.

2020年9月28日

Positivt overaska!

Jeg skal være ærlig å si at når jeg bestilte ,hadde jeg ingen forhåpninger.Eneste som hittil har fungert for smerter og dårlig søvn er medikamenter.Jeg har en bindevevsykdom jeg har slitt med i 20 år ++.Nå sover jeg kun ved hjelp av plasteret/teipen,mindre uro,langt mindre smerter og nattesvette er borte! Fungerer kansje ikke for alle men verdt et forsøk.Et godt råd er å massere lett på perlene over punktet du velger å plassere teipen på utover dagen. Anbefales! Godt jobba Spikeztape!

2020年9月25日

Reddet hverdagen min

Har brukt zpikes tape en stund nå, og det fungerer! Sluttet med smertestillende for lenge siden, og har bare måttet takle smertene med varmeteppe o.l. Heldigvis kom jeg borti zpikes, og det har reddet hverdagen min. For best mulig effekt for meg, bruker jeg en på hver hånd for smertelindring. For søvn trenger jeg bare en. Zpikes hjelper meg med de verste smertetoppene mine, og få en ro i kroppen jeg sjeldent har. Har fibromyalgi, så har prøvd det meste av smertelindring, som ikke har hjulpet, men endelig har jeg funnet noe som hjelper!

2020年6月10日

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd, bruker ikke daglig, men setter de på når jeg står opp og kjenner murring i ryggen setter jeg de på. Tidligere har jeg i disse tilfeller tatt smertestillende, dette trenger jeg da ikke å gjøre lenger. De sitter godt på hånden, selv om hendene er mye i vann i løpet av dagen, de er heller litt vanskelige å få av på kvelden, men med litt lirking løsner de fint (bruk evt plasterfjerner) Rask levering og raske tilbakemeldinger fra kundeservice!

2020年6月8日

Trustpilot エクスペリエンス