Mit håndtag knÊkkede på min gryde, skrev en mail til kundeservice med billede og fik af vide det var produktionsfejl og at de sendte en ny med det samme. God service uden så meget unÞdig ballade.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har nu i 5 mÃ¥neder forsÞgt at fÃ¥ en kvittering fra 2 kÞb foretaget pÃ¥ deres hjemmeside. De svarede til at starte med at de ville undersÞge nÊrmere, men siden er de stoppet helt med at svare. En kv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft deres komfur lÊnge og har ogsÃ¥ haft en del problemer med opsÊtningsfejl. Men jeg har aldrig nogensinde oplevet en bedre kundeservice i hele mit liv end ztove. De har fÃ¥et mig helt i mÃ¥l m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Selv om jeg kun har den lille mobile variant med to plader, vil jeg virkelig anbefale produktet. Temperaturstyringen er helt prÊcis og meget velfungerende. Der kan sagtens laves sous vide i gryden,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We are a team of engineers, software developers and culinary experts based in Odense in Denmark, working to create the future of cooking. The Ztove system gives you control of temperatures when using cookware. This new feature makes cooking easy, stress-free and time-efficient.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mit håndtag knÊkkede på min gryde
God service uden så meget unÞdig ballade.
Webshop/kundeservice fungerer ikke
Jeg har nu i 5 måneder forsÞgt at få en kvittering fra 2 kÞb foretaget på deres hjemmeside. De svarede til at starte med at de ville undersÞge nÊrmere, men siden er de stoppet helt med at svare. En kvittering for kÞb er lovpligtigt. Jeg har tjekket spamfilter, tjekket mails, og har intet modtaget. Meget dårlig oplevelse.

Uovertruffen kundeservice
Jeg har haft deres komfur lÊnge og har også haft en del problemer med opsÊtningsfejl. Men jeg har aldrig nogensinde oplevet en bedre kundeservice i hele mit liv end ztove. De har fået mig helt i mål med produktet og er gået langt ud over hvad de behÞvede at gÞre.

Ztove ããã®åç
Gode pander og gryder, men...
Gode pander og gryder og umiddelbart fedt koncept, men...
På trods af, at vi altid vasker dem op i hånden, så virker både vores pande og vores gryde ikke lÊngere med bluetooth...

Ztove ããã®åç
Elsker Ztove's produkter og da minâŠ
Elsker Ztove's produkter og da min pande gik i stykker, var de hurtige til at finde en lÞsning for mig (hvilket blev en ny pande)
God service!
Jeg vil gerne give Ztove mine varmesteâŠ
Jeg vil gerne give Ztove mine varmeste anbefalinger.
Vi har kÞbt både Ztove kogeplade og kogegrej, og selve produktet er virkelig lÊkkert. Det fÞles gennemtÊnkt, solidt og moderne, og det er en fornÞjelse at bruge i hverdagen.
Men det, der isÊr har imponeret mig, er deres kundeservice.
Jeg oplevede en udfordring med noget af mit kogegrej og kontaktede derfor Ztove. Hele forlÞbet har vÊret fuldstÊndig gnidningsfrit fra start til slut. De tog min henvendelse seriÞst, svarede ordentligt og professionelt, og de fandt hurtigt en lÞsning, der var langt over, hvad jeg havde forventet.
Det er desvÊrre ikke altid, man mÞder den slags service i dag, men her har Ztove virkelig vist, at de står inde for deres produkter og passer godt på deres kunder.
Alt i alt en meget behagelig oplevelse â bÃ¥de med produktet og med virksomheden bag.
Stor anbefaling herfra.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk komfur, meget brugervenlig.
Med temperatur styringen lÞfter det madlavning og smage til nye hÞjder.
Kundeservice er hurtig, dygtige og meget imÞdekommende.
De bedste anbefalinger kan gives
God og effektiv service
Ved en fejltagelse kom teflonpanden i opvaskemaskinen - lad vÊr med det - hvorefter den ikke ville tilslutte.
PrÞvede med at skifte batteriet og rens med en vat pind, intet hjalp. Via deres hjemmeside - som er lidt kringlet - fik de alle oplysninger de bad om. Hurtigt kom der svar, en ny pande er på vej, samt til min store overraskelse, kunne de se via hjemmesiden, at der var problemer med 1,5 l. gryder, så den kommer også.
Zstove kan altså gå ind og se om deres produkt er i orden hjemme hos kunden.
Det er en GOD og EFFEKTIV service. Tak for god behandling.
Fjollet god service
Min elskede Ztove 1.5L gryde knÊkkede i plastikdelen af håndtaget efter kun et halvt år. Tog et billede og skrev i appen, og ikke 2 minutter senere var der svar og 2 minutter senere var der oprettet reklamation og en ny gryde bestilt og på vej. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Elsker mit Ztove komfur, som nÞrd har det bare gjort det så meget rarere for mig at lave mad. Jeg giver mig i kast, og lykkedes pludselig, med bearnaise, friture, sous vide, og det spiller bare. Klart det bedste pris/nydelse produkt jeg har kÞbt i mange år!
Fremragende kundeservice
Virkelig god kundeservice. Har fået ombyttet defekt produkt uden bÞvl og besvÊr. SkÞnt med en virksomhed der tager ansvar for de produkter de sÊlger.
Super god service og lÊkre produkter
Super god service og lÊkre produkter. Hurtig hjÊlp med en gryde, hvor håndtaget var knÊkket.
Temperaturstyring virker og er nemt at blive dus med.
The stove broke with a displayer errorâŠ
The stove broke with a displayer error after about 2 weeks of usage, in the middle of christmas vacation. I have called their support 3 times and sent several mails without getting any service to repair the stove, every contact results in a dead end of "we will get back later" or "someone from the other department will contact you" but they never do even after several days of waiting.
Idéen er god men kvalitet er ikke
Rigtig lÊkkert den kan holde temperatur, men selv kvalitet af kogegrej er desvÊrre ikke ret god og system virker ikke uden det, belÊgning bliver misfarvet og skaller, vi har andet kogegrej der er meget Êldre og mere brugt som der intet er med og har behandlet det som man skal samt ikke brugt metal osv osv på dem, vi oplever også det mange gange har svÊrt ved at finde kogegrej på trods af at batterier har fint strÞm så er masse tid spildt. Så alt i alt en rigtigt dårligt kÞb for os.

Tanken var god
Vi var egentlig glade for plade og gryder indledningsvist, men synes vi oplever "plader" kan have sit eget liv (det er åbenbart normalt tal skal blinke, og effekten kan svinge), og sÊrligt gryderne er helt utilregnelige. Ofte skal batteriet "strammes" for at få kontakt, og lige så ofte, mister de forbindelsen undervejs. Der er nu så mange brÊndte ris på samvittigheden, så meget sousvide-kylling der er blevet gennemkogt til uspiselighed, at vi praktisk talt ikke bruger funktionerne mere - og hvis vi gÞr, holder vi meget nÞje Þje!
Tanken var god, men desvÊrre holder kvaliteten ikke i lÊngden.

Ztove ããã®åç
Har nu brugt kogepladen den sidsteâŠ
Har nu brugt kogepladen den sidste måned, og er virkeligt blevet glad for den. Den er smart, virkeligt rart at kunne temperatur styre så maden ikke brÊnder på. Har lavet nogle fantastiske rÞrÊg. Ligeledes ret vildt når man kÞre frikadelle program, og kogepladen fortÊller hvornår frikadellerne skal vendes.
Service fra xtove har også vÊret i top. Min kogeplade kom lidt forsinket og som kompensation fik jeg en ekstra gryde. Kan helt sikkert anbefale den. Den har ihvertfald gjort mit kÞkken lidt mere lÊkkert.
Ztove leverer⊠HVER gang!
Ztove leverer⊠HVER gang!
Jeg har udelukkende haft gode erfaringer med Ztoves service. Der er altid hurtige svar og hjÊlp at hente. Produkterne er i top og det samme gÊlder deres service. Skal du skifte komfur kan jeg varmt anbefale Ztove!!
Fantastisk kogeplade til al slags mad.
Fantastisk kogeplade til al slags mad.
Jeg har haft kogepladen i to uger nu, og det har skabt så meget mere ro i kÞkkenet.
Jeg plejede at gå i total stress, når jeg skulle lave mad, fordi jeg prÞver at få det hele til at blive klar på samme tid. Med Ztove er der mange af tingene, der ikke er så tidsafhÊngelige, og stegetiden er også meget mere prÊcis, fordi den varmer hurtigt op til den Þnskede temperatur og bliver dér uden at brÊnde maden på.
Elsker youtube-videoerne, og opskrifterne i appen.
4,5Ã¥r efter..âïž
Har haft deres kogeplade/kogegrej i snart 4,5år og det har bare vÊret en fornÞjelse. Ligeså Ztove teamets fantastike kundeservice, det har igennem disse 4,5år vÊret lige som det skulle vÊre og alt har bare spillet.
Jeg kan kun sige mange tak for et dejligt produkt, og god service..âºïžð
Fantastisk produkt
Super fedt produkt. Nemt at bruge og komme igang med. Har brugt kogepladen i 14 dage nu og det gÞr madlavningen så meget lettere.
Exceptionel god kundeservice med meget hurtige svartider ðª
Varmeste anbefaling herfra.
Virkelig god service
Virkelig god service - er meget glad for kÞbet af min kogeplade! Fantastisk oplevelse og service når man kontakter dem
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã