レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mit håndtag knÊkkede på min gryde, skrev en mail til kundeservice med billede og fik af vide det var produktionsfejl og at de sendte en ny med det samme. God service uden så meget unÞdig ballade.

Jeg har nu i 5 mÃ¥neder forsÞgt at fÃ¥ en kvittering fra 2 kÞb foretaget pÃ¥ deres hjemmeside. De svarede til at starte med at de ville undersÞge nÊrmere, men siden er de stoppet helt med at svare. En kv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft deres komfur lÊnge og har ogsÃ¥ haft en del problemer med opsÊtningsfejl. Men jeg har aldrig nogensinde oplevet en bedre kundeservice i hele mit liv end ztove. De har fÃ¥et mig helt i mÃ¥l m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Selv om jeg kun har den lille mobile variant med to plader, vil jeg virkelig anbefale produktet. Temperaturstyringen er helt prÊcis og meget velfungerende. Der kan sagtens laves sous vide i gryden,... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店
  2. キッチン甚品店
  3. 掗濯機・衣類也燥機専門店

圓該䌁業による蚘述

We are a team of engineers, software developers and culinary experts based in Odense in Denmark, working to create the future of cooking. The Ztove system gives you control of temperatures when using cookware. This new feature makes cooking easy, stress-free and time-efficient.

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Det er genialt!!!

Det er genialt!!!! Meget smartere end jeg havde håbet på. Dejligt med YouTube kanal, jeg kunne personligt godt tÊnkere mig flere opslag, mere masterclass, mere Ztove, bare kÞr på....Jeg har ikke haft brug for kundeservice efter anskaffelsen, inden kÞb var jeg i kontakt nogen gange, med forskellige spÞrgsmål, og der var prompte svar. Jeg kunne godt have brugt en demo version af app inden kÞb. Mange oplevelser ÞdelÊgges af dårlige og ikke intuitive apps, det er ikke tilfÊldet med jeres, men det holdt mig tilbage med anskaffelse. LÊkker oplevelse hele vejen igennem, gryde, pande, app, kundeservice, YouTube etc. Jeg krydser fingre for en succes ikke gÞr Ztove bliver ringere. ......i Þvrigt forstår jeg simpelthen ikke temperaturstyring ikke er mere udbredt.

2024幎6月26日
自発的なレビュヌ

Det er en stor fornÞjelse at tilberede

Det er en stor fornÞjelse at tilberede mad specielt når man ikke skal tÊnke på temperaturen. Nu har jeg haft fornÞjelsen af Ztove I nogle dage, Jeg har lavet mange forskellige ting og jeg må sige at min oplevelse er at det er meget intuitivt og lige til at gå til.
Lige nu er jeg i gang med en risotto det hele passer sig selv.

2024幎6月12日

Ztove からの回答

Tak for din gode anmeldelse René!

Det er jo skÞnt, at man nu kan skrive produkt anmeldelser og lave risotto pÃ¥ sammen tid 😎

Jeppe fra Ztove

Mega fedt og maden bliver fantastisk.

Mega fedt og maden bliver fantastisk.
Super gode opskrifter.
Man lÊrer virkelig, at tilberedning af mad er faktisk mere kompleks end man forestiller sig.
Kylling filet er altid noget tÞrt, eller halv råt kÞd. Jeg har ikke gidet at tilberede det.
Med Ztove bliver det fantastisk. 170grader i 6 min hver side. Direkte fantastisk.

Jeg er vild med Ztove

2024幎5月23日

Ztove からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, og dejligt at du er blevet glad for Ztove!

Jeg steget personligt ogsÃ¥ kylling ved 170 grader og 6 minutter pÃ¥ hver side. SÃ¥ kan man nemlig stege det i smÞr uden risiko for, at det branker 😋

Thomas fra Ztove

Har nu haft ztove i et par måneder og

Har nu haft ztove i et par måneder og er vild med konceptet. Madlavning er så meget nemmere (og sjovere).
En ting der skal fremhÊves ved ztove er deres support, der stort set svarer med det samme 24/7 via en indbygget support funktion i deres app, og de er superflinke og hjÊlpsomme.

2024幎4月11日

Hej Ole

Tusind tak for de pÊne ord - jeg er glad for, at det er blevet sjovere at lave mad!

Husk at du altid er velkommen til at dele resultater i Ztove klubben på facebook.

Support får de pÊne ord fra dig :)

2 års erfaring

Det er fantastisk at kunne lave 10 fiskefrikadeller der alle har flot ens stegeskorpe uden at skulle passe noget fÞr det bipper og deller skal vendes det samme gÊlder alt andet.
Desuden er support fantastisk og reagerer meget hurtigt og kompetent
Jeg har nu haft Ztove i 2 år og ville hermed fortÊlle at glÊden ikke kun er ved nyhedens vÊrdi men varer ved

2024幎3月14日

Hej Ricky!

Mega fedt, at du stadig er glad - de fiskefrikadeller lyder til, at de sidder lige i skabet 🎯

Mange tak for de pÊne ord - de er delt som en fredagshilsen til hele teamet 👏

Mvh. Joakim / Ztove

Det er super god service

Det er super god service - hele setuppet er tidssvarende og nytÊnkende

2024幎3月4日

Ztove からの回答

Hej Peter - tak for anmeldelsen og ikke mindst dit besÞg bÃ¥de her i Odense og pÃ¥ messen. Det var hyggeligt at fÃ¥ hilst pÃ¥ hinanden 😁

Rigtig god fornÞjelse med Ztove!

Kan varmt anbefale Ztove

Vi er sÊrdeles glade for vores Ztove komfur, som vi kÞbte for ca. 2 måneder siden. Det er en fornÞjelse og det er meget afslappende at lave mad med en Ztove i kÞkkenet. Og supporten har vÊret sÊrdeles hurtig og effektiv til at lÞse de små problemer, som vi har haft med app'en.

2024幎2月25日

Ztove からの回答

Hej Henrik - tak for din anbefaling og ros til supporten. Det ryger lige videre i virksomheden 👍

Jeg er glad for, at du oplever den ro, som Ztove kan vÊre med til at skabe.

Rigtig god dag

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Kan anbefales.

2024幎2月2日

Ztove からの回答

Hej Sarah - tusind tak for feedback.

Husk at hvis du vil anbefale andre Ztove, så kan du gennem appen give dem 10% rabat, hvis de kÞber igennem dit link.

Hvis de kÞber gennem dit link fÃ¥r du en valgfri gryde eller pande fra shoppen 🍳

Helt fantastisk produkt

Helt fantastisk produkt
og så super kundeservice

2023幎12月18日

Hej Torben

Tusind tak - det er sendt videre til hele holde som en lille booster at gå på juleferie på 🎄

Super

Lige et god anmeldelse, tak for et godt produkt 👍

2023幎12月17日

Hej Marianne

Tak for anmeldelsen og for opbakningen til Ztove!

Support super

Support super, ringede 1 gang fordi jeg havde glemt en pande i bestilling. Ingen problem, komfur kom nÊste dag med gryde og pande. Da jeg elsker at lave mad, men ikke kan stå foran komfuret hele tiden, er det perfekt med temp. styring, intet koger over intet brÊnder på.
Super

2023幎10月26日

Hej Tom

Tak for de 5 stjerner, dem er vi glade for. Så må Jens jo nok hellere få ret i, at han er lagerets hurtigste mand 🥳

God fornÞjelse med Ztove og madlavningen!

PrÞv selv

PrÞv selv, at spÞrg konkret ind til hvem der nu producere deres “eget” super grej som skulle vÊre langt hÞjer kvalitet end AEG (tidligere producent og samarbejdspartner)
Og spÞrg evt. også selv ind til forringelserne/begrÊnsningerne til valg af medfÞlgende kogegrej.
Ligeledes til produkt forringelserne i både mulighed for valg af kogeplader og komfur..
mit svar var at de faktisk var stolte af hvad de mener er en udvikling! Også hemmeligholdelsen af hven den reelle producent er - så mam må ikke vide hvem og under hvilke vilkår tingene bliver fremstillet..
Det vist inspireret af Øst Europa - såå.. det skal du prÞve -som de siger.. og sÃ¥ ikke stikke snuden i noget af det

TillÊg.
I stedet for at svare her får man den her beske:
Hej FBL
Ztove vil gerne have en bedre forståelse af din oplevelse. Derfor har de spurgt efter flere oplysninger om din anmeldelse, som for eksempel et ordrenummer eller en e-mailadresse.
Hvis vi ikke hÞrer fra dig inden for 3 dage, vil din anmeldelse muligvis blive fjernet.

SÃ¥ fjern I den bare i stedet for at forholde jer til de forringelser i har valgt for evt. kommende kunder.

2023幎10月2日

Hej FBL

FÞrst og fremmest tak for din anmeldelse. Jeg har gennemgået dialogen med dig og min kollega og har også sendt dig en mail, men har desvÊrre ikke hÞrt fra dig.

Vi bad om dine oplysninger, da du tydeligt har nogle Þnsker til et Ztove produkt, som vi prÊsenterede under fÞrste dialog, og stadig gerne vil imÞdekomme, da vi har muligheden for det.

Vores produkter bliver produceret under gode forhold i Tyskland ved et anerkendt firma. Af konkurrencemÊssige årsager har vi valgt ikke at gÞre det offentligt.

Jeg hÃ¥ber, at du tager kontakt til os igen, da vi jo selvfÞlgelig gerne vil have, at du faktisk fÃ¥r lov til at have en oplevelse, hvor du faktisk prÞver at have Ztove derhjemme. Det kan vi kun anbefale 😄

Rigtig god weekend.

Min bedste anbefaling til Ztove

Min bedste anbefaling til Ztove for deres formidable produkter og den bedste og mest tilgÊngelige support jeg nogensinde har oplevet 👍
Jeg har brugt Ztove siden december 2022, og det er et fantastisk produkt. Det har gjort madlavning til en kÊmpe fornÞjelse og giver mig ekstra overblik og ro selvom der er gang i alle kogeplader.
Rigtig god app med masser af opskrifter og inspiration. Blog og videoer med tips og tricks er super brugbart og gÞr blot produktet endnu bedre.

Kort fortalt er det fantastisk - så skynd dig at få Ztove fÞr din nabo.

2023幎9月25日

Hej Per

Tusind tak for anbefalingen. Hele teamet har modtaget dine roser for både indhold og support 🥳

Jeg håber, at du får glÊde af Ztove lÊnge endnu!