Zeer slechte service! Eind maart 2026 kochten wij een Dolphin E20 zwembadrobot. Toen we hem in mei voor het eerst gebruikten, merkten we al snel dat hij zijn werk niet naar behoren deed. Hij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Deze namiddag had ik een foutmelding op mijn warmtepomp van zwembad. Dankzij de snelle service die ik telefonisch kreeg was het probleem onmiddellijk opgelost. Waarvoor dank⊠Gert-Jan After-Sales... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Warmtepomp bypass deed het niet meer. Mechanisch defect. Contact opgenomen met zwembad.eu, maar doorverwezen naar de leverancier. Echter daar de het antwoord gekregen dat voor zulke aanvragen toch te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede produkten, je krijgt wat je koopt, maar wanneer blijkt dat er tóch iets tekort in een verpakking zit, trekken ze algauw de kaart van "neem contact op met de leverancier!". In mijn geval is de... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Koop hier nooit iets!!!
Enorm slechte levering en bereikbaarheid. Op dinsdag besteld zou op woensdag geleverd moeten zijn. Op woensdag kreeg ik te horen dat het pakket was ingepakt, op donderdag kreeg ik te horen dat het pakket was zoekgeraakt. Ik heb duidelijk kenbaar gemaakt dat ik GEEN nieuwe bestelling wilde en ik mijn geld terug wilde. Op maandag ontvang ik dus alsnog mijn bestelling. Nu hard bezig om het te kunnen retourneren maar dat gaat enorm lastig met de slechte bereikbaarheid en de trage reactietermijn van dit bedrijf!
Toevoeging: het bedrijf heeft hun excuses aangeboden en een nette oplossing aangeboden. Ook dat mag vermeld worden :-)

Zwembad ããã®åç
Ik heb hier een zwembadpomp gekocht
Ik heb hier een zwembadpomp gekocht. Deze is binnen een maand defect. Ik heb meerdere malen via de mail geprobeerd om contact te krijgen om in overleg te gaan hoe dit op te lossen. Geen enkele mail wordt beantwoord. Telefonisch hoef je al helemaal niet te proberen. Hierop zijn ze niet bereikbaar.

Zwembad ããã®åç
Wees duidelijk en reageer direct als er een defect is
Het heeft lang geduurd voor deze onenigheid over garantie uiteindelijk is opgelost. Duidelijke communicatie blijft noodzakelijk om misverstanden te voorkomen. Deze keer heeft Zwembad. eu woord gehouden

Zwembad ããã®åç
Prima service en levering!
Ik schrijf niet vaak een review over online bedrijven, maar doe het nu toch even. Omdat er zoveel slechte reviews zijn, dit mijn beeld over dit bedrijf heeft beïnvloed, maar totaal niet past bij de service en kwaliteit wat zwembad.eu heeft geleverd.
Ik herken mij totaal niet in deze slechte reviews. Dus bij deze mijn advies om niet zomaar van reviews uit te gaan.
Natuurlijk las ik pas alle reviews nadat ik besteld had. En mijn bestelling niet binnen de aangegeven tijd geleverd werd.
Nu heb ik absoluut geen probleem met levertijd. Zeker niet als een bedrijf het smoordruk heeft en heel hard moet werken. Maar als de belofte wordt gedaan âvandaag besteld, morgen bezorgdâ creëert dat wel verwachtingen. En is het prettig dat er gecommuniceerd word.
Op mijn e-mails werd heel vlot gereageerd. En er werd telefonisch contact gezocht. Voor niet leverbare producten werd een alternatief aangeboden. Overigens duurdere alternatieven zonder dat men hierin bijbetaling vroeg. Dit is zeer coulant en heel erg servicegericht.
Deze compensatie wordt gewaardeerd, maar was niet perse nodig geweest als vooraf duidelijk werd aangegeven dat levertijden door drukte of niet voorradige producten kan oplopen.
Binnen negen werkdagen had ik mijn geupgrade bestelling binnen. Prima levertijd. Excellente service.

Verkeerde levering/Duur
Verkeerde levering, nooit antwoord gekregen.
Beweren de laagste prijs te hanteren maar niets is minder waar.
Vreselijke service.

Waardeloos bedrijf
Zoals zovelen hier voor beschrijven, zeer slecht /niet bereikbaar, mails worden genegeerd, na dagen nog niks ontvangen, geen track en tracé na valse beloftes om die alsnog te sturen.
Dit bedrijf komt communicatie tekort.
Antwoord : NEE , ik en met mij velen lees ik hebben GEEN tracé en tracé ontvangen per mail, na herhaaldelijk vragen van onze kant, uiteindelijk via Chat idd wel antwoord gekregen en zouden ze nieuwe mail sturen, dag erna weer geen mail met track en tracé ontvangen, dus weer via de chat contact gezocht en na aan houden heeft dame deze via chatvgestuurd maar duurde daarna nog 2 dagen voor tracé en tracé zichtbaar was, en uiteindelijk werd mijn bestelling ipv vandaag besteld =morgen bezorgt ( uiteraard 2x zondag ertussen die tellen we niet mee ) na 9 dagen geleverd , dus nee hier bestellen wij niet meer en blijf bij onze 1 ster . Langere levertijd is geen probleem, maar wees eerlijk en telefonisch niet bereikbaar( zegt bijna iedereen, lees ik) , mails wordt niet op gereageerd ( zelfdw probleem bij ieder) alleen dus via chat

NOOIT BIJ BESTELLEN
Een tip: KOOP HIER NOOIT! Oplichters. Ze beloven bestellen en volgende dag verzonden. Na een week nog steeds niets gezien. Ze nemen geen telefoon op. Op de mails komt er alleen het antwoord : het is druk van bestellingen. Op mijn vraag wanneer ik mijn zwembad dan wel zal hebben, komt er geen antwoord.

Zwembad ããã®åç
Verkeerde maat zwembad geleverd.
Ik heb een Bestway Hydrium Alderney metalen zwembad Ã360 x 120 cm besteld, maar de Þ460 gekregen. Hierover een mail gestuurd, maar geen respons gekregen. Telefonisch zijn jullie ook niet te bereiken en ik baal hier enorm van.
Via de chat al meerdere malen gepoogd m'n verhaal te doen, maar krijg steeds terug dat ik dat allemaal op de mail moet zetten. De planning van mijn tuinherinrichting loopt nu ook in het honderd.
Echt een hopeloze klantendienst om metâŠ
Echt een hopeloze klantendienst om met te communiceren.product is verkeerd geleverd na een kleine maand nog altijd geen oplossing.koop hier niets meer
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Besteld, bevestiging per mail en dan gebeurd er niks meer. Geen track en trace niks.
Ik bel ze, ze laten je 40 minuten in de wacht staan en dan wordt doodleuk de verbinding verbroken , tot 2 keer toe! Das geen toeval! NIET BESTELLEN
Zwembadverwarming gekocht
Zwembadverwarming gekocht, maar werkt helaas niet. Contact gezocht en doorverwezen naar Bestway, waar het serienummer niet wordt herkend. Daarna werd er aangegeven dat ze niets meer konden betekenen.
Zeer teleurstellend en totaal onbetrouwbaar
Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst, maar tot op heden niets ontvangen én geen geld terug. Besteld op donderdag 8 mei, pas op 16 mei een trackingnummer van GLS ontvangen â terwijl Zwembad.eu claimt: âvandaag besteld, morgen verzonden.â Pure misleiding.
Het trackingnummer toont al sinds dag één alleen een aangemelde zending. GLS heeft het pakket nooit ontvangen. Twee weken later is er nog steeds geen update, geen pakket, en geen oplossing. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice â telkens hetzelfde verhaal: ik moet maar wachten op een onderzoek van GLS omdat het pakket kennelijk is kwijtgeraakt.
Ondertussen zit ik zonder product én zonder geld. Geen proactieve oplossing, geen enkele verantwoordelijkheid.
Doe jezelf een groot plezier en bestel hier absoluut niet. Dit bedrijf is op zân zachtst gezegd onbetrouwbaar.
leveringstermijn klopt niet / gebrek aan reactie
Op de site staat dat de levering dag nadien gebeurt. Ondertussen meer dan 8 dagen verder en nog steeds zelfs geen pakketnummer van GLS. Mails blijven onbeantwoord en er komt geen schot in de zaak.
Ik heb alvast de bestelling geannuleerd, maar ook daar moet je goed zoeken naar de manier om bestellingen retour aan te melden. Bovendien stelt men enkel omruilopties voor, wat pertinent onwettig is voor verkoop op afstand: terugbetaling moet een verplichte optie zijn voor online aankopen. Neen, dit ruikt allemaal niet fris.
Trage service
Artikelen werden met GLS verzonden en over het hek gesmeten bij een vakantiehuisje verderop. Met veel moeite (zonder hulp van GLS) teruggevonden. Vervolgens bleken er andere goederen dan besteld in te zitten en inmiddels wacht ik al een paar dagen op reactie van de nogal trage klantenservice.
Zeer goede service
Door de goede info van jullie kan zelfs een leek zoals ik zelf mijn zwembad repareren.
Dikke merci !!
Ãén zeer tevreden klant
kleur vergaat van liner op maat
Bij het kopen van een liner op maat , heb ik de volgende bevindingen .
Na 3 jaar vergaat de kleur , bij het zuiver maken van de waterlijn na een winter , met zuiver water gaan zo de blauwe vierkante vakjes eraf en blijft er een witte band van een paar cm. over.
Een REVIEW plaatsen op hun site heeft de goedkeuring nodig van hun , dus met andere woorden , wat slecht is komt er niet op .
Nieuw dekzeil voor buitenzwembad
Wij hebben een dekzeil voor ons buitenzwembad besteld. Zelf de maten genomen en doorgegeven. Telefonisch contact gehad over de kwaliteit, die het beste was voor ons zwembad. Goede adviezen gekregen en prettig telefonisch contact. De levering kwam vlot en keurig. Wij hebben het zeil gelegd en het ziet er prima uit. Lex van Heumen
Echt heel goed hoor
Meerder keren besteld. Stalen zwembad en daarna zo wat spulletjes. Met sommige spullen zoals zwembad echt een prijsvechter, dus veruit de goedkoopste. Andere gewoon de reguliere marktprijzen.
Ook bezorging was snel en goed.
Tot nu toe niets negatief. Goed om te zien dat een bedrijf iets doet met slechte reviews en echt werkt aan verbeteren.
Foutief product op eigen kosten terugsturen?
Bestelling geplaatst, na dagen nog steeds geen verzendbevestiging. Ik mailen, geen antwoordt. Prompt wel bericht dat het is verzonden. Na uit mijn hoofd een week na bestellen dan geleverd. Echter niet de gehele bestelling! 1 ding zou er niet meer zijn kreeg ik per mail. Vandaag dan een mail dat het dagen al dan niet weken zal duren eer ik mijn geld terug krijg!
Ook een zwembad noppen zeil gekocht. Bestel de 180 micron en krijg de 120 micron. Ik laten weten dat het niet het bestelde product is. Krijg vandaag mail terug met: Heel vervelend dat het noppenfolie niet aan uw verwachtingen voldoet.
Dus niet over dat zij het verkeerde product geleverd hebben. Ik het zelf kan terug sturen en zelf de retour kosten moet betalen! Zij leveren een verkeerd product!
Let a.u.b. goed op!
Ik ga mijn creditcard maatschappij inlichten en zij gaan dit nu maar oplossen. Vind het ronduit schandalig dit bedrijf!
Leugenachtige website, PUUR BEDROG
In februari jacuzzi besteld en betaald. Deze zou geleverd worden in mei. In april meldt men dat de bestelling door ons werd geannuleerd en het geld terugbetaald. Geen van beiden klopte. Wij hadden bestelling niet geannuleerd en hadden geen geld terug gekregen. In eerste instantie geen concreet antwoord gekregen tot wanneer er met advocaten wordt gedreigd. Excuus van de firma: "er waren collega's ziek, en slechte interne communicatie." Uiteindelijk werd er beloofd dat de bestelling toch zou geleverd worden vanaf 24 april 2025. Echter, op die dag e-mail gekregen met de melding dat het product niet voor handen was en dat het geld werd terugbetaald. Het geld werd effectief terugbetaald. De praktijken van deze firma zijn in strijd met de consumentenwetgeving. Men verkoopt dingen die niet voor handen zijn en die ongevraagd worden geannuleerd. Laat u niet vangen. In ieder geval: wordt vervolgd...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ