NOVASOL Danmark のレビュー

5つ星のうち1の評価

PAS PÅ - Skimmelsvamp

PAS PÅ!
Lej det ikke og benyt ikke Novasol!

Vi er netop hjemvendt fra et sommerhus på beliggende i Boeslum ved Ebeltoft, indendørs pool, 4 værelser, udendørs spa mv. sommerhuset viste sig at være med flere mangler og med skimmelsvamp, vi kunne dermed ikke benytte de faciliteter, som vi er blevet stillet i udsigt. Navosol var ikke til nogen hjælp, de sagde flere forskellige ting, afhængig af hvem man snakkede med.

De ville gerne afhjælpe problemet, men vi skulle forlade huset i et tidsrum og kunne ikke benytte poolen under vores ophold.

Tingene i poolrummet var muggent!
En medarbejder var forbi og bekræftede alt dette overfor os, men trak straks i land og løb ud af huset, da han blev forespurgt om han ville snakke med en kollega!

Hvis ikke i vil legje et skimmebefængt hus, så gå LANGT uden om dette.
Vil I opleve service ved problemer? Så vælg et andet udlejningsbureau.

2026年3月23日
自発的なレビュー

NOVASOL Danmark からの回答

Kære Steffen

Det er beklageligt at høre, at jeres ophold ikke har levet op til forventningerne, og at forløbet under jeres ophold har været utilfredsstillende. Vi forstår, at det påvirker den samlede ferieoplevelse.

Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå sagen nærmere og følge op på det beskrevne forløb internt. Send os derfor venligst jeres bookingnummer, så vi kan undersøge sagen yderligere i kvalitetsafdelingen.

Emma, Novasol