レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig gennemfÞrt produkt til en fair pris! Jeg var spÊndt pÃ¥ det nÃ¥r jeg bestilte det over nettet, men utrolig smuk granÊresport, som passede perfekt pÃ¥ mÃ¥lene, var nem at montere og nem at til... もっず芋る

SuverÊn oplevelse - Claus har reddet sÞlvbryllupsdagen! Udover at kundeoplevelsen blev god idet Claus hjalp med at rette min dummefejl da jeg ikke har skrevet den rette mÃ¥ned, ringede han efter fo... もっず芋る

Claus var min helt i torsdags. Jeg stod hu hej og skulle bruge et skilt til lÞrdagens Êresport (som skulle afleveres fredag). Jeg ringede til Claus for at hÞre om han kunne nÃ¥ at fÃ¥ et skilt afsted... もっず芋る

Bestilte et skjold som udgangspunkt var som bestilt, men skiltet var bukket, mÃ¥ske ved afsendelse, mÃ¥ske ved postens hÃ¥ndtering. Kontakt til firmaets mailadresse med vedhÊftede billeder af skaden og f... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. りェディング専門店
  2. ノベルティグッズ店
  3. パヌティヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vil du have en fÊrdig Êresport bundet pÃ¥ reb eller et fast skelet? SÞger du en Êresport der er enkel at opsÊtte - uden brug af vÊrktÞj? Bor du i centrum af KÞbenhavn, Århus, Odense eller?? og ved du ikke hvor du skal kÞbe dit gran til en Êresport? Skal du lave en Êresport, men har ikke vÊrktÞj eller evnen? Mangler du et skilt som hjerte eller skjold til at sÊtte prikken over Êresporten? Vil du gerne lave det hele selv, men syntes du det er besvÊrligt, at skulle rundt til mange steder for at indsamle det du skal bruge? Har du kun en cykel og derfor ikke mulighed for at kÞre det halve Danmark rundt? Hos Æresporte.dk har vi samlet de mest nÞdvendige ting du har brug for, nÃ¥r du skal skabe de perfekte ydre rammer til et bryllup, kobberbryllup, sÞlvbryllup, guldbryllup eller sÃ¥gar diamantbryllup. Om du Þnsker en fÊrdig pakke, der er klar til brug eller Þnsker selv at lave arbejdet - sÃ¥ kan du finde det du har brug for i shoppen. Alt bliver pakket og leveret der hvor du Þnsker det. Vi har en lille blog pÃ¥ siden der besvarer de mest almindelige spÞrgsmÃ¥l, smÃ¥ videoklip til inspiration og hjÊlp, og ikke mindst gratis fragt pÃ¥ ordrer over kr. 499. !! Vidste du at vores gran er dyrket uden sprÞjtemidler mod ukrudt og insekter og heller ikke gÞdet - det er strengere end alle krav til Þkologi. Hele ejendommen har ikke vÊret i drift som landbrug siden 1958 og skoven fÃ¥r lov at ligge hvor den vÊlter? SÃ¥ nÃ¥r du fÃ¥r leveret dit gran herfra stÞtter du ogsÃ¥ tanken om Þkologi og biodiversitet - ovenikÞbet til en pris der er lavere en supermarkedets gran til jul.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Nem bestilling og levering lige til dÞren...
Nåede at opdage en fejl, jeg selv havde lavet og den blev rettet efter telefonisk kontakt, så kun positive tilkendegivelser!

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Super flotte skilte og fantastisk

Super flotte skilte og fantastisk service. Jeg fik bestilt skilt til Êresport lige sent nok (mandag aften og skulle bruge det mandagen efter) og var usikker på om det kunne nå at blive lavet og komme frem til tiden. Claus var hurtig til at tage telefonen, da jeg ringede tirsdag, og han sÞrgede for, at skiltet blev sendt onsdag med GLS, og så havde jeg det torsdag. Det oversteg mine forventninger til service og kvalitet, og jeg blev meget glad, da jeg så det flotte resultat. Det var flottere end jeg havde forestillet mig og nemt at bestille.
Jeg er meget glad og tilfreds med skiltet og vil varmt anbefale Æresporte.dk. Det er sÞde og dygtige mennesker og fantastisk service og rigtig god kundeoplevelse.

2025幎6月27日

God oplevelse

Jeg bestilte et Êreshjerte i anledning af mine forÊldres sÞlvbryllup. DesvÊrre ankom det med en fejl og kunne ikke stÃ¥ af sig selv. Vi kontaktede virksomheden, og de var straks klar til at hjÊlpe. De bad om at fÃ¥ Êreshjertet retur, sÃ¥ de kunne sikre, at fejlen ikke gentog sig – og sagen blev lÞst hurtigt og professionelt.

Jeg kan varmt anbefale at handle her. Æresportene er virkelig smukke, leveringstiden er kort, og vi fik hurtigt svar på vores henvendelse. En god og tryg oplevelse hele vejen igennem.

2025幎6月10日

DÃ¥rlig kvalitet leveret

DÃ¥rlig kvalitet leveret, ridser og mange bobler i folien. Forkert design og placering af udsmykning.
Ikke behagelig kundeservice i forbindelse med returnering.
Modtager skiltet lÞrdag, kontakter firmaet, der bliver sendt en returseddel online fint nok, men jeg bor altså ikke op af et posthus, så at ligge og sende daglige sms om at jeg skal få det returneret er lige i overkanten, isÊr i den her tid, hvor mit focus er at få et skilt i god kvalitet leveret, som bliver fra en anden leverandÞr.
Afleverede på posthus kl 10:06 idag og modtog igen en sms 10:57 med besked om at returnere skiltet.

19/12-2024
Opdatering efter svar.
ForlÞbet er ikke som beskrevet!
Jeg har rigelig af billede dokumentation, der bekrÊfter mine udsagn!

2024幎12月14日
Xn  Resporte I0a ロゎ

Xn Resporte I0a からの回答

Hej Pernille.

Vi sÊtter stor pris på at få anmeldelser her på Trustpilot, men så har man også pligt til at forholde sig 100% til sandheden. Det er fuldstÊndigt korrekt at vi havde byttet om på symboler på hhv hÞjre og venstre side, og det er også korrekt at ringene på skiltet ikke matchede billedet af dem du har set på shoppen. Den nye type ringe var ikke udskiftet på alle vores varianter af skilte af det firma der står for det tekniske. Dette er absolut vores fejl og ansvar at vi ikke har vÊret inde og se om det var gjort på alle skiltetyper. Dette gav jeg dig en undskyldning for ikke var tilfÊldet.
Vi har d.d. modtaget skiltet retur og alt andet er prÊcis hvad du har bestilt og kvaliteten er absolut i top. Der er ingen ridser eller bobler i skiltet som du skriver. Der er små tilfÊldige forhÞjninger i plastmaterialet som vi ikke har indflydelse på. Vi har heller ikke "jagtet" dig i forhold til at returnere skiltet igen. Det er korrekt at du modtager en sms onsdag 10.57 med en opfordring til at få skiltet afsendt, men vi modtager fÞrst meddelelse fra PostNord kl 14.33 om at det er klargjort til afsendelse og på vej. Vi har derfor ikke afsendt sms for at genere nogen, men i din sms til os mente du at du skulle bruge 10 dage til at få det afsendt.
Jeg vil herunder liste hele sagsforlÞbet og lade lÊseren selv danne sig et indtryk ud fra fakta, så vi bliver bedÞmt på hvem vi er.

Du bestiller et skilt den 12. december og skriver en kommentar om at det skal bruges den 22. Jeg kontakter dig da datoen er angivet til den 12 på skiltet og vil sikre mig at du ikke har lavet en fejl. Du bekrÊfter dato var korrekt og vi lavede det efterfÞlgende og det leveres dagen efter.
Du afsender en meget negativ mail med billeder om lÞrdagen og forlanger at blive kontaktet ASAP. Tonen i mailen er meget negativ og er modtaget 13.28. Jeg ringer kl. 14.13, bare 45 minutter efter og endda på en lÞrdag.
Jeg får en ret negativ modtagelse hvor du herefter fremfÞrer de ting du har skrevet i denne anmeldelse. Jeg spÞrger ind til ridser og bobler og du fremfÞrer de er både store og meget synlige, og Þnsker ikke at vÊre lydhÞr, da jeg spÞrger om ikke det er mikroskopiske ridser der kun ses i kraftigt lys og fremkommer når folen lÊgges på. Dette afviser du efter 3. gang. Da vi er i kontakt med små 2000 mennesker hvert år fornemmer jeg at vi ikke kan kommunikere på et sagligt plan. Jeg fortÊller dig derfor at vi har 2 muligheder - at vi laver et nyt skilt samme dag eller at annulere din ordre og returnere det fulde belÞb. Du vÊlger den sidste lÞsning og jeg annullerer og krediterer dig imens vi taler sammen.
Da samtalen er afsluttet opretter jeg en returlabel og sender dig en sms for at fortÊlle af den er oprettet, og at vi gerne vil have skiltet retur så vi kan se om kritikken er berettiget og kan drÞfte det blandt alle medarbejdere inden vi går på juleferie. Får et svar at du ingen printer har og at der kan gå 10 dage inden du afsender, hvilket står i skarp kontrast til at du absolut skulle bruge skiltet senest den 22 men fik det allerede efter 1 dag. Jeg annullerer herefter forsendelsen til GLS og opretter istedet en til PostNord da du så kan få en udskrevet pakkeseddel i pakkeshoppen. Herefter sender jeg sms onsdag 10.57 da jeg kan se forsendelsen stadig ikke er indleveret og opfordrer dig til at gÞre det senest dagen efter. Så kunne vi nå at kigge sagen igennem inden juleferien.
Du er så blevet så fortÞrnet over at jeg hÞfligt anmoder dig om (1gang) at afsende at du vÊlger at "straffe" os og lave denne anmeldelse umiddelbart efter sms. 19 af 39 dvs. 50% af dine anmeldelser herinde er 1 stjerne, og afgivet som "straf"

Vores kunder, deadlines og kvalitet på vores produkter betyder ALT. Dette har vores hÞjeste prioritet hver dag, og vi er altid parate til at yde en ekstra service - også i weekender og helligdage !!. Din klage over kvaliteten er ikke berettiget men fakta er at vi også begår fejl - dette skete i ombytningen af symbolerne

Exceptionel service

Vi har netop modtaget en fritstÃ¥ende Êresport til min sÞsters kobberbryllup, og resultatet oversteg alle vores forventninger. Æresporten var virkelig flot og levede fuldt ud op til beskrivelsen – vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med kvaliteten.

Det, der virkelig gjorde denne oplevelse helt enestående, var Claus. Fra start til slut leverede han en kundeservice, som man sjÊldent oplever. Claus var yderst hjÊlpsom fÞr bestillingen, under processen og ikke mindst efterfÞlgende.

DesvÊrre var der problemer med leveringen fra GLS' side – ikke bare én, men to gange. Claus havde dog allerede sikret sig, at leveringen var planlagt i god tid, sÃ¥ der var plads til at hÃ¥ndtere eventuelle udfordringer. Da GLS lavede deres anden fejl, begyndte det at blive lidt presset, men Claus tog straks affÊre og sÞrgede for, at Êresporten blev flÞjet fra Aalborg til KÞbenhavn – uden ekstra omkostninger for os. Det er kundeservice pÃ¥ hÞjeste niveau!

Vi fÞler os virkelig trygge ved at handle her og kan ikke takke Claus nok for hans store indsats. Og med en lidt humoristisk note: Tak for Danmarks mÃ¥ske dyreste (men absolut smukkeste) Êresport! 😊

2024幎12月6日
自発的なレビュヌ

Exceptionel kundeservice og hÞj kvalitet

Har i dag modtaget et af Êresporte.dk’s hjerter, flot bundet med gran.

Vi har fået en exceptionel god kundeservice og en virkelig hÞj kvalitet.

Så mangler du en flot Êresport, og vil du vÊre sikker på du har den til aftalt tid og i god kvalitet, så kan jeg varmt anbefale at handle her.

/SÞren

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Exceptionel kundeservice og god kvalitet

Jeg havde taget fejl af adressen, og troede jeg kunne afhente min Êresport og skilt. Da jeg kontakter dem og forklare jeg har lavet en tåbelig fejl og om de kan annullere min ordre, tilbyder de både at annullere min ordre, men endnu bedre, at fÊrdiggÞre mine produkter og sende dem samme dag så jeg kan nå at have dem i god tid.

Exceptionel service, virkelig flinke at snakke med, og produktet er prÊcis hvad jeg havde bestilt og forestillet mig.

2024幎8月9日

Smukt hjerte

Smukt hjerte

Da vi tidligere havde fået leveret en super flot guirlande fra Æresporte.dk, valgte vi igen at bruge dem.
Denne gang fik vi et smukt hjerte flot bundet med frisk cypres og et fint skilt dertil.

Tak til Æresporte.dk for god kvalitet og hÞj service

2024幎6月21日

God kundeservice

Bestilte en Êresport, et par måneder fÞr vi skulle bruge den. Vi er fra fyn og den skulle bruges tÊt på ålborg.
I stedet for at lÞre til adressen hvor den bliver lavet, fik vi tilbudt at vi kunne hente den, Êresporten , i en butik StÞvring , som ikke var den store omvej fra os af. Ærespoten var super flot til fornuftige penge.
Handler der gerne igen. Super kundeservice

2023幎8月21日

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse - bestilte i sidste Þjeblik og endte med - på sÊlgers initiativ -at få en personlig levering, da sÊlger skulle besÞge mit lokalområde. Flot skilt, fine farver flot opstilling og til en yders favorabel pris.

2023幎7月13日

Klar anbefaling

Godt produkt, super service og Claus sÞrgede for at vi fik Êresporten til tiden og med en nem vejledning til at sÊtte den op. Tak.

2023幎10月26日
自発的なレビュヌ

Fin vare, plads til bedre kundeservice

Bestilte et skjold som udgangspunkt var som bestilt, men skiltet var bukket, måske ved afsendelse, måske ved postens håndtering. Kontakt til firmaets mailadresse med vedhÊftede billeder af skaden og fejlen. HÞrte desvÊrre intet fra firmaet..

2023幎9月5日
Xn  Resporte I0a ロゎ

Xn Resporte I0a からの回答

Hej Freddy. Jeg er da ked af ikke at have modtaget fremsendte reklamation så problemet kunne vÊre blevet rettet, og du havde vÊret fuldt tilfreds med dit kÞb. Vi afsender ikke skadede varer og pakker dem ekstra godt for netop at undgå at de bliver skadet i forsendelsen - dette sker dog sjÊldent men alligevel engang imellem. Havde du ringet, var der naturligvis afsendt en erstatning for det Þdelagte med det samme - prÊcis som i de få andre tilfÊlde.
Du er mere end velkommen til at tage kontakt på telefon så jeg kan hÞre nÊrmere. Med venlig hilsen Claus