Jeg havde en fin oplevelse med at handle her! SkÞnne varer til rimelige priser, og god forsendelse indenfor en helt acceptabel tidsramme. Jeg satser helt sikkert pÃ¥ snart at komme tilbage for at kÞbe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har vÊrt kunde hos Kinsarvik i ca 2 Ã¥r og har alltid vÊrt fornÞyd med service der fra , rask respons , men denne gang sette jeg meg ned for Ã¥ sjekke bestillingslisten min og fant ut at jeg har be... ãã£ãšèŠã
Gode varer til en fornuftig pris, og generelt en fin oplevelse. DesvÊrre var emballeringen utilstrÊkkelig, hvilket resulterede i, at en pose kikÊrtemel gik i stykker under transporten og spredte sig u... ãã£ãšèŠã
Stort udvalg og hurtig levering. Jeg fik en ordrebekrÊftelse kort efter, jeg bestilte, og to dage efter kunne jeg hente pakken i pakkeshop. Gode produkter, der lever op til mine forventninger. En rigt... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Godt udvalg og hurtig levering
Det kan man ikke jo klage over. Leveringen er dyr ,så det vil begrÊnse antallet af gange, jeg kÞber.
Undre mig, at det stÃ¥r Benjo APS i ens bankudtrÊk og ikke 'Þkologisk supermarked'. Rimelig forvirrende, da det er svÊrt at finde info om sammenhÊngen mellem Benji APS og Ãkologisk-supermarked
Kvaliteten holder
Kvaliteten holder, og varen kommer på en rimeligt tidspunkt med GLS.
Godt varesortiment
Godt varesortiment men lidt dyrt - dejligt at der ofte er gode tilbud!
God oplevelse og skÞnt stort udvalg
God oplevelse, og dejligt stort udvalg af produkter.
Lidt lÊngere tid om at pakke og sende pakken, hvorfor jeg ikke kan give 5 stjerner.
Jeg har vÊret kunde i mange år og fortsÊtter med at handle her :-)
Super service og gode ÞkologiskeâŠ
Super service og gode Þkologiske produkter
Varerne var perfekte
Varerne var perfekte. Hurtig ekspeditionintet ay klage over. Tak for hjÊlpen.
Fin service âºïž
Super
Mange gode varer og rimelige priser. Er meget glad for dette alternativ til andre supermarkeder
Rigtig fin webshop med varer af hÞjâŠ
Rigtig fin webshop med varer af hÞj kvalitet. Dog lidt langsom levering.
Nemt
Nemt, overskueligt, rimelige priser og hurtig levering ðð
Mange tak !
DÃ¥rlig oplevelse
Jeg kÞbte en holdningskoordinerende vest, der viste sig at vÊre af virkelig dårlig kvalitet.
Pasningsformen var dårlig, den passede slet ikke under armene.
Jeg prÞvede at kontakte firmaet, men fik hele tiden et automatisk svar, at mobilen ikke var kontaktbar.
Jeg tror jeg har mistet tålmodigheden,
SÃ¥ vÊr obs, hvis nogen overvejer at handle hos Ãkologisk SupermarkedâŠ.
Uforskammet kundeservice fra Peter Hansen
ÂŽHavde handlet med Ãkologisk supermarked tre gange, fÞr jeg havde kontakt med dem pÃ¥ email.
Har egentlig vÊret tilfreds med kÞbene, men da jeg skrev og spurgte ang. en evt. tilbagelevering og korrespondancen blev til i alt tre emails fra Peter fra kundeservice, fandt jeg det ekstremt ubehÞvlet, at han skrev mit navn forkert alle tre gange. Jeg spurgte da, hvorfor han gjorde dette, men fik intet svar. Da jeg havde skrevet mit navn tre gange i tre emails, mÃ¥ jeg jo desvÊrre konkludere, at han gjorde dette med vilje og derfor har Ãkologisk supermarked mistet mig som kunde. Magen til uforskammethed og mangel pÃ¥ almen pli, skal man vel lede lÊnge efter !
Nem bestilling, hurtig ekspedition og afsendelse
Nem bestilling, hurtig afsendelse og rigtig god pris
NÊsten 48,-kr i forsendelse for enâŠ
NÊsten 48,-kr i forsendelse for en lille glas vitaminer ððŒ
Ja forsendelsen er nÊsten dyrere end varen. Hvis man også laver penge der er der intet at spare som kunde!
Flabet kundeservice og dÃ¥rlig forretningsfÞrelseâŠ
Jeg havde lagt en ordre inkl to pakker q10 som stod til 0,-. Da jeg modtog ordren var q10 ikke med og jeg skrev til drm. Jeg fik et, synes jeg, ret flaner svar igen, Johnny skriver: âde er udgÃ¥et og vi har ikke taget betaling for demâ jeg svare tilbage, at de mÃ¥tte de godt lige have sagt sÃ¥ jeg havde mulighed for at kÞbe nogle andre q10 eller annullere min ordre, at de ikke bare kan sende vare uden hele ordren. Til det svare Johnny â de stod til 0,- sÃ¥ du mÃ¥tte da vide der var noget galtâ jeg svare at nej, jeg tÊnkte de var gÃ¥et pÃ¥ dato og at jeg ikke synes det var min fejl, at de havde skrevet urigtige oplysninger pÃ¥ deres side. Har ikke hÞrt fra dem siden og handler der ikke igen. Min loyalitet ligger hos den der giver mig en god oplevelse og god service som fx med24, jala, helsebixen osv.
Produktet jeg bestilte kom megetâŠ
Produktet jeg bestilte kom meget hurtigt frem.
Hurtig levering og gratis tandpasta pga. datoudlÞb, det er god stil!
Ãv! Bestilte magnetisk
Ãv! Bestilte magnetisk vinduespudser, som skulle kunne anvendes til termoruder.
Fik ikke lÊst at magneten ikke var kraftig nok til ruder over 3-8 mm. Det er der jo ingen termoruder der er under 3-8 mm. Delvist min egen fejl men også lidt som at kÞbe katten i sÊkken.
Virkelig god service og mange godeâŠ
Virkelig god service og mange gode produkter til billige penge.
Jeg er vild med deres stop madspild indsats ð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã