Man skulle tro at de ansatte de mest uhøflig me, afvisende og nedladende mennesker som dukker op til jobsamtalerne. Jeg forstår godt at de måske ikke lige altid kan hjælpe en fordi det ikke er akut no... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ved henvendelse til 1813 modtog jeg både kompentent og imødekommende hjælp vedrørende forespørgsel. Der blev tjekket op og ringet tilbage med svar så jeg kunne få en rolig weekend indtil besøg hos ege... もっと見る
Nedladende og umenneskelig behandling. Jeg er rystet over hvordan de ansatte hos 1813 behandler os der ringer. Jeg har Kun haft dårlige oplevelser når jeg har ringet og derfor vælger jeg at skrive... もっと見る
Ringe kvalitet og dårlig service , sur sygeplejske , skælder en ud over ens problem , føjer en af med du må vente til mandag morgen med at gå til egen læge, Siger det ens eget problem ,hun vil helle... もっと見る
Stor ros til 1813 som tog mig alvorligt…
Stor ros til 1813 som tog mig alvorligt natten mellem 19 og 20/12, da jeg havde brug for penicillin, hvor min egen læge havde undsagt mig tidligere på ugen, jeg skulle komme derop i klinikken, og det var umuligt for mig på det tidspunkt.
Tak 1813 og den venlige læge der hjalp mig.
Rigtig glædelig jul. :)
Hvad ****** er det for et ***** land.
Hvad ****** er det for et ***** land.. betaler 39% i skat. Jeg har det virkelig af helvedes til, tror selv hvad end jeg har, har udviklet sig til en lunge betændelse, især da jeg har 38,8 i feber. Pernodiller slår det ikke ned, sover mellem 10 min. til 1 time af gangen.. ville bare gerne have at der var en der kom ud og tilså mig. (For første gang i mit liv) men nej, jeg skal vente til imorgen også skal jeg kontakte egen læge. Jeg vil have sænket skatten, for jeg får tilsyneladende ikke noget for mine penge..
Really good service and experience
Really good service and experience. I’m in a new country with a high conflict co parent and needed to make sure I followed all best advice to take care of my daughter who had vomiting. I followed good advice and overall benefited from having someone to call and to discuss continuing symptoms. We did not escalate unnecessarily, and my daughter was able to recover in the night and rest rather than go into hospital. They supported me well through my first experience of this, they had good advice, listened well and made sensible decisions taking on the information I gave. The wait time was high, but that’s because a lot of people use them and they give their time and care.
Dybt professionel og god behandling
11.nov.kl o3 tilfælde af bevidstløshed efter fald på trappe indendørs. 112 kontaktet; 10 minutter efter kom en mandlig og en kvindelig paramediciner. Gennemundersøgt med EKG etc. Stor kompetence, hjælpsomhed og venlighed; tilbud om akut indlæggelse Enestående god behandling - kun ros ! Dette skriver en pensioneret læge
3 timers ventetid for at få en tid hos lægevagten!!
Ringer kl 04:00 venter næsten 1 time for at komme igennem.Fortæller om min symptomer. Får at vide at jeg skal forbi lægevagten. Får også at vide at jeg skal ringe igen efter kl 09 for at få en tid. Ringer igen efter kl 09 og denne gang venter jeg 2 timer for at komme igennem !!!!
Har lige talt 3 min med 1813 angående massive rygproblemer igennem en uge, med Ipren 400 mg 3 x daglig og Klorzoxazon 25 mg x 3. Det eneste læge kunne sige var at med hold i ryggen, kan man ikke smertedække på anden måde. Det synes jeg ikke kan være ok, når man ikke kan bevæge sig.
Sygeplejerske Mette
Sygeplejerske Mette, jeg lige har talt med, burde få en fyreseddel.
Jeg ringer og venter en time på at komme igennem, og hun er nedladende i sin tone, når jeg spørger om hendes faglige vurdering ift en mindre betændelse ... og ender med at insinuere, at jeg spilder hendes tid, fordi andre venter i kø. Ja, det gjorde jeg selv tålmodigt i en time, fordi jeg er bekymret for mit problem. Hun smækker røret på, når jeg forklarer hende at hendes tone er under al kritik. Det er så sølle, at jeg simpelthen ikke fatter de har sådan nogle mennesker ansat.
Dårligt
Jeg havede hostet i 3 dage og kunne ikke trække vejret ordentlig. Vi ringede så til 1813 om aften og forklaret hvad der var galt. De sagde at vi bare skulle se det an i nogle dag og det nok bare var en virus. Jeg fik så tid til egen læge dagen efter. Hvor de så sendte mig på hospitalet og endte med at blive indlagt i 4 dage. Det var et astma anfald. 1 måneds tid efter skete der så det at jeg fik min finger i klemme i et bor mellem en væk. Og det lignet at man kunne se trådene. De så det så på videokonselotion og sagde at det bare skulle hele sammen. Så jeg insisteret på at det skulle undersøges. Så kom jeg på hospitalet og fik det renset og fik bandage på. Så det var 2 gange på 1 måned de tog fejl🙈
Akut? Ikke medmindre du dør undervejs
Det værste nye tiltag, der er kommet er “videokonsultationen”, hvor de selv mener, de kan afgøre, hvad er akut og hvad ikke er. Blev afvist at få barn tilset efter 4 døgn med tiltagende feber over 39 og ingen føde-/væskeindtag. Var hos egen læge, der viste høje infektionstal og fik antibiotika. Men idet der er begrundet mistanke om toksisk chok syndrom, som kræver en helt anden type og AKUT behandling end almindelig svag penicillin og smertestillende for ikke at dø, ringede jeg til 1813 igen. Her tog sygeplejerske “Bodega-Lonnie” telefonen og sagde, at hun da ikke behøvede at fortælle mig, hvordan man kunne udelukke, at det var tale om den potentielt livstruende sygdom, det kunne jeg da selv google mig til, sagde hun! Jeg smækkede simpelthen røret på af ren frustration. Så alt i alt mister man en masse tid, som kan være kritisk for mange patienter på ofte ligegyldige råd, der i sidste ende kan koste liv. Skamløst!
"Akut" telefon
Meget kort.. man kan ikke kalde det en Akut telefon når der er over 30 min. ventetid.
Smerte ved vejrtrækning
Har haft tiltagende smerte i ribbene som er blevet så slemme jeg ikke kan trække vejret uden det gør ondt. Man bliver slet ikke lyttet på, har tager utallige smertestillende og intet hjælper men sygeplejerske Tine. Mener at det ikke er akut at jeg det gør ondt når jeg trækker vejret, så jeg må jo vente 3 dage hvor jeg har tid til egen læge. Så må jeg jo bare gå i et smerte helved når man ikke kan få en tid, siden det ikke er akut at have smerte når man trækker vejret.
Jeg ringede til 1813 en søndag…
Jeg ringede til 1813 en søndag formiddag, da jeg ikke kunne mere. Havde født min datter en måned forinden, jeg havde været syg lige siden. Kunne næsten ikke trække vejret, hostede og kunne ikke holde på noget så gik stadig med ble efter fødsel.
Først ville hun ikke sende mig videre, da jeg havde fået nogle piller af min læge om fredagen, men de virkede sjovt nok ikke så derfor ringede jeg 1813… Jeg måtte tigge og bede om hjælp, før hun gav sig!
JEG HAVDE EN BLODPROP I LUNGEN!!!!!
Lang ventetid til akut telefonen!!!!
Jeg sidder i kø nu til akut telefonen og er oppe på en time og 10 minutters ventetid. Jeg fik at vide der var ca. 45 minutters ventetid - det var så en kæmpe løgn! Det er simpelthen ikke i orden! Hvordan kan man kalde det for en akut telefon, når ventetiden er så lang! Det er jo simpelthen til grin!!!
Jeg sidder med feber og alle…
Jeg sidder med feber og alle symptomerne på lungebetændelse men får 100% sikkert at vide at det er en virus. Men ender ud med et infektionstal på 190 hos egen læge og fået pencilen mod lungebetændelse. Voldsomt dårlig oplevelse.
Sidder med en hævet fod
Sidder med en hævet fod, der er grøn og blå. Kommer i gennem til en læge, hvis bedste råd er, at jeg må tage en Panodil og tage til egen læge, hvis det bliver værre. Pinlig opførsel. Som om man ringer til vagtlægen og sidder i en times ventetid for hyggens skyld.
Ventede I kø i halvanden time
Ventede i kø i halvanden time, da jeg kom igennem blev der lagt på! Det må simpelthen ikke ske. Jeg stå nu i kø igen, har ventede 1:03 min og været nummer 4 i over 20 minutter? Man kan spørge sig selv om der kun sidder en person til at tage i mod henvendelser?
Det er under alt kritik.
Dårlig oplevelse
Den første jeg talte med var super imødekommende. Der skete noget med forbindelsen så hun bad mig ringe op igen.
Fik fat i den sureste mest nedladende sygeplejerske og fortrød på alle måder jeg bedte om hjælp.
Hvis jeg var ligeså ubehøvlet ved mine…
Hvis jeg var ligeså ubehøvlet ved mine kunder i mit firma så var jeg sgu nok lukket.
I går ringede vi til 1813 og min mor…
I går ringede vi til 1813 og min mor blev hentedeaf en peson som kørte forkert kunne ikke holde hende og kørte forkert igen hvor hun bare blev sat af. Seriøs hvordan kan man behandle syge borger på sådan en måde føj og hvordan kan det lade sig gøre at man ikke ved hvor hvidovre hospital er er rystede
ROS ROS ROS
ROS ROS ROS
min søster havde et øje, som var blodfyldt, så vi kontaktede 1813. 1 minuts ventetid og så havde vi en læge i røret. Efter kort beskrivelse fik vi et link pr. SMS, hvor vi kunne tage 3 billeder af øjet/øjnene og sende retur til lægen. Vi fik en beskrivelse af, hvad der kunne ha' fremkaldt det og hvornår vi skulle forvente bedring.
Fantastisk udnyttelse af teknologien - og venlig læge i telefonen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。