Har bestÀllt ett lastgaller som stÃ¥r att det finns i lager med leverans 1-3 dagar. NÀr jag inte fÃ¥tt nÃ¥gon vara pÃ¥ 3 dagar kontaktade jag företaget, som dÃ¥ meddelar att leverantören har 2 veckors l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter att ha vÀntat 3 veckor pÃ¥ en Artfex Avdelare hos ett annat företag (och skulle fÃ¥ vÀnta 2 veckor till) sÃ¥ kollade jag med 2mydog om dom hade 3 i lager som hemsidan sa, fick svar att dom hade 3... ãã£ãšèŠã
Har kigget lÊnge efter BMW X1 hundegitter, herunder mange tyske sider. Faldt over Artfex & 2mydog.se. Gitteret passer perfekt og deres koncept med stropper er meget bedre end konkurrenternes metalstiv... ãã£ãšèŠã
Bra företag, snabb hantering av bestÀllning. Dock visade sig tillverkaren inte kunna leverera inom angiven tid, men 2Mydog kontaktade dem pÃ¥ eget initiativ och lyckades fÃ¥ fram produkten(last/hundgall... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på 2mydog Àr specialiserade på transport av hund i bil och erbjuder krocktestade och svensktillverkade produkter för din bil i absolut vÀrldsklass.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb leverans. NÀr jag fick buren så saknades en skruv. Den skickades dan efter till mig. SuverÀn butik
Lastgaller
Supersnabb leverans hyfsat lÀtt att montera sitter som en smÀck. Mycke braðð
Bra bemötande på tel
Bra bemötande på tel . Bra instruktioner vid monteringen. Bra val . Janne
Snabbt och enkelt inga problemer
Snabb leverans pÃ¥ varor ni hade i lagerâŠ
Snabb leverans på varor ni hade i lager iaf
Superbra
Superbra, bra paketerat och snabb leverans. Nöjd hundÀgare med nya grindar i bilenðð
Trevligt bemötande, snabb leverans
Mycket trevlig, engagerad och kundvÀnlig butik. Snabb leverans! Hade hundburen dagen efter bestÀllning. Mycket nöjd.
Snabb leverans och bra pris
Bra och snabb leverans.
Snabb leverans allt bra.
Bra passform och enkel attâŠ
Bra passform och enkel att montera.Snabb leverans.ðð
Snabbt och smidigt!
Supersnabba leveranser och mkt braâŠ
Supersnabba leveranser och mkt bra priser! ðððð
Det funkade jÀttebra och passform ÀrâŠ
Det funkade jÀttebra och passform Àr bra. Möjligtvis att bakre remfÀsten borde varit högre upp, men förstår att det inte Àr jÀtte lÀtt lösning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã