Har bestÀllt ett lastgaller som stÃ¥r att det finns i lager med leverans 1-3 dagar. NÀr jag inte fÃ¥tt nÃ¥gon vara pÃ¥ 3 dagar kontaktade jag företaget, som dÃ¥ meddelar att leverantören har 2 veckors l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter att ha vÀntat 3 veckor pÃ¥ en Artfex Avdelare hos ett annat företag (och skulle fÃ¥ vÀnta 2 veckor till) sÃ¥ kollade jag med 2mydog om dom hade 3 i lager som hemsidan sa, fick svar att dom hade 3... ãã£ãšèŠã
Har kigget lÊnge efter BMW X1 hundegitter, herunder mange tyske sider. Faldt over Artfex & 2mydog.se. Gitteret passer perfekt og deres koncept med stropper er meget bedre end konkurrenternes metalstiv... ãã£ãšèŠã
Bra företag, snabb hantering av bestÀllning. Dock visade sig tillverkaren inte kunna leverera inom angiven tid, men 2Mydog kontaktade dem pÃ¥ eget initiativ och lyckades fÃ¥ fram produkten(last/hundgall... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på 2mydog Àr specialiserade på transport av hund i bil och erbjuder krocktestade och svensktillverkade produkter för din bil i absolut vÀrldsklass.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket smidig bestÀllning och bra pris.
Mycket smidig bestÀllning och bra pris.
Snabb leverans, kom dagen efter bestÀllning.
Mycket seriöst företag dessutom gerâŠ
Mycket seriöst företag dessutom ger supportavtal telefon direkt utan att behöva vÀnta flera timmar i köâŠ..HÀr köper jag gÀrna fler ggr
RÀtt sÃ¥ snabb leverans bra pris ochâŠ
RÀtt så snabb leverans bra pris och lagervara.
Motsvarade förvÀntningarna
Snabb leverans. KÀnns gedigen och bra. Monteringen var lite bökigare Àn förvÀntat men gick.
LÀtt att hitta på sidan
LÀtt att hitta på sidan, smidigt att betala och snabb leverans!
Trevligt bemötande snabb leverans
Allt va perfekt
Det va perfekt med bestÀllningen, lÀtt att bestÀlla , snabb leverans kan inte bli bÀttreð€©
Enkelt att bestÀlla & snabb leverans
Enkelt att bestÀlla & snabb leverans. Dock kunde chaufförer burit fram / levererat leveransen till dörren och inte 150 m bort.
VÀldigt snabb frakt!
Funkade precis som förvÀntat
Funkade precis som förvÀntat. Snabb leverans och bra kvaite på produkten. Monteringstid 6 minuter utan verktyg.
Fraktfritt Àr service.
En mÃ¥nad senare har jag fortfarandeâŠ
En månad senare har jag fortfarande inte fått varorna.

2mydog ããã®åç
Snabb leverans bra vara