Wou mij parkeren op straat, klik op de app op een gratis ticket van 15 minuten. Blijkt dat mijn account ''blacklisted'' was.. wat ik trouwens niet wist. Uiteindelijk een boete gekregen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat ging er niet mis ? Als ik mijn wachtwoord wil ingeven krijg ik de melding dat het ongeldig is omwille van een datalek, wellicht jaren geleden want ik gebruik 4411 zelden en het is me nog nooit g... もっと見る
Bij 4411 zou ik zeker geen betaal gegevens toevoegen wegens te onbetrouwbaar. Echter heb ik ook via overschrijving op een bepaald geen afschriften ontvangen, nog sms (een sms ter bevestiging van een n... もっと見る
Pure oplichting In december 2x geparkeerd Avenue Toison d’Or. Pas bij afrekening bij mijn Telefoon operator gezien dat er 2x 24,99 is afgegaan. Klacht ingediend bij 4411, zij beweren dat ik de app n... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Betaal mobiel je parking in meer dan 200 steden of koop een digitaal bus-, tram- en treinticket met de 4411-app! 4411 is de grootste parkeerapplicatie België en wordt gebruikt door meer dan 3,5 miljoen gebruikers. 🚙
連絡先
ネガティブなレビューの 28%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer ontevreden van deze dienst
Zeer ontevreden van deze dienst. Voelt zelfs als oplichting. Ik krijg 2 berichten die melden dat ik met mijn telefoonnummer geen parking kan boeken. Uiteraard zijn die 2 berichten betalend. Pure oplichting!
Het zijn steeds kleine bedragen, variërend van 0,15€ tot meer dan 1€. Als je dit optelt bij 100.000'en mensen (of meer) die dit ook gebruiken, tja... dan hoef je niet verder te rekenen...

4411 からの回答
Wilt mij laten betalen voor een auto…
Wilt mij laten betalen voor een auto dat niet van mij is en stuur advocaat voor een som van 6 euro.
Doet ook nog eens privacy schending door gegevens te gebruiken dat ik nooit heb gedeeld of toelating heb voor gegeven
Reactie op 4411
Beste ik heb moment dat ik heb gezien op mijn app dat mijn rekening ging gebruikt worden dat voor een auto is dat niet van mij is een ticket gelogd en ze hebben mij naar de maan gestuurd. Dus super vriendelijk om een incasso te sturen voor 6 euro voor een wagen dat niet van mij is.

4411 からの回答
1 ster voor de reactiesnelheid op een…
1 ster voor de reactiesnelheid op een bericht op de website.
Ik startte een sessie en vergat deze vermoedelijk te stoppen. We verbleven die week aan de kust. Ik kon aantonen dat dit de laatste dag van ons verblijf was, toch wordt een volledige week in rekening gebracht en kan men geen rechtzetting van de kosten doen.

Appli mal faite et Sv commercial 0
L'application est mal faite et quand la première fois dans l'urgence du parking, on doit la lancer, elle propose du gratuit et un ticket journalier.
J'ai pris ticket journalier et j'ai payé 6,35euros pour 30 min de parking.
En plus je débutais
vers 17hr30 et c'est gratuit à partir de 18hr!
J'ai essayé de stopper le pk via sms mais impossible et facturation en plus des sms.
Réclamation : les préposes ne lisent meme pas le mail et répondent "ticket journalier c'est 6.35 c'est comme cà"! Le manque de clareté de l'appli est LEUR problème!

4411 からの回答
Dit bedrijf heeft spijtig genoeg bijna…
Dit bedrijf heeft spijtig genoeg bijna het parkeer monopolie en ze zijn totaal klantonvriendelijkheid.
Heb nu reeds verschillende incidenten met hun meegemaakt en zoek dringend een alternatief.
De app stuurt geen push berichten om te melden dat de parkeersessie nog actief is zodat je automatisch meer betaald als je ze vergeet te stoppen.
Verder deze week een boete ontvangen omdat de app wegens een technisch defect automatisch afgesloten was.
De klantenservice is voor geen rede vatbaar !

4411 からの回答
Refus de remboursement après double transaction
Même avec les preuves d'un bug dans leur application, refusent de rembourser une double transaction et ce, après des années d'utilisation!
Il faut oser avoir un si mauvais customer service avec une app aussi mal faite!

4411 からの回答
Zwaar teleurgesteld ik betaal netjes…
Zwaar teleurgesteld ik betaal netjes elke maandag ongeveer 100 € aan parkeer kosten en ik kan hem nu niet meer aan zetten dit slaat nergens op ik beindig hierbij ook mij lidmaatschap ben er klaar mee heb zoveel boetes door jullie gekregen omdat ik
Dacht dat de parkeer ap aan stond niet dus.. heb dus nu al totaal 750€ aan boetes gekregen door deze Belgische rot ap sorry hoor walgelijk je betaald maar je kan niet parkeren afschuwelijk raad niemand. Aan om hier een account te maken.. oplichters zijn het ze werken samen met de staat die boetes uit deelt van de hardwerkende burger absoluut onzin ap…

Toch parkeerboete ondanks gebruik van 4411
Ondanks gebruik van 4411 toch parkeerboete gekregen van € 30.00 op Bad Schallerbachplein in Koksijde. Ik heb zone KOK1 gebruikt zoals op de parkeermeter vermeld stond. Na contact met Parkingshop Koksijde en via mail een bewijs gestuurd te hebben werd de boete kwijt gescholden voor een keer. Van willekeur gesproken.

4411 からの回答
Als ze u maar kunnen geld afzetten
Als ze u maar kunnen geld afzetten.
Binnenkort betalen om te ademen met de ademapp ?!

4411 からの回答
Pratique mais cher avec les couts de transactions
Après un temps d'attente assez long du à une enquête administrative, des explications claires ont été fournies par 4411 et ont permit de clarifier un litige potentiel au sujet de la facturation.
Le problème est surtout lié au fait que chaque commune à son propre règlement de stationnement et que si les règles sont expliquées en général, d'autres règles sont plutôt opaques de induisent de la confusion chez le consommateur:
Par exemple, le prix de la première demie heure en zone grise de 50 cents pour 30 minutes n'est valable qu'une seule fois par tranche de 24h et par plaque. Donc pour deux stationnements de 10 minutes, vous paierez 17 cents la premiere fois au prorata du tarif de la première demi heure, ensuite c'est le tarif de la seconde demie heure qui est appliqué et donc 50 cents pour 10 minutes...
Réponse de 4411:
Quinn (4411)
22 juil. 2024, 08:45 UTC+2
Bonjour,
Comme les tarifs sont fourni dans notre plateforme et gérés par la ville nous avons du en parler avec la responsable des tarifs, voila pourquoi il nous a fallu plus de temps pour une réponse. Nous n'avons certainement pas oublie votre demande. Nous avons aussi vous averti que l'enquête pouvait prendre un peu de temps.
Alors, l'explication. Dans la zone BXL14 il y a un tarif réduit de €0,50/30 premières minutes qui peut être utilise une seule fois par jour par utilisateur (= plaque), dans une séance (le temps de cette séance à prix réduit et incessible et indivisible). Après, le tarif normal de €0,50/10 minutes est appliqué. Notre enquête montre que vous avez utilisé le tarif réduit dans une autre application et pour cette raison votre deuxième séance, via notre service, est dans la tarification plus haute.
Met vriendelijke groeten,
Bien à vous,
Kind regards,
4411 Helpdesk
Zeer zwakke klantendienst
Zeer zwakke klantendienst. Vorige week kon ik plots niet meer van de dienst gebruik maken wegens "openstaand saldo". Bij inloggen op de klantensite bleek het openstaande saldo "0" te zijn. Ik neem contact op via het contactformulier, heb er tot op heden geen antwoord op ontvangen, doch merk wel dat de app terug werkt ! Men had op zijn minst een antwoord kunnen geven !
Voor de rest is het een zeer handige app, doch bereikbaarheid (enkel via contactformulier) laat te wensen over.

4411 からの回答
door een technische fout werden er 4…
door een technische fout werden er 4 tickets in 1 x gestart , goede uitleg en geld terug gestort
top !

4411 からの回答
N'installez pas cette application !!
Le 30 mai je me suis garé à Anderlecht vers 10h du matin et je suis sûr d'avoir arrêté la session vers midi car en relançant l'app avant de partir il était marqué ''no current sessions''. Et aujourd'hui ai reçu un mail pour une facturation de 20 euros ???
j'ai contacté le support et tout ce que j'ai eu comme réponse c'est ''we can not intervene in this'' non mais c'est quoi cette blague !
Une vraie bande d'arnaqueurs, ça prend des frais pour chaque session et aucun arrangement si soucis = a éviter !!
On a été débité de 64 € après avoir…
On a été débité de 64 € après avoir validé l'inscription à 3 €.
Fraude ....
Onbetrouwbaar met nummerplaatherkenning!
Volgens 4411 moet ik parkeerkosten betalen voor de parking Middelheim Antwerpen, gebaseerd op nummerplaatherkenning en dit op zondag 5 mei van 12 uur tot 21 (afgerond). 9.35 euro. IK WAS DAAR NIET EN OOK MIJN AUTO NIET!!! In deze reviews vond ik iets gelijkaardigs terug van Brussel, ook voor 9.35 euro. Heb contactformulier ingevuld en enkel standaardreactie via mail gekregen - ze hebben te veel werk :-?. Dan op de mail nog eens geantwoord. Ben benieuwd wanneer 4411 zal reageren. Ben bang dat er iemand met valse nummerplaten rond rijdt en dat het niet bij die ene keer zal blijven.
UPDATE: ik kreeg antwoord via mail, en wederantwoord, en nog eens mailen, enzovoort. "het kan gebeuren dat een nummerplaat niet goed leesbaar is door een deuk of vuil dat er op hangt".
Hebben de fout toegegeven en normaal zou alles in orde moeten komen. Ik betaalde wel 0.30 euro door het versturen van 2 SMS naar 4411 waar ik wilde mededelen dat ik het niet was die geparkeerd had begin mei...
Dure transactiekosten en opgelet voor…
Dure transactiekosten en opgelet voor meldingen via sms! Ik vind het eigenlijk schandalig dat er ongeacht de parkeertijd 0,35€ transactiekosten worden gevraagd voor het gebruik van de app. Daarenboven worden er nog smsen gestuurd die 0,15€ per stuk kosten. Onlangs had ik de meldingen via sms uitgezet in de app, toch kreeg ik bij de volgende parkeersessie weer een sms, plots stonden deze meldingen weer geactiveerd! Hoewel ik deze echt 100% met zekerheid had gedeactiveerd. Dit is dus een verdoken kost van 0,50€ per parkeersessie!
Volgens hun website worden er geen transactiekosten aangerekend bij gratis parkeren, maar ook dat is een leugen! Meegemaakt bij het parkeren in Vilvoorde op een zondag, ik moest niks betalen aan parkeergeld omdat het eigenlijk gratis was maar toch moest ik nog transactiekosten betalen!
Bovendien begrijp ik ook niet dat er nog een sms wordt gestuurd als je de app gebruikt. Op hun website staat het is of transactiekosten van 0,35€ bij gebruik van de app of 0,15€ per sms bij smsparkeren. Maar eigenlijk is het niet of maar EN! Transactiekosten EN smskosten...

Tango Parkeer app is betrouwbaarder
Ik heb ingesteld dat ik elke kwartier een melding krijg indien er een lopende parkeersessie. Ontvang een rekening waarbij een hele dag parkeerkosten in rekening wordt gebracht. Aangekaart dat het niet kan omdat ik kon bewijzen dat ik de parkeersessie had gestopt. Vervolgens worden de kosten gecrediteerd en simpelweg verplaats naar een andere transactie alsof ik een andere datum vergeten was de transactie te stoppen. Dit overkomt je 1x. Let op je wordt bestolen en je kan ze niet eens bellen alleen mailen.

4411 からの回答
klacht bij betaling via gsm-factuur…
Vandaag geparkeerd in Nieuwpoort en gebruik gemaakt van 4411 via sms. Nadien stopgezet via sms met Q. In de namiddag elders willen parkeren aan de kust, krijg ik de volgende melding 'uw parkeeraanvraag werd geweigerd vanwege een openstaande betaling'. Blijkt dat het gaat om de parkeersessie van Nieuwpoort maar de betaling verloopt via mijn GSM-factuur en dit staat ook zo aangeklikt in mijn account. Hoe kan dit opgelost worden want nu kan ik 4411 niet meer gebruiken.

Ça ne vaut même pas 1 étoile
Dommage que je n'ai pas pu mettre zéro étoiles. Le système est mal conçu, contrairement, par exemple, à Seety, où vous payez les heures que vous avez défini et vous recevez une notification avant l'expiration du délai.
Samedi, je me suis garée rue Tenbosch à Ixelles. L'appli ne m'a pas avertie que c'était gratuit avec disque mais m'a directement proposé 2 parcmetres à proximité. J'ai pensé avoir stoppé la session lorsque j'étais au feu rouge mais apparemment ca n'a pas fonctionné. Conclusion : Facture de 22 euros!
Pour moi, à partir d'aujourd'hui adieu 4411 !!! Allez arnaquer d'autres victimes !

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。