Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjÞpt mye der gjennom flere Ã¥r og fÞrst nÃ¥ er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nul stjerner herfra. KÞbte en jakke, som er gÃ¥et op i sygninger 5 forskellige steder. Den gik i stykker efter 2 ganges kort brug. Billigt tÞj som sÊlges dyrt. Blev lovet penge tilbage eller en o... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altsÃ¥ flot pÃ¥! ð Super hurtig levering! Kan klart anbefale at kÞbe tÞj herfra ð«¶ðŒ Gik dog en e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke vÊret problemer med nogen af de ting jeg har kÞbt. Jeg har ikke prÞvet at skulle returnere noget eller have konta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
à berg Cph er et nyere og meget nÊrvÊrende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tÊt kontakt til vores kunder er fremtiden. à berg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnÊre priser. Vores drÞm og vision bygger på dialog og tÊt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glÊder os til at hÞre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther à berg Cph
SÞvangsvej 1, 1. Sal , 2650, Hvidovre , ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 59ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig ekspedition og super lÊkket tÞj samt
Hurtig ekspedition.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg bestilte flere varer hos Ã
berg Copenhagen som gave (briller, sandaler og en taske).
Tasken blev aldrig leveret, selvom den var betalt, og belÞbet blev fÞrst refunderet efter omkring to ugers dialog.
Brillerne gav straks en ubehagelig optisk oplevelse og blev derfor returneret. I det medfÞlgende materiale blev der kun henvist til solbriller og filterkategorier â der var ingen tydelig information om lÊsestyrke.
Efter returneringen blev der henvist til påståede skader, men hverken foto- eller videodokumentation er blevet fremsendt, på trods af at dette blev nÊvnt i dialogen.
Brillerne er ikke blevet returneret til os, og belÞbet er fortsat ikke refunderet, selvom virksomhedens hjemmeside beskriver en retur- og refusionsprocedure.
Det gÞr mig nysgerrig, om andre kunder har haft lignende oplevelser.
For os rejser dette spÞrgsmÃ¥l om transparens, kommunikation og hÃ¥ndtering af returneringer â og betyder desvÊrre, at vi ikke vil handle her igen.
Vurdering: 1/5 â pÃ¥ grund af manglende transparens og manglende refusion

Aaberg Cph ããã®åç
Har handlet flere gange hos Aaberg (siden 2024), altid uden problemer. Dette har også vÊret tilfÊldet ved de få returneringer. Altid fin service.

Aaberg Cph ããã®åç
Hurtig ekspedition og super lÊkker cardigan

Aaberg Cph ããã®åç
Feminint og smukt tÞj. Og meget gode udsalgspriser.
Jeg er altid meget tilfreds med mine kÞb hos Aaberg-Cph.â€ïž

Aaberg Cph ããã®åç
Har kÞbt en dejlig varm frakke der lever 100 % op til forventningerne.
Hurtig levering og god service.

Smukke styles. God kundebetjening og hurtig levering. Tusind tak. ð

Aaberg Cph ããã®åç
Elsker jeres tÞj, stort udvalg, flotte stiles og altid god og hurtig service :)
Har kÞbt hos Aaberg Cph flere gange og aldrig blevet skuffet!

Aaberg Cph ããã®åç
Vi har handlet hos Aaberg mange gange, og har hver gang fået god service og hurtig levering.
Det er ikke sidste gang vi handler hos dem igen. âš

Aaberg Cph ããã®åç
Rigtig god oplevelse! TÞjet lever fuldt ud op til forventningerne â Bestillingen var nem, og leveringen var hurtig og problemfri. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale webshoppen til andre.

Aaberg Cph ããã®åç
à berg er mit absolut ynglings sted at kÞbe tÞj fra. Det kommer hurtigt og lever altid op til mine forventninger. Elsker deres tÞj som er fuld af feminine detaljer lige til at fÞle sig fin og lÊkker i.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg har kun positivt at sige om tÞj og levering fra Aaberg Chp. Altid i flot indpakning og fuldt ud tilfreds med, hvad jeg har fået leveret - samt hurtig og ordentlig service.

Aaberg Cph ããã®åç
Gode produkter, fair priser og nem ombytning.
Jeg lÊser en del 1 stjernede anmeldelser fra folk der klager over de har kÞbt noget på Black Friday med 14 dages returret, som de ikke kan bytte når det gives i julegave.
SelvfÞlgelig kan de ikke det, det ved man jo pÃ¥ forhÃ¥ndâŠ.
Urimelig at I får 1-stjernede på den baggrund.

Aaberg Cph ããã®åç
Super lÊkre varer og hurtig levering.
Jeg er kun positiv og kan varmt anbefale at shoppe hos Aaberg Cph.

Aaberg Cph ããã®åç
Fantastisk shop, gode varer og rigtig gode tilbud indimellem- mit yndlings stoppested når der skal shoppes til mig selv!

Aaberg Cph ããã®åç
Er en glad og tilfreds kunde hos Aaberg Cph, har kun gode oplevelser med firmaet igennem mange år som fast kunde. Smukke styles i god kvalitet og hurtig levering.
Kundeservice er også super. :-)
Handler helt sikkert snart hos jer igen.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg har ikke prÞvet at skulle returnere noget eller have kontakt til kundeservice endnu, hvilket jeg kan hÞre det er dét andre kunder har problemer med. Så indtil videre 5 stjerner herfra.

Aaberg Cph ããã®åç
Har kÞbt mange gange både bluser, kjoler og bukser, sandaler og manucurist lakker. Jeg er super glad for mine indkÞb, og pasformen er god til min figur. Kun en gang refunderet på 4 år. Jeg bruger det igen og igen. Tak.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg har vÊret kunde hos Ã
berg i mange Ã¥r, sÃ¥ der er ikke tvivl i mit sind om at Ã
berg simpelthen er den bedste webshop at handle modetÞj i Danmark.
TÞjet, som indkÞbes i Paris og Italien samt et par kvalitets danske designere er simpelthen sÃ¥ smart og af virkelig god kvalitet. Man er fuldstÊndig up to date med de seneste trends, nÃ¥r man handler hos Ã
berg.
Mange danske og udenlandske indfluencere har ogsÃ¥ opdaget Ã
berg, og optrÊder jÊvnligt pÃ¥ Ã
bergs Instagram, hvilket virkelig er et tegn pÃ¥ Ã
bergs hÞje standard og sans for mode.
Feminint, forfÞrende tÞj, altid prÊsenteret med energi og et skÞnt glimt i Þjet af de smukke faste modeller. Ã
berg er stedet, hvor jeg altid vender tilbage, også pga af den fremragende kundeservice med Susan og Ne ved roret.
Jeg bliver helt rÞrt, nÃ¥r jeg tÊnker pÃ¥, hvor sÞdt de altid har behandlet mig som kunde hos Ã
berg.
Tusind tak for jer alleðð»â€ïžðð»

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã