Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjÞpt mye der gjennom flere Ã¥r og fÞrst nÃ¥ er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nul stjerner herfra. KÞbte en jakke, som er gÃ¥et op i sygninger 5 forskellige steder. Den gik i stykker efter 2 ganges kort brug. Billigt tÞj som sÊlges dyrt. Blev lovet penge tilbage eller en o... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altsÃ¥ flot pÃ¥! ð Super hurtig levering! Kan klart anbefale at kÞbe tÞj herfra ð«¶ðŒ Gik dog en e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke vÊret problemer med nogen af de ting jeg har kÞbt. Jeg har ikke prÞvet at skulle returnere noget eller have konta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
à berg Cph er et nyere og meget nÊrvÊrende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tÊt kontakt til vores kunder er fremtiden. à berg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnÊre priser. Vores drÞm og vision bygger på dialog og tÊt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glÊder os til at hÞre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther à berg Cph
SÞvangsvej 1, 1. Sal , 2650, Hvidovre , ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 59ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super service samt lÊkkert tÞj ððð varmt anbefale dette firma

Aaberg Cph ããã®åç
Det var endnu en god oplevelse med at handle hos Aaberg Cph. Fra bestilling til levering. Fornemt hjemmeside og hurtigt levering. Og jeg elsker jeres tÞjððœ SÃ¥ alt i alt er mega tilfredseð

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg har og har haft gode oplevelser med åberg copenhagen.Der er god service og deres tÞj er af god kvalitet.
Jeanet

Aaberg Cph ããã®åç
Har kun ros at give. God service, respons pÃ¥ mail er hurtig . SÃ¥ alt i alt 5 stjerner herfra âºïž

Aaberg Cph ããã®åç
Flot hjemmeside, flot tÞj, hurtig levering og god service.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg vil gerne rose Aaberg Cph da jeg har kÞbt en del hos dem. Jeg har vÊret tilfreds med mine kÞb. De har kvallitet s vare og flotte ting. Jeg mangler kun at de får tÞj hjem i str xl da det er hvad jeg bruger. De får 5 stjerner herfra
Mvh. Lene

Aaberg Cph ããã®åç
Fine produkter, nen deres service niveau lader noger tilbage.
De skriver til folk for at få dem til at give gode anmeldelser. Well, den er i hvert fald Êrlig.
Som nÊvnt er produkterne fine, men hvorfor er det f.eks. at man skal betale 29 kr. Ekstra for forlÊnget returret (over 14 dage) op til jul? I forvejen hÞvler man jo dage af de 14 inden jul, for at vÊre sikker på at få varen i tide. Det er simpelthen ikke gennemtÊnkt.

Aaberg Cph ããã®åç
Elsker at handle hos Aaberg - nemt og rigtig hurtig levering. SkÞnne varer. ;-)

Aaberg Cph ããã®åç
Som flere andre oplever skal man virkelig passe på.
KÞbte julegaver på Black Friday, og de kan nu ikke byttes efter jul.
Man skulle åbenbart have krydset af man Þnskede ekstra returret. Hvorfor ikke bare give den service fra start i stedet for et tilvalg.

Ã
berg Cph havde mange gode tilbud til Black Friday Jeg kÞbte julegave til min datter den 29.11 og hentede gaven den 04.12
DesvÊrre kan min datter ikke passe julegaven. Ã
berg Cph har kun 14 dages returret. Jeg havde overset, at man skal krydse af, hvis man skal have forlÊnget bytteret, så i går kunne jeg ikke kÞbe retur label,
Efter konstruktiv dialog med Ã
berg CPH har vi fundet en lÞsning, jeg får et gavekort på belÞbet og returnerer gaven
Jeg har foreslÃ¥et Ã
berg CPh at de fremover skriver med STORT når man skal huske at krydse af på forlÊngelse af bytteret, det vil vÊre en hjÊlp til mange af deres kunder
Ingelise Overgaard Kjeldsen

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg bestilte to striktrÞjer hos Ã
berg CPH. Da jeg modtog dem, viste det sig desvÊrre, at begge trÞjer var gÃ¥et op i syningerne. Jeg oprettede derfor en reklamation og fik tilsendt to nye trÞjer. Disse havde imidlertid samme fejl â blot et andet sted pÃ¥ trÞjerne.
Derudover var striktrÞjerne fyldt med glimmer, som sad overalt i materialet. Glimmer er meget vanskeligt at fjerne fra strik..
Hele forlÞbet har vÊret prÊget af en langtrukken og frustrerende mailkorrespondance med komplikationer og forhold, der ikke fungerede tilfredsstillende.
Da jeg blev spurgt, om jeg Þnskede at reklamere endnu en gang, sagde jeg ja for at give det en sidste chance. Herefter har jeg fået besked om, at der ikke er flere trÞjer på lager, og at der derfor ikke kan sendes nye.
På nuvÊrende tidspunkt har jeg opgivet sagen. Samlet set har oplevelsen vÊret prÊget af mangelfuld kvalitet og meget dårlig kundeservice.
Vi er herhjemme blevet enige om, at vi ikke vil handle hos Ã
berg CPH igen.
Hvis jeg kunne, ville jeg give 5 stjerner â men udelukkende for elendighed.

Aaberg Cph ããã®åç
Ekstrem dårlig kvalitet, minder om vare kÞbt gennem teemu.
At der kun er 14 dages returret på julegaver er en vanvittig ringe kundeservice.

Aaberg Cph ããã®åç
Elendig kundeservice og total mangel på samarbejde. Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik og vil på det kraftigste fraråde andre at handle her, hvis de forventer bare et minimum af service eller professionalisme.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg har bestilt noget der skulle vÊre julegaver, den 14 bestilte jeg. De trak pengene under et dÞgn efter. Varen er så stadig ikke sendt men pengene kunne åbenbart godt trÊkkes fra mig ( systemfejl siges det) nu står jeg uden julegave og uden penge men når pengene skal den anden vej kan der gå flere hverdage inden de kommer!!

Aaberg Cph ããã®åç
Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjÞpt mye der gjennom flere år og fÞrst nå er jeg skuffet.
Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur lapp fulgte med varene. Fikk logge meg gjennom mange alternativer fÞr jeg fant det. Prisen for frakt retur kostet nesten like mye som varen (på tilbud). Vil ikke handle mer der. Holder meg heretter til butikker med fri retur.

Aaberg Cph ããã®åç
Virksomheden vil gerne sÊlge varer til kunder, som tydeligvis fremstår som brugte og med deo-lignende mÊrker. Men når man som kunde returnerer varen, bliver returneringen afvist med prÊcis samme begrundelse. Det er jeg fuldstÊndig uforstående overfor.
Den bodystocking, jeg modtog, havde smÃ¥, fine hvide linjer pÃ¥ mave/ryg allerede ved modtagelsen. Alligevel nÊgter de at tage varen retur og pÃ¥stÃ¥r, at den er brugt â et ansvar, der uden videre placeres hos kunden.
EfterfÞlgende skriver de, at sÃ¥ snart man har prÞvet deres bodystocking, mister man retten til at returnere den af hygiejniske Ã¥rsager. Det har jeg aldrig oplevet fÞr. Selv i fysiske undertÞjsbutikker har man mulighed for at prÞve varen for at finde den rette stÞrrelse og pasform â naturligvis med eget undertÞj pÃ¥. Det samme bÞr vÊre helt almindelig praksis ved onlinekÞb.
Det er urimeligt at forvente, at man kan vurdere pasform og komfort uden at prÞve varen, samtidig med at man som kunde pålÊgges ansvaret for eventuelle mÊrker, som meget vel kan have vÊret der ved modtagelsen.
Hvis deres logik skal gÊlde, burde det samme jo også gÊlde bukser: Så snart man prÞver dem på for at vurdere pasform, burde returretten bortfalde af hygiejniske årsager. Det giver ingen mening.
Virksomheden påstår, at alle varer kontrolleres både fÞr afsendelse og ved modtagelse af returneringer. Som kunde gennemgår man naturligvis også varen både ved modtagelse og inden returnering. Alligevel ignoreres dette fuldstÊndigt, og ansvaret placeres ensidigt hos kunden.
En meget skuffende og uprofessionel håndtering af returnering og kundeservice. Jeg vil kraftigt opfordre andre kunder til at vÊre opmÊrksomme, fÞr de handler her.

Aaberg Cph ããã®åç
Glad for ting få og det passer godt til mig

DÃ¥rlige kundeservice
DÃ¥rlig pas form

Aaberg Cph ããã®åç
Fra bestilling til varen kommer, går der ikkr mange dage. Ved retunering havde jeg lidt problemer, men et opkald og hjÊlp til hvordan, så gik det rigtig fint. Så rigtig god oplevelse

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã