Zeer goed geholpen door Nicolai en Matthew met de nodige uitleg en de vriendelijkheid zelve. Zal zeker de volgende keer terug contact opnemen en handelen met de aanbieders. Bedankt voor de super goede... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een prima service! Met speciale dank hiervoor aan Matthew. Zeer vriendelijk en met oneindig geduld meezoeken naar de beste optie in het grote aanbod, geen simpele klus! Eerste kennismaking was voor... ãã£ãšèŠã
Telecom: internet + TV Aanbod online aanbieders.be stemt niet overeen met het aanbod dat je van de provider krijgt. Verschil van 5⬠per maand op het abonnement en dan nog eens 59⬠installatiekosten... ãã£ãšèŠã
Ik heb een heel goed contact gehad met Nikolai , veel goede uitleg gekregen en heeft mij enorm goed geholpen met de overdracht van een verhuisdossier. zeer aangename ervaring!!!! doe zo verder Mara.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij vergelijken voor jou het actuele aanbod van elke leverancier. Dat gieten we in één overzicht, zodat de verschillen in één oogopslag zichtbaar zijn.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Correct advies tot heden alles zoalsâŠ
Correct advies tot heden alles zoals afgesproken.Hopelijk blijft het zo . Gr.Jan.
Vriendelijke hulp
Snel geholpen
Snel geholpen, zoals jullie gewoon zijn met een klaar en duidelijk antwoord op mijn gestelde vragen, waarvoor dank. Grtjs Roger.
Wij zijn zeer tevreden over hetâŠ
Wij zijn zeer tevreden over het telefonisch gesprek met een adviseur- minder content over het beantwoorden van onze mails daar heeft men het precies zeer moeilijk mee, je moet er serieus op aandringen en meestal los je het dan telefonisch op.voor verandering vatbaar.
Snelle respons en goed advies!
alles is vlot verlopen
alles was duidelijk vermeld
alles was duidelijk vermeld - gemakkelijk gebruik van de site -
Pro-actief contact opnemen met deâŠ
Pro-actief contact opnemen met de gebruikers en de goedkoopste formule aanbieden, dat is tijdwinst en geldwinst met een minimum aan effort, waarvoor dank - top
een goede basisvergelijking van deâŠ
een goede basisvergelijking van de energiesector
Keuze mogelijkheden
Gemakkelijk om keuze te maken tussen al die leveranciers!
Keuze mogelijkheden van welk soort contract
Keuze kan maken van niet te duur leverancier
Tijdsparend
Degelijke website en goede uitleg doorâŠ
Degelijke website en goede uitleg door het personeel !
zeer klantvriendelijk en hulpvaardig
Alles topfijn geregeld
vlug en overzichtelijk
Directe service
Directe service, niet zoals de meeste leveranciers, waar je 2 h aan de lijn blijft hangen met een automatisch antwoord apparaat
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã