レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had een bestelling geplaatst voor de eerste keer, en pas daarna was ik gaan kijken op Trustpilot. Toen ik de score en de reviews zag, begon ik mij zorgen te maken over mijn bestelling. Ondertusse... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, duidelijke communicatie. Toen ik na de retourperiode een klacht indiende over de kwaliteit van een product werd hier goed naar gekeken en mocht ik het product alsnog retour zenden. P... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eind november 2025 een bestelling geplaatst van 1 hemd. De maat viel jammer genoeg wat tegen dus het artikel proberen te retourneren. Bleek dat het retourticket dat bij de bestelling zat niet geldi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

All orders are delivered, sometimes later but the delivery company always turn up. If I need to return something,the procedure is easy and repayment is swift. This company is to be trusted. if you re... もっと見る

企業情報

1. ショッピング・ファッション

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bestel jouw favoriete items vandaag nog bij ABOUT YOU. Altijd gratis verzending & retour! Meer dan 600 merken · 30 dagen bedenktijd ·

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Koop hier NIET!!

Op 1 juli een bestelling geplaatst en deze is door een storing aan hun kant niet goed doorgekomen. Kan gebeuren maar we zijn nu al bijna 3 maanden verder!!! en nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb de klantenservice al meerdere keren gebeld en gemaild en krijg elke keer te horen dat de terugbetaling geregeld wordt maar dat de financiële dienst het eerst moet goedkeuren en dat zij een achterstand hebben. Ik moet maar "nog even geduld hebben" wordt mij al weken verteld. Enige advies wat ik heb is koop hier NIET!!!

2025年7月1日
5つ星のうち1の評価

retour geld al 3maanden aan het wachten..

bestelling gedaan 1juli,bestelling is dubbel van mijn rekening gedaan mailtje gestuurd en ze hadden het gezien 139,80 terug op mijn rekening.de oorspronkelijke bestelling aangekregen maar direct trug via de post verstuurd.ik wacht dus nu al vanaf 3juli opvlijn retour trugbetaling,geven ook de financiele dienst,ze hadden een storing,zeker 4keer gebelt en altijd krijg ik hetzelfde te horen. het ingewikkelder zei de man van de klantendienst.het gaat over een bedrag van 139.80 euro zou ik testaankoop informeren.dit spelletje kan niet blijven duren.hebben ze geldproblemen???? mensen bestel NOOIT via creditcard of bancontact ! je ziet je geld na 3maand nog altijd niet terug.wat zou ik kunnen doen?

2025年7月3日
5つ星のうち1の評価

PAĶJE NIET ONTVANGEN...ZE WILLEN MIJN GELD NIET TERUG BETALEN. OPLICHTERS!

PAĶJE NIET ONTVANGEN...ZE WILLEN MIJN GELD NIET TERUG BETALEN!!. De leveringsfirma heeft hun gemeld dat mijn vriend alias partner het pakje heeft aangenomen. " ik heb niets ontvangen, er woont "NIEMAND" BIJ MIJ EN BUREN WETEN VAN NIETS. Ik heb niets ontvangen en kooper zeer dure kleding. Ik ga me toch niet verlagen door te liegen. Ik wil " mijn geld per direct terug". En ze moeten stoppen met leugens te verzinnen. BESTELNUMMER Ikaybn-558-340811661 dossier beheersters: PETYA
Ik ben meer dan 10 jaar vaste klant. En dit was ook mijn allerlaatste aankoop!! Argo

2025年9月4日
5つ星のうち5の評価

Waardige vervanger van Zalando!

Ik bestel nu sinds 2 jaar niet meer bij Zalando vanwege slechte ervaringen. Ik heb in die tijd dus enkele malen bij About you besteld en ik ben zeer tevreden!

Pluspunten:
- Gemiddeld genomen komen de leveringen snel aan.
- Voldoende variatie in prijzen en kleding.
- Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke site.
- Voorlopig nog geen probleem gehad met goederen of levering.

Verbeterpunten:
- Het aanbod is beperkter dan bij Zalando, wat wel jammer is als overstapper.
- Communicatie bij vertraagde levering kan sneller.

2025年8月14日
5つ星のうち1の評価

Helaas wacht ik al meer dan 4 weken op…

Helaas wacht ik al meer dan 4 weken op een retourbetaling. Heb contact gehad met de klantenservice zij verwijzen ieder x naar financiële adm. Helaas nog niets uitbetaald ondanks dat mijn retourzending 5 weken geleden in goed staat was ontvangen. Ik ben erg ontvreden over de gang van zaken.

2025年8月23日
5つ星のうち2の評価

Fijne ervaring tot nu (geen terugbetaling retour)

Fijne selectie en altijd een goede ervaring gehad tot nu. Retour netjes verzonden en kwam bij hen aan op 3/7/2025. Enkele weken erna nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Contact via klantendienst, kreeg standaardantwoord dat het in orde ging komen. 2 weken erna nog eens gemaild, geen antwoord. Nog eens gemaild weer geen antwoord. We zijn ondertussen meer dan een maand verder en nog steeds geen retourgeld te zien op mijn rekening..Het gaat om een bedrag van 121 euro!

2025年8月13日

Pas sérieux du tout

Visiblement comme beaucoup, les retours sont bien enregistrés sauf que le remboursement n’arrive jamais et ce malgré une dizaine de mail! Juste une seule réponse automatique puis plus rien, silence radio. En clair, évitez ce genre de plate—forme de vente. Pas sérieux du tout!

2025年8月12日
5つ星のうち4の評価

Leuke webshop

Ik ben al even klant bij hen en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben. Je kan hen telefonisch bereiken zijn steeds correct en vriendelijk! Je kan betalen achteraf met Klarna wat ik wel fijn vind aangezien ik alles online bestel wegens ziekte. Retour wordt steeds correct verwerkt. Ze zijn niet de snelste maar dat is prima. Nu ik door slechte ervaring en uit eigen keuze geen klant meer ben bij zalando ben ik van plan om hier meer te gaan spenderen. Ik ben tevreden!

2025年5月12日

erg vreemd

Achteraf betalen via Klarna, maar ze verwerken mijn retour niet tijdig (Het is nu een maand later) Waardoor ik alsnog een groot bedrag heb moeten betalen.
Daarnaast is een van de pakketjes zogenaamd niet ontvangen, terwijl het verzendbewijs track en trace aangeeft van wel. Ook een beetje afgewimpeld door standaard antwoord van klantenservice. hopelijk wordt dit snel opgelost.

2025年8月1日
5つ星のうち1の評価

Zeer onprofessionele ervaring gehad…

Zeer onprofessionele ervaring gehad helaas. Ik heb een artikel geretourneerd en via mail bevestiging gehad dat de retour verwerkt was en dat ik mijn rek nr nog moest door sturen voor terugbetaling. Dit heb ik netjes gedaan maar zit al weken te wachten op terugbetaling. Bel ik de klantendienst op en krijg ik een medewerker die half Russisch spreekt aan de lijn. Medewerker is zeer onbeschoft en weigert elke medewerking. Dit had ik niet verwacht van aboutyou. Mij zien ze nooit meer terug!

2025年7月31日
5つ星のうち1の評価

Geld terug? Vergeet het maar bij About You.

Ik heb weken geleden een volledige bestelling geretourneerd, alles netjes volgens de regels. De retour werd bevestigd, alles leek in orde.

Maar intussen ben ik al een maand aan het wachten op mijn terugbetaling. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice — elke keer opnieuw hetzelfde verhaal:
“Het komt in orde, nog even geduld.”
“We hebben het handmatig ingegeven.”
“Je zal het bedrag binnenkort zeker ontvangen.”
…en uiteindelijk:
“We kunnen zelf niks meer doen, je moet gewoon wachten tot het ooit gestort wordt.”

Sorry maar… dat is écht niet oké. Zo’n lakse houding van een grote webshop die wél snel kan afrekenen maar niet snel kan terugbetalen?

Klantenservice is vriendelijk, maar doet in de praktijk niets. Geen oplossing, geen transparantie, als klant voel je je totaal niet gehoord.

En bespaar me de reactie om 'nog eens contact op te nemen met de klantenservice' — die heb ik de laatste tijd vaker gesproken dan mijn vrienden.

Na deze ervaring: nooit meer.

2025年7月30日
5つ星のうち1の評価

Zo goed als alles ging mis

Zo goed als alles ging mis. Ik snap niet hoe zo'n webshop plots zo'n puinhoop ervan kan maken. Op 6 juli besteld. Poging tot annuleren gedaan omdat ik 1 item toch niet wou. Kreeg mail dat dat 1 item per toeval nog geannuleerd kon maar de overige items niet. Klonk top zo. 24 juli na meerdere mails eindelijk een verzendbevestiging. Alleen werkte de track&trace niet. Geen tracking nummer te bespeuren. Wéér meerdere mails gestuurd om die te bemachtigen. Weer dagen wachten op antwoord... 30 juli dan eindelijk een niet geautomatiseerd antwoord dat de bestelling niet kon verzonden worden door een technische fout. Opnieuw verzenden kunnen ze ook niet. Het als nieuwe bestelling terug doorgeven ook niet. Maar dan hebben heel veel andere mensen toch ook dat probleem? Enige wat ze wel geven is een kortingscode. Maar schoenen van 150 euro die je aan 60 euro kon kopen, en die je nu mag kopen met 20% korting ja dat zou belachelijk zijn. Dat komt niet eens in de buurt van de prijs waaraan ik ze toen kon kopen... en waarom zou ik nog eens zo n groot risico nemen door te bestellen als ze toch niet kunnen leveren of terugbetalen. Laat staan weer hoop nieuwe ergernis.

Update: de terugbetaling volgde de dag zelf (30 juli) dus toch een positief puntje!

2025年7月30日

Item niet terugbetaald

Ik heb 3 jurken besteld waarvan 2 geretourneerd. Slechts 1 jurk werd terugbetaald in plaats van 2. Onmiddellijk de klantendienst gecontacteerd. Constant over en weer gemail en er werd geen oplossing aangeboden. Zeer ontevreden. Ik bestel zeer veel online, maar dit heb ik nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt.

2025年7月27日

Trustpilot エクスペリエンス