レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

At handle hos A Break For You er altid en fornÞjelse. Manon har de bedste kvalitetsvarer og sender hurtigt og godt.

Virkelig behagelig oplevelse hos a.break.for.you. Lige fra du trÊder ind af dÞren, fÞler du dig velkommen i den stilfulde og hyggelige klinik, der emmer af velvÊre. Manon er virkelig imÞdekommende... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et Fire&Ice behandlingen hos Manon, det var fantastisk! Kan virkelig se en stor forskel pÃ¥ min hud efter denne behandling og dybderens. En virkelig lÊkker ansigtsmassage, samt skulder, nakke... もっず芋る

Fantastiske produkter og meget hurtig levering! 2 gang jeg bestiller fra a.break.for.you, og det er bestemt ikke sidste gang. Produkterne er pakket super fint ind og der har begge gange vÊret vedla... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. フェむシャル スパ
  3. ネむルサロン
  4. ワックス匏脱毛サヌビス

a.break.for.you に぀いお

圓該䌁業による蚘述

a.break.for.you er en ung & hyggelig kosmetikerklinik, med en afslappet atmosfÊre, hvor din oplevelse er det vigtigste for os.

Det handler om, at du er i centrum, og det er en succes, når du er glad

a.break.for.you tilbyder alt fra skÞnhedsbehandlinger til online shopping klinikkens webshop til Online hudkonsultationer - og på alle platforme er fokus at give sine klienter den mest personlige, kvalitetbevidste og resultatorienteret oplevelse.

a.break.for.you når du trÊnger til fornyet energi og et friskere ydre!

Klinikken tilbyder produkter fra det eksklusive hudplejebrand iS CLINICAL, der ligesom klinikken har stort fokus på resultatorienterede produkter med hurtige samt langvarige resultater.
Derudover finder du produkter fra CND, Lycon, Elleebana og ikke mindst minereal make-up fra Osmosis

a.break.for.you tilbyder skÞnhedsbehandler inden for ansigtsbehandling, hårfjerning, lash- & browlift, CND shellac, Japansk lifting og meget mere.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

198件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg vil på det varmeste anbefale

Jeg vil pÃ¥ det varmeste anbefale a.break.for.you🥰jeg har aldrig modtaget en pakke med sÃ¥ meget kÊrlighed og en udfÞrlig beskrivelse af hvordan man skal bruge produkterne🥰altid smÃ¥ prÞver lagt ved. ☺🀩man fÃ¥r den bedste service👌Jeg glÊder mig vildt hver gang til at modtage min pakke🌹🌹🌹

2021幎11月24日

KÊre Charlotte <3
Ih altså! Tusind tak for dine mega rosvÊrdige ord. Bliver så glad for at hÞre at det glÊder på den anden side. Så er min dag redet med dine pÊne ord! <3 <3

Så fin og sÞd betjening

SÃ¥ fin og sÞd betjening. Det blev taget med et smil, da jeg fortrÞd farven. Tusinde tak for det 👍

2021幎9月3日

KÊre Tove <3
Tak for din flotte anmeldelse, det er meget vÊrdsat.
Det var godt at vi fandt den rigtige farve til dig ;)

Altid en dejlig oplevelse

Mit nye favoritsted ;-)
Manon er så sÞd og behagelig, tager sig god tid. Og laver de dejligste behandlinger.
Min varmeste anbefaling herfra

2021幎7月22日

KÊre Kristina <3

Tusind tak for en skÞn og virkelig flot anmeldelse. Det er så vÊrdsat!

Flot resultat

Flot resultat, super service.
Jeg kommer helt sikkert igen.

2021幎7月20日

KÊre Pernille <3
Tusind tak for din dejlige anmeldelse, det er meget vÊrdsat <3

Fantastisk oplevelse og Manon er

Fantastisk oplevelse og Manon er utrolig sÞd og smilende. Kommer helt sikkert igen!

2021幎7月20日

KÊre Trine <3
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er jeg utrolig glad for at hÞre. Det er meget vÊrdsat <3

KÊrligst Manon
a.break.for.you

Rigtig god service og hurtig levering.

Rigtig god service og hurtig levering.
Personlig hilsen med fif til brug af produkterne. Kan varmt anbefale "a break for you".

2021幎3月19日

a.break.for.you からの回答

Tusind tak for din fornemme anmeldelse, det er sÃ¥ vÊrdsat. 🀗
Er rigtig glad for at du har haft en god oplevelse. 🀗

ImÞdekommende, smilende og professionel

Jeg blev modtaget med et stort smil, og jeg fÞlte mig meget tryg fra start til slut.
Det var yderst professionelt arbejde og hun var god til at forklare og fortÊlle.
Jeg endte med et super resultat og jeg kommer bestemt retur til flere behandlinger.

2021幎3月17日

Hej Sandie
Tusind tak for din fornemme anmeldelse, det er bare sÃ¥ vÊrdsat kan du tro🙏🏜
Dejligt at hÞre at du har haft en god oplevelse 🀗

Super oplevelse

Super oplevelse
Skarp pris
Håndskrevet note omkring produktet samt lidt vareprÞver.
Jeg blev meget overrasket på den positive måde - simpelthen så god service fra Manon.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
KÊmpe anbefaling og 5 fortjente stjerner:)

2021幎3月14日

KÊre Marianne 🀗

Er simpelthen sÃ¥ glad for at hÞre at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for dine meget pÊne og rosende ord, det er meget vÊrdsat kan du tro. 💛

Dejlig sÞndag til dig! ☀

Den fineste pakke

Jeg modtog idag en halscreme fra is clinical og en lidt kedelig postpakke, blev pludselig meget spÊndende i silkepapir, og dekoration samt en personlig hilsen, skrevet inde i papkassen . selfÞlgelig toppet op med chokolade i bunden 🀩🀩🀩meget meget flot .

2021幎2月10日

KÊre Britt.🀗

Tusind tusind tak for din meget flotte anmeldelse!
Er sÃ¥ glad for at hÞre at din oplevelse har vÊret god, og hÃ¥ber at det sÞde var godt for ganen❀😉

Varm hilsen herfra🀗

Bare en god oplevelse......

Bestilte nogle nye produkter fra deres webshop, hurtig levering og super rådgivning :)

2021幎1月29日

Hej Andreas☺
Det er bare godt at hÞre!
HÃ¥ber at du bliver glad for produkterne.

Rigtig dejlig dag til dig. 🀗

FANTASTISK

FANTASTISK!
Elsker at komme hos Manon og a.break.for.you! Hyggelige og rolige omgivelser! Altid fantastisk resultat!
Virkelig anbefalelsesvÊrdigt!

2020幎11月30日

KÊreste Mia :)

Tusind tak for din utrolig sÞde og meget flotte anmeldelse, det gÞr mig virkelig glad og varm indeni.
By the way, hygger mig så meget når du kommer forbi. <3

KÊrligste hilsner
Manon
a.break.for.you

SkÞn skÞn skÞn oplevelse!!

Jeg kom til behandling hos Manon sidste tirsdag. Det var en super dejlig oplevelse lige fra starten, hyggelige og rolige omgivelser. Jeg har aldrig prÞvet japansk lifting fÞr, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente. Men viste sig at vÊre 1,5 times absolut luksus! Totalt velvÊre! Jeg fik lÊkre duftende produkter smurt i ansigtet, fik vidunderlig nakke, skuldre, ansigt og hovedbunds massage - og fik en ro i kroppen der varede flere dage. Manon har super behagelige hÊnder, og jeg fÞlte mig helt tryg imens hun udfÞrte behandlingen. Plus hun har en ro og venlighed, der var med til at gÞre mig tilpas fra starten.
Jeg har flere gange fået en times helkrops massage, og synes det er en skÞn nydelse der giver mig ro. Jeg havde aldrig troet at halvanden time fokuseret på mit ansigt skulle kunne give mig samme afslapning og nydelse.
Vil anbefale alle der trÊnger til ro og selvforkÊlelse at tage et smut forbi a.break.for.you.
Tak for en fremragende behandling, jeg kommer igen!

2020幎11月3日

a.break.for.you からの回答

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse, det er jeg rigtig glad for! 🧡

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。