レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mega god service, hurtig svar og behandling. LÊkkert produkt (deres eget mÊrke - meget overraskende til en sÃ¥ lav pris pÃ¥ et kvalitetsfoder. Jeg har kÞbt Old Fellow Senior MÃŒsli, Haferfrei Vital og Pu... もっず芋る

䌁業が回答したした

A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal pÃ¥ en tÞrvejrsdag, hvor Ã¥bning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt pÃ¥ fode... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter en lÊngere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mÊrke har helt klart kunnet mÊrke pÃ¥ vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 䌁業オフィス
  3. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk hÞjkvalitets hestefoder til tysk grÊnsepris indenfor mange mÊrker både i sÊkke, Big Bags og til indblÊsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse hÞj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mÊrker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, trÊspåner, halmpiller og trÊpiller fra de stÞrste producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grÊnselandets bedste priser og stÞrste lager og det stÞrste udvalg af hestefoder m.m./-strÞelse, trÊpiller og trÊbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

UseriÞs behandlig

Da jeg kom for at hente mine forudbestilte varer,og skulle have ekstra( efter aftale med dame dagen inden,skulle jeg bare sige det når jeg skulle betale)
Her begynder ejeren ( tror jeg) at fortÊlle mug at jeg skulle have bestilt i forvejen og bedt om fakture
hvilket jeg jo havde gjort
.det er faktisk anden gang i min handel med dem, at jeg bliver overfuset med denne kommentar
derefter skal jeg sÃ¥ pludselig betale ekstra for mobilpay,hvilket jeg ikke var oplyst om i forvejen. Lang historie kort
..jeg tÊnder af pÃ¥ ham og siger han ikke skal tale til mig pÃ¥ den mÃ¥de,hvorefter han spÞrger hvad jeg bilder mig ind og smider mig ud af sin butik

SÃ¥ ingen varer med hjem
Absolut helt slut med absolut horse

2025幎3月21日

Absolut-Horse.dk からの回答

Du var total uforskammet og ubehÞvlet over for vores medarbejder.
Du sagde på en meget nedladende måde til ham, at han bare skulde holde sin mund og blande sig udenom.
Han bad dig om at tale ordentligt til ham, men det var du fuldstÊndig ligeglad med.

Sådan et menneske som dig der ikke udviser pli og ikke har respekt for andre, Þnsker vi absolut ikke som kunde.

Super godt og prisvenligt foder og fantastisk service

Super godt og prisvenligt foder, altid sÞde medarbejdere der er imÞdekommende og servicemindede! Jeg bruger pt deres vitaminer(har brugt det i 3 Ã¥r nu), kiesel, olie og fibre piller. Mine heste stortrives 🀗👌 SÃ¥ AB fÃ¥r mine varmeste anbefalinger!
Deres fibrepellets har iÞvrigt fÃ¥et min lidt for tynde hest til at tage rigtig flot pÃ¥, pÃ¥ bare en mÃ¥ned 😱👌

2025幎2月7日

Hej Denice,

Service i top.

Let at finde.
God, venlig og hurtig betjening.
Varerne var pakket på forhånd og blev kÞrt ud til bilen.
Fejl pakning blev rettet straks.
Kan bestemt anbefales.
Handler der fremover.

Mvh
Johnny

2025幎1月24日

Hej Johnny,

(Tysk) Sprogspasser

En meget hjÊlpsom expedient, både hvad angår betaling af min faktura på hestefoder, bestilling af strÞelse og trÊpiller. Altid en god betjening hos absolut trÊpiller, -også selv om man ikke kan tysk. På trods af sprogbarriere så lykkedes det alligevel til sidst

2025幎1月17日

Hej Lisbeth,

Absolut-Horse.dk

God service, hurtig ekspedition, dejligt sted at handle🙂

2025幎1月18日

Hej Karina,

SÃ¥ god service

Så god service, selv når man ringer og skal have lidt ekstra med.

2025幎1月7日

Hej Anita,

1 klasses service

Fik vi mere ende 1 klasses service.
5 stjerner er slet ikke nok. Vi var meget tidspresset, og kan godt se det når vi ikke inden de lukker. Vi ringer ned til dem og sagde vi er på vej. Vi havde bestilt på forhånd så alt stod pakket. 16.58 holder vi foran en lukket port, der bliver åbnet og vi kommer ind får vores vare og ud af dÞren igen 17.08. VI er dybt taknemmelige for så go en service, kÞber ALTID foder til hesten andre steder. Også kan må få lige det man mangler foder trÊpiller godbidder og plejeprodukter ❀

2024幎12月19日

Hej Tine,

Fantastisk service

Fantastisk service. Nem afhentning. SÞde medarbejdere

2024幎11月29日

Hej Line,

Super betjening

Super betjening, fin info gennem forlÞbet og endelig god leverance og aflevering i god stand.
Perfekt!

2024幎11月29日

Hej Steen,

Absolut-Horse.dk

Mine heste har aldrig set bedre ud

Mine heste har aldrig set bedre ud, siden jeg skiftede til absolut foder. Kanon god service og hurtig betjening er i hÞjsÊdet her, samtidig med at råvarerne virkelig er af god kvalitet.

2024幎9月14日

Hej Louise,

Det spiller bare

Det spiller bare, man bestiller om fredagen og så henter man om lÞrdagen.

2024幎10月19日

Hej Henrik,

Fin service

Fin service, mangler blot et skema for udregning af hvad der kan vÊre på 1 palle i hÞjden. Når man kÞber fx 1/2 palle spåner hvor meget kan der så vÊre oven på?

2024幎8月20日

Hej Gwen,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er ikke muligt at programmere noget, når vi ikke ved hvad det er der skal ovenpå eks. en œ palle spåner, og heller ikke ved hvilke spåner det er, da alle varer selvfÞlgeligt har forskellige mål.

Lige som mange af vore kunder gÞr, så har du altid mulighed for at ringe eller maile til os, og spÞrge efter hvad der kan vÊre på eks. en œ palle spåner, når vi ved hvilke spåner du mener og hvad du ellers vil ordre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。