Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mega god service, hurtig svar og behandling. LÊkkert produkt (deres eget mÊrke - meget overraskende til en sÃ¥ lav pris pÃ¥ et kvalitetsfoder. Jeg har kÞbt Old Fellow Senior MÃŒsli, Haferfrei Vital og Pu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal pÃ¥ en tÞrvejrsdag, hvor Ã¥bning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt pÃ¥ fode... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter en lÊngere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mÊrke har helt klart kunnet mÊrke pÃ¥ vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk hÞjkvalitets hestefoder til tysk grÊnsepris indenfor mange mÊrker både i sÊkke, Big Bags og til indblÊsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse hÞj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mÊrker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, trÊspåner, halmpiller og trÊpiller fra de stÞrste producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grÊnselandets bedste priser og stÞrste lager og det stÞrste udvalg af hestefoder m.m./-strÞelse, trÊpiller og trÊbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.
Wittenberger Weg 21, 24941, Flensburg, ãã€ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Da jeg kom for at hente mine forudbestilte varer,og skulle have ekstra( efter aftale med dame dagen inden,skulle jeg bare sige det når jeg skulle betale)
Her begynder ejeren ( tror jeg) at fortÊlle mug at jeg skulle have bestilt i forvejen og bedt om faktureâŠhvilket jeg jo havde gjortâŠ.det er faktisk anden gang i min handel med dem, at jeg bliver overfuset med denne kommentarâŠderefter skal jeg sÃ¥ pludselig betale ekstra for mobilpay,hvilket jeg ikke var oplyst om i forvejen. Lang historie kortâŠ..jeg tÊnder af pÃ¥ ham og siger han ikke skal tale til mig pÃ¥ den mÃ¥de,hvorefter han spÞrger hvad jeg bilder mig ind og smider mig ud af sin butikâŠ
SÃ¥ ingen varer med hjemâŠ.
Absolut helt slut med absolut horse

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Har handlet med gutterne ( gutinden ) i flere Ã¥r. Altid sÞde og venlige, hjÊlpsomme og viden om det de sÊlger ðð»

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Nem og venlig handlen hos Absolut horse.ððœ

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Super godt og prisvenligt foder, altid sÞde medarbejdere der er imÞdekommende og servicemindede! Jeg bruger pt deres vitaminer(har brugt det i 3 Ã¥r nu), kiesel, olie og fibre piller. Mine heste stortrives ð€ð SÃ¥ AB fÃ¥r mine varmeste anbefalinger!
Deres fibrepellets har iÞvrigt fÃ¥et min lidt for tynde hest til at tage rigtig flot pÃ¥, pÃ¥ bare en mÃ¥ned ð±ð

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Rigtig fin service og super hurtig respons

Let at finde.
God, venlig og hurtig betjening.
Varerne var pakket på forhånd og blev kÞrt ud til bilen.
Fejl pakning blev rettet straks.
Kan bestemt anbefales.
Handler der fremover.
Mvh
Johnny

Absolut-Horse.dk ããã®åç
En meget hjÊlpsom expedient, både hvad angår betaling af min faktura på hestefoder, bestilling af strÞelse og trÊpiller. Altid en god betjening hos absolut trÊpiller, -også selv om man ikke kan tysk. På trods af sprogbarriere så lykkedes det alligevel til sidst

Absolut-Horse.dk ããã®åç
God service, hurtig ekspedition, dejligt sted at handleð

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Så god service, selv når man ringer og skal have lidt ekstra med.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Fik vi mere ende 1 klasses service.
5 stjerner er slet ikke nok. Vi var meget tidspresset, og kan godt se det nÃ¥r vi ikke inden de lukker. Vi ringer ned til dem og sagde vi er pÃ¥ vej. Vi havde bestilt pÃ¥ forhÃ¥nd sÃ¥ alt stod pakket. 16.58 holder vi foran en lukket port, der bliver Ã¥bnet og vi kommer ind fÃ¥r vores vare og ud af dÞren igen 17.08. VI er dybt taknemmelige for sÃ¥ go en service, kÞber ALTID foder til hesten andre steder. OgsÃ¥ kan mÃ¥ fÃ¥ lige det man mangler foder trÊpiller godbidder og plejeprodukter â€ïž

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Super og hurtig ekspedition gode varer til absolut fair priser

Fantastisk service. Nem afhentning. SÞde medarbejdere

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Super betjening, fin info gennem forlÞbet og endelig god leverance og aflevering i god stand.
Perfekt!

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Mine heste har aldrig set bedre ud, siden jeg skiftede til absolut foder. Kanon god service og hurtig betjening er i hÞjsÊdet her, samtidig med at råvarerne virkelig er af god kvalitet.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Det spiller bare, man bestiller om fredagen og så henter man om lÞrdagen.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Nem og hurtig ekspedering efter bestilling og indbetaling ð

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Fin service, mangler blot et skema for udregning af hvad der kan vÊre på 1 palle i hÞjden. Når man kÞber fx 1/2 palle spåner hvor meget kan der så vÊre oven på?

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã