Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mega god service, hurtig svar og behandling. LÊkkert produkt (deres eget mÊrke - meget overraskende til en sÃ¥ lav pris pÃ¥ et kvalitetsfoder. Jeg har kÞbt Old Fellow Senior MÃŒsli, Haferfrei Vital og Pu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal pÃ¥ en tÞrvejrsdag, hvor Ã¥bning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt pÃ¥ fode... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter en lÊngere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mÊrke har helt klart kunnet mÊrke pÃ¥ vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk hÞjkvalitets hestefoder til tysk grÊnsepris indenfor mange mÊrker både i sÊkke, Big Bags og til indblÊsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse hÞj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mÊrker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, trÊspåner, halmpiller og trÊpiller fra de stÞrste producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grÊnselandets bedste priser og stÞrste lager og det stÞrste udvalg af hestefoder m.m./-strÞelse, trÊpiller og trÊbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.
Wittenberger Weg 21, 24941, Flensburg, ãã€ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Altid hjÊlpsomme og super god service ð kan anbefale deres eget mÊrke hestefoder og vitaminblandingð

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Altid en fornÞjelse at handle her :O) man sparer mange penge og hurtig ekspedition og god service.
Handler gerne her igen.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Produkterne er ok. Bare en skam, at man bliver mÞdt af sure miner. Der mangler en del på servicen. AtmosfÊren er generelt kÞlig.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Efter en lÊngere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mÊrke har helt klart kunnet mÊrke på vores heste at deres foder bare er bedst.
Ang kundeservice i butikken er den i top altid flink betjening og hvis man spÞrger kan man altid få hjÊlp til lÊsning.
Så helt klart en stor anbefaling fra os på frihedsgaarden i rÞdekro

Absolut-Horse.dk ããã®åç
God service og hurtig levering på deres egne produkter. Ikke sidste gang jeg handler der.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Super nemt, fantastisk service, og virkelig gode priser!

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Altid en gode servic dejlige hjÊlpsomme folk så super tilfreds

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Super let at handle hos alsolut-horse - har de ikke den varer man bestiller, ringer de til en og sammen finder vi et alternativt.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Fik svar på mine spÞrgsmål og en god snak ved afhentningen af mit foder.

Jeg har ikke en finger at sÊtte på Absolut TrÊpiller - Absolut-Horse.dk
Hver gang man ringer derned, får man den ene sÞde medarbejder efter den anden i telefonen. Altid såå sÞde, hjÊlpsomme og imÞdekommende.
Altid go kundeservice.
Altid ordentlig levering.
Og Altid hurtig levering.
Bedre service er svÊr at finde.
SÃ¥ tak for det âºïžâºïžððŒððŒ
Giv Jer selv et klap på skulderen.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Meget sÞde mennesker. Og de snakker dansk. Super god service og hurtig til at pakke ens ordre. Jeg har handlet ved dem i flere år.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Lidt omstÊndigt at forudbetale sine varer pga. afventen på bekrÊftigelses mail/-SMS.
Ellers super god betjening og nemt at hente selv.

Absolut-Horse.dk ããã®åç
Fin kommunikation om ordren. Jeg får hele tiden at vide hvor i processen min ordre er.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã