レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mega god service, hurtig svar og behandling. LÊkkert produkt (deres eget mÊrke - meget overraskende til en sÃ¥ lav pris pÃ¥ et kvalitetsfoder. Jeg har kÞbt Old Fellow Senior MÃŒsli, Haferfrei Vital og Pu... もっず芋る

䌁業が回答したした

A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal pÃ¥ en tÞrvejrsdag, hvor Ã¥bning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt pÃ¥ fode... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter en lÊngere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mÊrke har helt klart kunnet mÊrke pÃ¥ vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 䌁業オフィス
  3. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk hÞjkvalitets hestefoder til tysk grÊnsepris indenfor mange mÊrker både i sÊkke, Big Bags og til indblÊsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse hÞj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mÊrker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, trÊspåner, halmpiller og trÊpiller fra de stÞrste producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grÊnselandets bedste priser og stÞrste lager og det stÞrste udvalg af hestefoder m.m./-strÞelse, trÊpiller og trÊbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Venlig betjening og fine priser

Venlig betjening og fine priser, dog måtte mange vente lÊnge på deres bestilte varer pga. travlhed

2023幎1月6日

Hej Tine,

Krafft foder

Annoncerer med Krafft foder på deres hjemmeside, som de ikke vil levere til den på hjemmesiden oplyste pris. Blev kontaktet telefonisk af en dame, der hellere ville sÊlge et andet produkt. Blev slutteligt bedt om at handle et andet sted, da jeg stillede spÞrgsmål til deres fremgangsmåde...

2023幎1月2日

Absolut-Horse.dk からの回答

1) Når man ikke kan bestille en vare på vores hjemmeside, er det nok ensbetydende med, at varen pt. ikke kan skaffes, uanset til hvilken pris den står til på hjemmesiden.

2) Der står hÞjt og tydeligt i bunden af vores hjemmeside og i vores forretningsbetingelser under:

OPLYSNINGER OG FORBEHOLD

Alle nÊvnte priser er inkl. tysk moms, ab lager Flensborg og gÊldende så lÊnge lager haves. Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl samt prisÊndringer.

3) Yderligere talte du i en meget ubehagelig og nedladende tone til vores medarbejder, som vi frabeder os på det kraftigste.

Din anmeldelse "lugter" langt vÊk af spam og personer som dig Þnsker vi bestemt ikke at have nogen form for kontakt med!

Fantastisk service

Hurtig ekspedition og fantastisk service. Blev mÞdt af smilende og meget hjÊlpsomme mennesker.

2022幎11月18日

Hej Lisbeth,

Fantastisk virksomhed

Altid god kundeservice og gode råd til foder der kan hjÊlpe på hestens tilstand.
Vores heste har vÊret på deres foder i lang tid og isÊr High performance gir godt energi og overskud til hestene. Og ikke nok med det så bliver heste og ponyers pels så pÊn og skindene af at blive fodret med Absolut-horse

2022幎10月27日

Hej Isabell,

Super betjening

Super betjening. Der var bare styr på det hele👍

2022幎10月20日

Hej Lise,

Absolut-Horse.dk

God service, gode produkter, let at bestille samt let afhentning. Stort udvalg. Kan varmt anbefales.

2022幎9月26日

Hej Jonna,

Absolut-Horse.dk

Vores bestilte varer var klar på lager

Vores bestilte varer var klar på lager lynhurtigt, og betjening ved afhentning var både venlig, hurtig og hjÊlpsom, så alt i alt en positiv oplevelse, og bestemt et sted jeg vil bestille varer igen

2022幎9月9日

Hej Birgitte,