レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super fedt sommerhus. RengÞring top, faciliteter i top, beliggenhed i top. Har kun poritive ting at sige om vores ophold.

䌁業が回答したした

Huset pÃ¥ Øvej 31 er virkelig slidt. Store huller i sofabetrÊk. Flere lamper virker ikke . Saunaen kan ikke blive ordentlig varm kun 60grader. Paneler og dÞre skaller malingen af. Bruserne er helt ka... もっず芋る

䌁業が回答したした

Booking processen var nem. Vejanvisning fin - kÞrer lige til huset. Der var to nÞglebokse og hvilken der skulle bruges var ikke klar, ingen anvisning om hvor forbrugsmÃ¥lere var placeret, forsÞgte at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har lejet feriehuset pÃ¥ SlÃ¥envÊnget 4, SkÃ¥strup strand ved Bogense. Sommerhuset var nyt og fint, men jeg vil gerne advare andre lejere om at strÞmafregning til sidst er meget stor. For en uge... もっず芋る

䌁業情報

1. コテヌゞ

圓該䌁業による蚘述

Hvis I booker et sommerhus ved Admiral Strand Feriehuse, er slutrengÞringen inkluderet i lejebelÞbet, og I slipper for at bruge den sidste dag af jeres ferie på at gÞre rent.

3.4

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 95に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Vi ankom til et hus

Vi ankom til et hus, som ikke var rengjort. Der var beskidt betrÊk på gulvet i et vÊrelse, samt beskidte våde håndklÊder i stuen. Der var ikke stÞvsuget. I badevÊrelse var der urin under toilet brÊdtet. Dryppet op af vÊggen med en ubestemmelig vÊske. Ingen flader i sommerhuset var aftÞrret. Gammel spindelvÊv hÊngende ned fra loftet. Krummer i ovnen.
Absolut ikke en god oplevelse

2024幎8月25日

Lej aldrig igennem Dancenter/Admiral strand

Hvis man kunne give minus stjerner, så havde det vÊret svarende til vores oplevelse.

Vi har lejet et sommerhus i Skaven Strand fra d. 27/7-3/8, på TyttebÊrvej 2.
Da vi ankom til sommerhuset, bar det tydeligt prÊg af, at der bestemt ikke var gjort rent.
Sommerhuset var mÞg beskidt, opvaskeren var fyldt med gammelt service fra tidligere lejer.
Der lå brÞdkrummer i skuffer, på gulv og på kÞkkenbordet, selv brÞdristeren var mÞg beskidt.
KÞleskabet indeholdt gamle madrester og var ulÊkkert indeni.

Sengene var ikke redt, og i det ene sovevÊrelse var der blodpletter på topmadras og pude.
Gulv, sofabord, spisebord, sofa, indeholdte grÊs, krummer og hundehår.

Spaen virker ikke, den blev ikke varm - den cirkulerede bare vandet rundt. Bruseren i badevÊrelset var i stykker og kun en lille håndbruser fungerede.

Udenfor var gyngestativet lÞst og sandkassen havde sÞm stikkende op.

På badevÊrelset hang der glemt tÞj og hygiejne artikler fra tidligere lejer.
Toilettet var beskidt med affÞring og håndvasken med gamle tandpasta rester.

Vi forsÞgte og få kontakt til Dancenter ved ankomst, og efter 1 time og 20 min kom vi igennem - til en callcenter funktion.
De sagde at der ikke kunne komme rengÞringshold ud til huset og gÞre rent fÞr SÞndag, så vi måtte selv igang.

Vi mÃ¥tte kÞre 6 km til nÊrmeste supermarked, for at kÞbe rengÞringsartikler, da dette ikke fandtes i huset. Urimeligt at vi selv skulle gÞre huset rent og rydde op efter tidligere lejere, nÃ¥r vi nu var taget pÃ¥ “sommerferie”.

Kl. 19.30 midt under aftensmaden - står der pludselig en mand og en dame i stuen og siger hej. Det er rengÞrings folkene, som selv har låst sig ind, til vores store undren, da de kunne se at der holdte biler i indkÞrslen.

De beklager den manglende rengÞring og siger at de kun har 20 min til at gÞre rent, så det bliver overfladisk.
De sÊtter opvaskeren over, som vi efterfÞlgende selv kan tÞmme.

Vi siger at de kan tage de ting vi endnu ikke selv har nået, og jeg må indrÞmme at det nok havde vÊret bedre og gÞre det selv.
I vores kommunikation frem og tilbage, er det callcenter som vi får kontakt med, som sidder forskellige steder i landet og et “standardsvar” på mail.
Vi får afvide, at spaen og de andre ting vil blive udbedret SÞndag - og vi holder os derfor i nÊrområdet.
Men der dukker ingen op.

Mandag tager vi til Bork Havn - for at klage over ovenstående. De beklager og fortÊller at en servicemand er på sagen, men de ikke ved hvornår tingene bliver udbedret. De forstår ikke, at vi er blevet lovet tingene bliver lavet om sÞndagen, da de ikke har folk kÞrende. (Vi har det hele på skrift)
Idag Fredag D. 2/8 - er tingene fortsat ikke udbedret - og jeg tror ikke, at de bliver det inden de nÊste lejere kommer til huset.

Vi fortÊller at vi vil kompenseres for de fejl og mangler der er i huset, og ikke syntes det er rimeligt vi skal betale fuld pris. - de fortÊller vi skal sende en klage til lejerservice - samt at der er op til 8 ugers behandlingstid.

Vi kan bestemt ikke anbefale at leje igennem admiral/dancenter - et vÊrre fusker firma, som snyder og bedrager og bestemt ikke kan yde en god kundeservice.

Det er surt at få Þdelagt sin ferie, som man glÊder sig til lÊnge og man står tilbage med skuffede bÞrn.

2024幎7月27日
自発的なレビュヌ

Book din sommerhus ferie et andet sted.

Book din sommerhus ferie et andet sted.
Vi havde lejet et hus, som vi fandt ud af var til salg, og det kunne da tydeligt ses, at ejeren ikke var interesseret i at vedligeholde huset. En ting var at huset var dårligt vedligeholdt udvendigt. Men der var også råd i vinduer og mug i gardinerne. Bruseniche var ganske enkelt ulÊkker. Det lokale kontor i Blåvand svarede ikke på vores klage, og ved afrejse, så er det Dancenters lejerservice, der tager over. Og her tager det så 6-8 uger at få behandlet sin klage. Helt og aldeles uacceptabel. Det er lejernes penge, ferie og helbred der spilles hasard med. bare ikke godt nok

2024幎7月13日
自発的なレビュヌ

Find et andet sted at leje sommerhus

Min familie og venner ankom til sommerhus på MultebÊrvej 25 i Tarm.
Da dÞren åbnes er intet rengjort. KÞkkenborde er fedtet, toilettet er beskidt af efterladenskaber, der er ikke stÞvsuget, det roder og det er en Þv oplevelse. Vi skriver til Admiral Strand at der er beskidt. Vi begynder selv at gÞre rent, da vi har små bÞrn der skal spises af og puttes.
Klokken 19:00 ankommer er rengÞringshold der forklarer de skal gÞre rent. Vi forklarer at der er for sent og ligegyldigt, da vi gjort det selv.
Admiral Strand og Dancenter skriver tilbage at de har folk pÃ¥ adressen der nu gÞr rent. Det var dog usandt. Vi gÞr et krav om kompensation, men det mener de ikke er aktuelt da de skal have 24 timer til at reagere pÃ¥ “fejl og mangler”. Mange e-mails senere tilbyder de 35 Euro som kompensation. Det er dog for sÞlle og for meget besvÊr at leje via Admiral Strand.
Find er andet sted at leje

2024幎7月20日
自発的なレビュヌ

Selv om alle faciliteter virkede i

Selv om alle faciliteter virkede i sommerhuset, talte det meget ned for os, at det var snavset og sengetÞjet nedslidt. Opvaskemaskinen var igang da vi kom, en beskidt kost fuld af hår og stÞv stod i kÞkkenet, krummer var i alle revner på bordet, dÞde fluer lå på badevÊrelsesgulvene og i vinduerne, og hår lå i risten på badevÊrelset. Gamnelt stÞv var alle vegne, vinduerne var beskidte og spindelvÊv og edderkopper var i mange kroge i vÊrelserne. Skuffer og skabe i kÞkkenet var rodede og beskidte. Og havemÞblerne var nedslidte og vi var kede af, at ikke hele haven kunne udnyttes, da ikke alt grÊsset var slået. Og det vÊrste var, at én af jeres medarbejdere som havde vÊret ved huset med en forespÞrgsel, talte nedladende til min svigersÞn da vi senere på aftenen mÞdte ham på en gåtur. Huset er ellers dejligt indrettet til så mange mennesker og vi nÞd poolen.

2023幎9月7日

Mangelfuld rengÞring

Vi ankom til et dejligt sommerhus i BlÃ¥vand d 29/6-24. Huset var ikke gjort rent, kÞleskabet( kunne ikke fylde mad i fÞr det var blevet rengjort) badevÊrelser
 Med bl.a..mange hÃ¥r i skuffer m.m Spisestu stole fyldt med krummer, manglende stÞvsugning, tÞrre bord flader af i hele huset. Fedt lÞbene ned af vÊggen ved emhÊtte. Og mere!
Måtte kÞre op på lokal kontoret igen.( da de ikke tager deres tlf)
De kan ikke få et rengÞrings hold ud fÞr 2 dage efter , men tilbyder os 1280kr hvis vi selv gÞr rent. ( Brugte 2 timer / 2 personer)Vi vil få pengene når vi afregner for strÞm. Det kan man så ikke, da det er et andet regnskab. Men vi vil modtage dem om ca 1 uge.
Der er nu gÃ¥et yderlig et par uge intet nyt.. har haft sÃ¥ svÊrt ved at komme i kontakt med Admiralstrand
 de tager ikke deres tlf.. har givet os forkert mail adr. Osv. De siger nu ser ikke er oprettet en sag!!! Det ikke til at stole pÃ¥ lyver og b

Dem på lokalkontoret i Blåvand fortalte os der var oprettet en sag.
Så igen lÞgn på lÞgn.
Og så lige de siger der er 1-2 min vente tid på tlf. jeg ventede så 2,5 TIME.
Betalt dog hvad i lover. HÞrere fra husejere at det er skidt med selskabet.

2024幎6月29日

Achtung,das ist nicht mehr

Achtung,das ist nicht mehr Admiralstrand so wie es mal war. Die gehören jetzt zu Dancenter. Unser gebuchten Haus war nicht sauber. Beim Anblick des Badezimmers und der KÃŒche kommt Ekel auf. Terrasse voller Holzstaub, nebenan wird gebaut, nicht nutzbar. Admiral Strand war nicht bereit uns ein anderes Haus zu geben. Wir sind frustriert wieder nach Hause gefahren. Außenanlagen nicht gepflegt. Nicht empfehlenswert!!!

2024幎5月25日
自発的なレビュヌ

Umulige at komme i kontakt med.

Jeg har forgÊves forsÞgt at komme i kontakt med, fÞrst Admiral Strand lokalkontor på FanÞ, derefter deres Þkonomiafdeling og til sidst alle andre lokalkontorer. Der svares ikke på mine mails, mine opkald eller min henvendelse på Messenger. Det er en måned siden endt lejemål og stadig ingen respons fra Admiral Strand feriehuse.

2024幎3月6日

Admiral Strand er blevet elendigheden

Admiral Strand er blevet elendigheden selv! De er umilige at komme i kontakt med, samt foretager Êndringer på udlejningskontrakten uden samtykke fra ejer.
Vi har ad flere omgange argumenteret for kontraktsbrud og derved ophÊvelse af udlejningskontrakten. Stadig ingen respons fra Admiral Strand som bare fortsÊtter med udlejningen. Vi planlÊgger at få skiftet vores lås. De er en god kandidat til Jakob Kragelund (Kontant) eller Morten Spiegelhauer (Operation X).

2024幎5月4日
自発的なレビュヌ

Som husejer af feriebolig i Hennestrand

Som husejer af feriebolig i Hennestrand gennem mangeår med samarbejdspartneren admiral strand som bureau har jeg gennem det sidste år oplevet en stigende mangel på engagement fra Admiral Strands side indtil d.d hvor endnu et lavpunktet er nået. Jeg har som direkte konsekvens af dette opsagt mit samarbejde med Admiral Strand der idag dybest set består af en telefonsvarer med dårlig musik samt uskyldige servicefolk der kÊmper for et firma der kun har fokus på indtjening.Jeg kan kun anbefale sommerhusejere at tÊnke sig godt om i valget af samarbejdspartner.

2024幎4月23日

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA🥶🥶🥶🥶

I er da et mÊrkelig firma, i mÃ¥ da vÊre gÃ¥et i lukning . I har nogle regler, og i fÞlger dem ikke selv. I skal TVANGS lukkes🥶🥶🥶 sÃ¥ alle i der tÊnker pÃ¥ at leje feriehus fra dem , GØR DET IKKE, de vil kun have jeres penge, og herefter skideligeglade med jer bagefter.
DE TILBAGEBETALER DET SKYLDIGE BELØB PÅ 1500kr

2024幎4月17日
自発的なレビュヌ

Snydt af bevidst overbookning!

Vores booking af sommerhus i juli blev aflyst i april. Noget er kommet i vejen skriver de. Vi får pengene igen og de tilbyder at hjÊlpe med et andet sommerhus og 25% rabat.
Men desvÊrre har jeg fundet ud af at de har mange kunder der oplever dette og jeg tror de overbooker deres huse og så aflyser senere så mange pludselig står uden det planlagte sommerhus.
Og åbenbart er DanSommer også en del af dette setup.
Vi er fÊrdige med begge!!!

2024幎4月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。