Superservice
Superservice! Fick mina produkter och en av dem var defekt men de löste det enkelt med att skicka ut en ny. Gillar deras nya inriktning på underklÀder :)
Hos Affingos hittar du det senaste inom mode och fashion! Snygga tjejklÀder som speglar dom senaste fashion trenderna runt om i vÀrlden. Vi erbjuder ett brett sortiment av klÀder, snabba leveranser och oslagbar kundservice!
SadelmakarvÀgen 9, 146 33, Tullinge, ã¹ãŠã§ãŒãã³
En stjÀrna Àr generöst för den leveransservice jag fick. Min bestÀllning har varit på vÀg i en evighet, och försöken att komma i kontakt med kundsupport har varit meningslösa. Bristen på kommunikation och transparens Àr upprörande. Bespara dig sjÀlv frustrationen och vÀlj ett mer pålitligt fraktalternativ.
Skam företag!
Verkligen dåligt.
Skickar vara i fel stl och krÀver att jag ska betala för retur!
â2-4 leveranstidâ 4 veckor och inte fÃ¥tt hem min klÀnning, svarar ingenstans nÀr man skriver till dom
Har försökt kontakta Er på mail 2 ggr samt per tlfn FLERTAL ggr. Får INGA svar nånstans och detta gÀller en retur som jag skickat men som tydligen inte nått fram till er som jag Nu måste betala!! URUSEL service!!
Har normalt storlek M i jackor, jag bestÀllde hem både en L och M för att se hur de sitter på. INGEN av de jackorna funkade för mig, båda två var alldeles för tajta i Àrmarna och inte alls bra. Inte bra någonstans, vill prova en XXL men det finns ju inte på sidan. Måste alltså gå upp 3 storlekar för o få den att passa.

Affingos ããã®åç
Köp inte jackor hÀrifrån! Precis som DM retro köper de in jackor och sÀljer de för minst 50% mer! Jag fick köpt exakt samma kappa på en annan svensk (sÀker) hemsida för halva priset. Så mitt tips: leta efter jackan på annat håll först INNAN du slösar massa pengar hÀr!
DÀremot Àr deras kundtjÀnst bra och leverans bra. Handlat hÀrifrån innan men blev chockad nÀr jag insåg att de har sådana höga priser på varor som Àr vÀrda bara hÀlften så mycket. Knappt det.

Affingos ããã®åç
Såå nöjd med min fejkpÀls, otroligt snabb leverans! Nya favoritshoppenðð

Affingos ããã®åç
Snabb leverans! Redan dagen efter fick jag mina klÀder!â€ïž

Affingos ããã®åç
Snygga klÀder. Grym service. Snabb leverans. Supernöjd!
Jag var osÀker på vilken storlek jag skulle köpa på en fuskpÀls, mailade då kundservice och fick svar nÀstan på en gång. Min fuskpÀls kom efter 1 dag och jag Àlskar den! Kan varmt rekommendera Affingos till andra som letar efter snygga klÀder med snabb leverans!
Handlat på affingos ett par gånger, alltid snabb leverans och superbra kundservice!
Handlar garanterat fler gånger!
Detta har blivit en favoritbutik för mig! KlÀderna Àr sÃ¥ vackra och lyxiga. Jag vill ha allt! Ãr sÃ¥ nöjd med allt jag har köpt och bÀttre service och trevligare personal fÃ¥r man leta efter! Butiken och personalen fÃ¥r högsta betyg av mig.
âïžâïžâïžâïžâïž
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ