レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Mijn bestelling gekregen bleek dat 2 artikelen die ik in m had besteld te klein waren terwijl ik altijd m heb en het vreemd vind dat de short wel in m past Aangezien ik het weekend een gravelbike... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik heb deze bril besteld omdat andere brillen bij mij meteen aanslaan. In samenwerking met mijn favoriete ploeg is deze bril ontwikkeld. Daarbij is AGU mijn favoriete merk. Topklasse! Zowel kleding a... もっと見る

5つ星のうち3の評価

My polartec jacket looks top quality and comfortable,unluckily it's a bit too short and as it's a promotion , I cannot make an exchange...125 euro is an amount of money, it's a pity

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wannes, wielrennertje in spe, was dolblij met zijn Jumbo-Visma shirt. Het gaf hem vleugels tijdens zijn trainingen op het circuit van Zolder. Totdat hijeen paar gaatjes ontdekten in zijn Jumbo-gele sh... もっと見る

企業情報

1. スポーツウェア製造業者

当該企業による記述

Elke fietstocht vraagt om de juiste kleding of tassen. Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. Zorgvuldig ontwikkeld van hoogwaardige materialen. Of het nu om fiets- of regenkleding gaat, of om lichtgewicht fietstassen, AGU stuurt elke fietser met een goed gevoel op pad. Onder alle omstandigheden. Designed to feel good!

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Low quality but very expensive coat

I purchased the City slicker coat in May 2023 and started wearing it in December 2023 .I am extremely disappointed and unhappy about the quality of the coat for 2 main reasons.

1. It is not as warm as they claim it is. It certainly does not keep you warm when it is 10 celsius let alone -15 as they claim.
2. By March 2024, the coat was completely worn off to the extent that people have commented on how tatty it looks even at places that there was no friction.

This is a very expensive coat and the quality is simply not there.

I have shared pictures with the customer service team and the advice that I got from them was how to clean it when the issue was not how dirty it was but how worn off it had become.

Please avoid.

2024年6月13日
5つ星のうち1の評価

Es gab erhebliche Verzögerungen bei der…

Es gab erhebliche Verzögerungen bei der Rückerstattung nach einer Bestellung von zwei Fahrradtrikots bei Agu. Die Lieferung erfolgte zwar zügig, jedoch war eines der Trikots defekt, woraufhin es umgehend zurückgesandt wurde. Trotz der Bestätigung durch die Sendungsverfolgung, dass das Paket innerhalb einer Woche in den Niederlanden ankam, behauptete Agu vier Wochen später, dass die Sendung nicht eingetroffen sei. Nachdem der Sendungsbeleg erneut vorgelegt wurde, dauerte es weitere vier Wochen, bis Agu mitteilte, dass das Paket verschwunden sei. Trotz zahlreicher Nachfragen und Kommunikationsversuche wurde die Rückerstattung von 100 Euro erst nach fast sechs Monaten geleistet, obwohl die Sendungsnachverfolgung bestätigte, dass das Paket rechtzeitig bei Agu eingegangen war. Nie wieder Agu.

2024年3月21日

Tevredenheid

Bij de bestelling van nieuwe kleding had ik een fout gemaakt en heb dit geroutineerd, dit ging probleemloos, bedankt voor de goede service, betreft mijn huidige kleding met de kwaliteit van AGU ben ik zeer tevreden, compliment.

Groet, Ton

2024年3月12日
5つ星のうち5の評価

så først anmeldelserne efter min…

så først anmeldelserne efter min bestilling, og blev lidt nervøs.
Men de blev bragt til skamme. Fik min varer efter små 7 dage efter min bestilling.
Må sige, at kavliteten af produkterne er super lækkert. :-) Jeg er meget tilfreds, og jeg kommer nok til at bestille mere tøj fra Agu fremadrettet :-)

2024年2月14日
5つ星のうち1の評価

100% waterdichte is NIET waterdicht bij AGU!!

100% waterdichte rugzak/fietstas blijkt totaal niet waterdicht (terwijl jas van ander merk niet doorgeregend was).
Klantenservice zegt alleen maar doodleuk we snappen ook niet hoe het water erin is gekomen.
Waardeloos spul en vooral waardeloze Klantenservice dus!!!!

2023年12月19日

Logistik nicht vorhanden

Ich habe drei Mal bestellt und kein einziges Mal wurde das Paket geliefert. Zwei Mal hat AGU meine Adresse lt. Versandbestätigung so stark gekürzt, dass das Paket nicht zugestellt werden konnte, einmal wurde mir erst nach Wochen mitgeteilt, dass das Produkt doch nicht mehr verfügbar ist. Die Rückerstattung hat aber wenigstens immer relativ schnell geklappt.

2024年1月19日
5つ星のうち2の評価

Ik heb een tech regenbroek commuter…

Ik heb een tech regenbroek commuter heren Hi-Vis & reflection gekocht in het voorjaar van 2023. Na drie maanden was deze al lek. Een nieuwe gekregen en deze is na 3 maanden ook weer lek. De tweede breng ik eerdaags terug naar de winkel en voor mij geen agu regenbroek meer. Heb ook de jas van Agu en daar heb ik totaal geen problemen mee. Heb al eerder een revieuw geschreven maar daar is geen reactie op gekomen en deze kan ik helaas ook niet meer terugvinden. Raar toch? Worden dan de slechte ervaringen verwijderd? Denk het wel.

2024年1月15日

Tyvagtigt firma.

Jeg bestilte en vare i maj måned 2023, hvor AGU trak pengene fra min konto den 9. maj 2023, men jeg har aldrig modtaget varen.
De er så frække, at de benytter min emailadresse til at sende nye tilbud.
Firmaet er umulig at komme i kontakt med via email.

2023年5月9日
5つ星のうち1の評価

AGU zou goede regenpakken leveren

AGU zou goede regenpakken leveren. Echter bij mij was het regenpak lek binnen de 3 jaar van garantie. Alhoewel ik voor de einde van de 3 jaar garantie was gaan mailen, bleek het bedrijf waar ik het had gekocht failliet te zijn, daardoor kwam ik nauwelijks 2 weken later bij AGU zelf terecht, konden niets voor mij doen (garantietermijn was verstreken) boden korting van 15%, uit coulance. Dit was voor mij geen optie.Voor mij geen AGU regenpak meer, het verpulverd binnen de 3 jaar.

2023年11月23日

Fehlerhafte Lieferung und schlechter Service

Bei einer Bestellung mit 5 Artikel wurden zwei Artikel falsch bzw. nicht geliefert. Mir wurde ein Umtausch versprochen. NAchdem ich alle Artikel retourniert habe meldet sich der Kundenservice nicht mer und obendrauf hat AGU die Zahlung bei Klarna noch nicht als vollständig retourniert markiert.

2023年10月15日

leveren niet en onbereikbaar

Bestelling geplaatst in goed vertrouwen, AGU heeft toch over het algemeen een goede naam. Echter was na een week de order nog niet bevestigd, wel betaald, dus verdacht... Op mails reageren ze niet, of dat nu via het klachtenformulier is of echt per mail. De telefoon wordt niet opgenomen, meermaals geprobeerd op meerdere momenten van de dag. De tijden die op de website staan dat ze bereikbaar zijn kloppen ook voor geen meter.

Afloop en pro-tip: uiteindelijk op de toets gedrukt voor zakelijk bellen, dan wordt er DIRECT opgenomen. Eerst zei deze persoon niks voor mij te kunnen doen, na nog een keer bellen kon het ineens wel. Uiteindelijk, na veel mailen/bellen/aandringen/weken bezig te zijn geld teruggekregen, maar ik kom hier NOOIT meer terug.

Geld aannemen, niks leveren, niet opnemen, maar wel als het de zakelijke lijn is... aso's.

2023年11月5日
5つ星のうち2の評価

Commande annulée sans explication

Commande d'un pantalon de pluie pour vélo le 26/10. Produit en stock, expédition annoncée pour le lendemain, selon la confirmation je suis censé recevoir un lien de suivi.
Le 7/11, toujours pas de nouvelle. 1er mail au service client pour connaître la date de livraison. Pas de réponse.
Le 9/11, deuxième mail au service client. Pas de réponse.
Le 10/11, je me rends compte que la somme correspondante à l'achat m'a été remboursée sur mon compte sans aucune explication. Selon le site, le pantalon est toujours en stock, mais son prix a augmenté de 10€. Mail au service client. Nous sommes le 16/11, toujours aucune réponse.
Pour avoir vu les produits en boutique, cela semble être qualitatif, à la différence de leur service client, mais n'ayant pas testé en conditions réelles, impossible de confirmer.

2023年10月26日
5つ星のうち1の評価

Returnerer ikke pengene efter jeg har…

Returnerer ikke pengene efter jeg har sendt forkert størrelse produkt retur. Jeg har brugt deres returlabel og ventet i 30 dage nu. Deres kundeservice svarer efter 5-6 dage, at jeg kan forvente 10-20 dage behandlingstid når de modtager varen, og at de ikke er ansvarlige for at følge op på om varen kommer retur.

2023年11月1日

Super tilfredshed

Bestilte min vinter regnjakke søndag og modtog den torsdag. Kvaliteten er virkelig lækker, god pasform og dejlig lun. Mange lækre detaljer, så jeg er ovenud tilfreds 😊

2023年10月26日

Trustpilot エクスペリエンス