Ãrlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stÃ¥et af og kunne det nu svare sig a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Yderst kompetent og professionel service af montÞr John. Efter mere end 6 ugers dÃ¥rlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Effektiv og meget skÃ¥nsom rep. LÃ¥ge og hÊngselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrÊnset hvad man kan forlange til et 200K kÞkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... ãã£ãšèŠã
Ikke just en sÊrlig venlig montÞr jeg havde kontakt til, men mÃ¥ske behÞver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- å®¶é»ä¿®çæ¥
- é»å補ååº
- é»å補åã®ã«ã¹ã¿ã㌠ãµãŒãã¹
- æŽæ¿¯æ©ã»è¡£é¡ä¹Ÿç¥æ©ä¿®çæ¥
- æŽæ¿¯æ©ã»è¡£é¡ä¹Ÿç¥æ©å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi bestrÊber os på at vÊre din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den hÞjeste kvalitet. Vores mange års erfaring gÞr, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vores induktionskogeplade var ved etâŠ
Vores induktionskogeplade var ved et uheld flÊkket i glasset. Vi kontaktede vores forsikring GF som hurtig kunne se vi var dÊkket og sendte sagen hurtigt videre til AHS. De vendte hurtigt tilbage, fik bestil nyt glas og den meget kompetente og dygtig medarbejder (John) kom og skiftede det med rolig hÃ¥nd og stort kendskab til sit fag. Vi har nu en fungerende kogeplade og en meget god oplevelse i bagagenð 5+ stjerner her fra.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Vi havde en forsikringssag ved ALKA ogâŠ
Vi havde en forsikringssag ved ALKA og de sÞrgede for at vi fik besÞg af John fra Aktiv Hvidevareservice. Det var en super positiv oplevelse. Kompetent og venlig og seriÞs behandling â ros til John.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Revnet glasplade pÃ¥ vores komfurâŠ
Revnet glasplade på vores komfur opretter med sags nr. 764531.
Jeg blev kontaktet af John, det må siges at han har et stort service gen, for servicen var i top, så 5 stjerner+, helt igennem en rigtig god oplevelse og nu er der ikke revner i glaspladen mere, så tak for det.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Har netop haft besÞg af en af jeresâŠ
Har netop haft besÞg af en af jeres medarbejdere, John. Kompetent, imÞdekommende og venlig service. En fornÞjelse!

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Engang aktiv hvidevareservice, altid aktiv hvidevareservice
Vi har brugt aktiv hvidevarerservice flere gange og har kun positivt at sige om dem.
De er altid hjÊlpsomme og meget hÞflige.
Vi har aldrig fÞlt os snydt.
De er altid reelle.
Vi bruger kun aktiv hvidevareservice - de er bare de bedste.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Så virker vores emhÊtte igen
Fik endelig taget mig sammen til at fÃ¥ emhÊtte fixet. Det hele tog under en halv timeð.
Tak for hjÊlpen.

Hvidevareservice
Har lige fået installeret ny vaskemaskine og har oplevet fremragende og lynhurtig service fra meget sympatisk personale.
Min varmeste anbefaling gives.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Mange tak til John for super kompetent service. KÊmpe anbefaling herfra!

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
kompetent og hurtig service.
Vi havde en forsikringssag, hvor vi blev anbefalet Aktiv Hvidevareservice, og vi oplevede en rigtig god service både fra kontorets side samt fra montÞrens. Det var John, som var ude at besÞge os, hvilket var en god oplevelse. Der skal lyde en klar anbefaling her fra.

Kan varmt anbefale aktivâŠ
Kan varmt anbefale aktiv hvidevareservice, vi havde en forsikrings sag som hurtig blev behandlet og vi fik en montÞr ud for at se på det. John/montÞren var en meget behagelig og velformuleret mand, han var god til at forklare om tingene.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Hurtig og kompetent behandling afâŠ
Hurtig og kompetent behandling af forsikringssag.
Tak til John;-)

En rigtig rar oplevelse
Godt tilbud på en vaskemanskine, som blev installeret
hurtig og precis, og en flot repation af en komfur.
en fagman der kommer til aftalte tid, er i kontakt, og giver god information, med råd og vejleding.
Vil bestemt kontakte Claus og Aktiv Hvidevareservice igen hvis behovet opstår.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Dårlig oplevelse på alle måder
Jeg har for fÞrste gang, og forhåbentlig eneste gang, stiftet bekendtskab med Aktiv Hvidevareservice i forbindelse med en forsikringssag. Det var ikke en positiv oplevelse. I har ganske enkelt et problem med planlÊgning og kommunikation såvel indadtil som udadtil. Jeg har klaget til jer selv i går over manglende overholdelse af aftale, og det gik galt allerede i dag, da I fik en chance til (det var jeg nÞdt til pga. forsikringssagen). I overholdt ikke tidsaftalen men kom for sent, jeg fik en sms om forsinkelsen 18 minutter efter egentlig aftalt tid og derudover var eneste Êrinde at fotografere serienummer + skade til skadesrapport. Det er vel at mÊrke et serienummer + billede af skade jeg allerede selv har sendt til forsikringen. Meningen med besÞget (italesat ved fÞrste telefonsamtale) var, at I skulle ud for at vurdere om I kunne skaffe reservedele til reparation af skade. Det var slet ikke på tale hos teknikeren, som mente at det var umuligt og at hans opgave alene bestod af skadesvurdering, en vurdering der på 1 min var, at der ikke kunne skaffes reservedele. Det var vi egentlig godt klar over, men I insisterede pr telefon på at måske havde I forbindelser. Jeg har, som jeg lovede jer allerede i går, indgivet klage til forsikringsselskabet og bedt dem revurdere deres samarbejde med jer. I har spildt min tid to dage i trÊk, og uretmÊssigt skabt jer en mulighed for at fakturere udfÞrelse af skadesvurdering til forsikringsselskabet, en unÞdig udgift, der er med til at presse forsikringsprÊmierne.
TilfÞjelse som svar til ahs.dk og 'Thomas':
Tak for svar som jeg anerkender at I kommer hurtigt med. Derudover er I ellers bare lykkedes med at gÞre mig endnu mere utilfreds ved at tale(skrive) ned til mig med sÊtningen "Men jeg kan måske godt få Þje på at du, måske ikke helt kan gennemskue dette" .. Hvad i al verden er det dog for en måde at tilgå ting på. Jeg ved lige prÊcis hvad der blev sagt ved fÞrste samtale i forhold til dette projekt, og det var tilsyn for at vurdere om I kunne udbedre skade og ellers sf skadesvurdering. Vi laver alle fejl som du skriver, men der er virkelig forskel på hvordan vi retter op på dem efterfÞlgende og at undskylde sig med sygdom og min manglende evne til at gennemskue tingene det er ikke en imÞdekommende vej. Min bedste råd til jer er fortsat at forholde jer kritisk til jeres egen kommunikation

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Super Hurtig og god service af montÞrâŠ
Super Hurtig og god service af montÞr John han er dygtig og og nem at snakke med.han giver en rigtig god vejledning :) Kan varmt anbefale dette firma.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Hurtig og effektiv service af montÞrâŠ
Hurtig og effektiv service af montÞr Johnððœððœ Han er effektiv og nem at snakke med.
Ingen hokus pokus derððœKan varmt anbefale dette firma. Vil 100% bruge dem igen i fremtiden.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Hurtig og ikke mindst billig tjek+reparation
Hurtig og ikke mindst billigt tjek og herefter reparation af vores Smeg komfur, hvor den ene ovn pludselig ikke virkede mere. Vi vil til en hver tid bruge AHS igen :-) (Vi bor på Midt sjÊlland)

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Rigtig hurtig og effektiv service
Rigtig hurtig og effektiv service. MontÞren John kan klart anbefales.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ