Aktiv Hvidevareservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ærlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stÃ¥et af og kunne det nu svare sig a... もっず芋る

Yderst kompetent og professionel service af montÞr John. Efter mere end 6 ugers dÃ¥rlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Effektiv og meget skÃ¥nsom rep. LÃ¥ge og hÊngselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrÊnset hvad man kan forlange til et 200K kÞkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... もっず芋る

Ikke just en sÊrlig venlig montÞr jeg havde kontakt til, men mÃ¥ske behÞver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 家電修理業
  2. 電化補品店
  3. 電化補品のカスタマヌ サヌビス
  4. 掗濯機・衣類也燥機修理業
  5. 掗濯機・衣類也燥機専門店

圓該䌁業による蚘述

Vi bestrÊber os på at vÊre din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den hÞjeste kvalitet. Vores mange års erfaring gÞr, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

BesÞg ifbm. forsikringssag

Vi havde besÞg af John ifbm. en forsikringssag. John var behagelig, professionel og ydede en god service og rådgivning i forhold til forsikringssagen.

2021幎8月22日

KÊre Lene

Tak for din anmeldelse af John og Aktiv Hvidevareservice.
Det var godt at John kunne hjÊlpe jer godt videre i sagen 😊

Fin service, hyggelig montÞr

MontÞren ringede,kom og ordnede ovnlåge. HÞflig og hyggelig samt orienterede samtale omkring vores forsikringssag

2021幎8月17日

KÊre Eli

Tak for din fine anmeldelse 😊

Vaskemaskinen hurtigt fikset

Vi havde besÞg af Brian, der hurtigt fandt ud af, hvad der var galt med vaskemaskinen. Han fiksede det med det samme, og maskinen kÞrer nu uden problemer.

2021幎8月7日

Aktiv Hvidevareservice からの回答

Fantastisk at Brian kunne hjÊlpe jer - svÊrt at undvÊre ens vaskemaskine.

Virkelig god service hos Aktiv Hvidevareservice

Min ovn kunne ikke åbnes efter rens. Jeg kontaktede Aktiv Hvidevareservice og fik besÞg af Claus. Han mente så forsikringen kunne dÊkke noget af skaden, som jeg ikke havde tÊnkt på. Claus klarede alle formaliteterne - virkelig god service.

2021幎8月6日

Aktiv Hvidevareservice からの回答

Dejligt at vi kunne gÞre en forskel for jer 😊

BesÞg af John

Vi har haft besÞg af John i forbindelse med besigtigelse af hvidevarer efter lidt for meget vand i kÊlderen. John var professionel og ydede god rådgivning.

2021幎8月3日

KÊre Jens.
Tak for de fine ord 😊
Håber ikke vandet i kÊlderen giver jer alt for mange problemer..

Professionel og venlig service

Tak til John for professionel og venlig service. John undersÞgte min ovn og mit komfur, som havde taget skade i et tordenvejr. De var begge ret gamle, så der var ikke så meget at hente fra forsikringen, men det kunne han jo ikke gÞre for. Vi fik os oven i kÞbet en spÊndende snak om gamle computere :-)

2021幎7月21日

KÊre Torsten

Tak for din anmeldelse af John og Aktiv Hvidevareservice.
Det er fantastisk at hÞre nÃ¥r vi har gjort en forskel 😊
Der er sket lidt med PC'ere siden min fÞrste Olivetti PC S tror jeg nok den hed.. Til gengÊld kostede den sÃ¥ jorden rystede 😊

Aktiv Hvidevareservice

Vores ovn var gået i stykker

Vores ovn var gået i stykker. Meldte det til forsikringen som sendte aktiv hvidevareservice ud. John kom, og kiggede på ovnen og gav en hammer god service !
Dejlig behagelig mand som også hjalp med at guide i hvilken ny ovn vi skulle have.
Tak for god service John .

Sagsnr : 147546

2021幎7月20日

Hej Katrine

Mange tak for de fine ord - John kan nÊsten ikke bÊre det 😉

Uovertruffen service

Jeg havde problemer med min tÞrretumbler, så kom John, og gav en service, der var over al forventning - det vil vÊre et stort tab for firmaet, når han ikke er ansat hos jer lÊngere.

Sagsnr. 147190

2021幎7月19日

Hej Anna

Tusind tak for din fine anmeldelse af Johns besÞg hos dig.
Vi har sandelig heller ikke tÊnkt os andet end at beholde John i mange Ã¥r endnu 😊

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

hvis man kunne give jer ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ så fik i altså dette det er fÞrste gang jeg har haft besÞg af jer og den oplevelse jeg fik / modtog fra montÞrerne det kan ikke beskrives med ord det var så dejlig en fÞlelse så jeg vil klart anbefale jer kontra et andet firma som jeg af respekt ikke nÊvner med navn for vil ikke hÊnge nogen ud offentligt

M.V.H Stefan Overgaard

2021幎7月15日

Hold da op Stefan 😊
Af hjertet tak for din rigtigt fine anmeldelse af din oplevelse med os - det glÊder os rigtigt meget.

Ha' en go' sommer ☀

Mange sommerhilsner

MontÞren John var i dag forbi os Ang

MontÞren John var i dag forbi os Ang vores fryser var defekt.
Meget venlig person, kan anbefales her fra.

2021幎7月14日

Tusind tak Claus for din fine anmeldelse - den giver jeg videre til John

Mange sommerhilsner

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Hurtig og kompetent montÞr.

2021幎7月2日

KÊre SÞren

Tusind tak for din tilbagemelding.
Super lÊsning som jeg vil dele med vores montÞrer.

prÊcision

havde aftalt en tid med John fra ahs.dk og det må man sige han var der nÞjagtig til aftalt tid,så kan varmt anbefale Aktiv Hvidevareservice.Jan Rasmussen.

2021幎6月28日

KÊre Jan.

Tak for din rigtigt fine anmeldelse af vores arbejde hos dig.
Det glÊder mig oprigtigt at du er så tilfreds med vores indsats.

Aktiv Hvidevareservice

John kom og gav en god faglig vurdering

John kom og gav en god faglig vurdering af vores opvasker. Han er Êrlig og professionel

2021幎6月27日

Hej Carina

Tak for din fine tilbagemelding.
Altid rart at hÞre fra vores glade kunder.

Aktiv Hvidevareservice

Overordenlig god service og udfÞrelse

Overordenlig god service og udfÞrelse af rep. af min ovn låge. MontÞr kom til aftalte tid og jobbet udfÞrt effektivt og hurtigt.

2021幎6月11日

Hej Dorthe

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

SkÞnt at hÞre, at du fik hurtig og effektiv service fra vores montÞr. Vi gÞr netop meget for at komme på servicebesÞg til tiden - så bruger vi alle tiden fornuftigt.

Eminent service fra Per

KÊre Per,

Tusind tak for din gode og reelle sparring omkring mit kÞle/fryseskab.

Det var en sand fornÞjelse.!

Bh. Andreas

2021幎6月10日

Hej Andreas

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, Peer.

Jeg er meget glad for at hÞre, at du fik god sparring om dit kÞle-/fryseskab fra ham. Jeg har sendt din anmeldelse videre til Peer.

Service til tiden

Service til tiden. Det er Alfa og Omega, når vaskesÞjlen er stået af.
I tillÊg kompetent information om, hvordan de nye apparater fungerer - så fÞler vi os godt på vej.

2021幎6月3日

Hej Ejgil

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores service.

Lige prÊcis - vi er meget afhÊngige af vores hvidevarer i vores hjem, så det er godt, at vi ved Aktiv Hvidevareservice har montÞrer, der er hurtige og effektive til at hjÊlpe, udskifte og reparere. Godt at hÞre, at I fik information med på vejen om, hvordan de nye hvidevarer virker.

BesÞg af John

John - en meget serviceminded mand har udskiftet vores kogeplade, så det igen er tip-top iorden

2021幎5月26日

Hej Gerda

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at alt er i orden efter han skiftede jeres kogeplade.

Aktiv Hvidevareservice

Super service - Vi havde besÞg af John, som hurtig og utrolig venlig hjalp med ny kogeplade.
Vores hund siger også tak for besÞget :)

2021幎5月21日

Hej Lonni

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Det er skÞnt at hÞre, at han hurtigt kunne hjÊlpe med en ny kogeplade.

Ja, er der hunde, så klapper John dem gerne :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。