Ãrlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stÃ¥et af og kunne det nu svare sig a... ãã£ãšèŠã
Yderst kompetent og professionel service af montÞr John. Efter mere end 6 ugers dÃ¥rlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Effektiv og meget skÃ¥nsom rep. LÃ¥ge og hÊngselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrÊnset hvad man kan forlange til et 200K kÞkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... ãã£ãšèŠã
Ikke just en sÊrlig venlig montÞr jeg havde kontakt til, men mÃ¥ske behÞver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- å®¶é»ä¿®çæ¥
- é»å補ååº
- é»å補åã®ã«ã¹ã¿ã㌠ãµãŒãã¹
- æŽæ¿¯æ©ã»è¡£é¡ä¹Ÿç¥æ©ä¿®çæ¥
- æŽæ¿¯æ©ã»è¡£é¡ä¹Ÿç¥æ©å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi bestrÊber os på at vÊre din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den hÞjeste kvalitet. Vores mange års erfaring gÞr, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.
Olaf Ryes Gade 7K, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- 70 10 10 05
- service@ahs.dk
- ahs.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har i dag haft besÞg af John
Har i dag haft besÞg af John, meget behagelig og professionel. Kom med rigtig god rådgivning. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Havde i dag besÞg af John
Havde i dag besÞg af John, og det var en meget behagelig oplevelse! Hurtig, professionel og kompetent rådgivning. 5 stjerner herfra.

Fremragende service
Jeg havde besÞg af John som leverede en fremragende service. Utrolig behagelig oplevelse og kan varmt anbefales.

Havde besÞg af John
Havde besÞg af John. Kompetent og brugbar service. Kan helt klart anbefales.

Forsikringsskade
Havde besÞg Gert ang. Udskiftning af kogeplade ,
super professionel og veludfÞrt arbejde.
Asger Milthers

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
John fra Viborg - kompetent og behageligt!
Havde besÞg af John for at få tilset vores maskiner i forhold til en forsikrings sag. Super behagelig og kompetent bekendtskab. Kan varmt anbefales.

Frisk montÞr...John fra Viborg...hurtigâŠ
Frisk montÞr...John fra Viborg...hurtig og effektiv.

Forsikringsskade
John skulle herud via forsikringen. Tak for god service, John.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
en god og fin servise fandt hurtigâŠ
en god og fin servise fandt hurtig problemet

Virkelig god service.
Virkelig god service.
Havde John ude og kigge på en forsikrings skade han var virkelig hjÊlpsom og ydet en rigtig god service.
Mange tak.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Havde John på besÞg for at se på vores kÞleskab
Havde John på besÞg for at se på vores defekte kÞleskab. Han ydede en professionel hjÊlp og fandt hurtigt ud af hvor fejlen var. Han var rigtig god til at forklare hvorfor det var sket. :)

Bondefangeri og fusker firma
I 5 maneder har de forsÞgt at reparere mine opvaskemaskine. Jeg har stadig en defekt maskine. De sender regning ud med rykker gebyr for en reparation der ikke er afsluttet.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Kan ikke anbefales til Miele vaskemaskiner
Da min Miele vaskemaskine kom med fejlmeddelelse på overdosering og ikke lÊngere centrifugerede ordentligt, valgte jeg at få en AHS-servicemand ud, da AHS har fået gode anmeldelser på trustpilot og var billigere end Miele. Jeg fik en servicemand ud, som havde 15 års erfaring i vaskemaskiner. Han sagde, at min maskine ikke fejlede noget mekanisk, så hvis der var fejl på den, måtte det vÊre en elektronisk fejl. DesvÊrre ville det koste en del tusind kroner at få skiftet det elektroniske, så det skulle man overveje i forhold til at kÞbe en ny maskine. Så jeg fik en regning på knap 800 kr. hvor der stod "ingen fejl fundet". Jeg ringede til Mieles kundeservice for at hÞre om deres holdning til sagen, og teknikeren jeg talte med sagde, at han var 99% sikker på, at fejlen var snavs i rÞrene. Det kunne jeg så sige, at det kunne det ikke vÊre, da jeg allerede havde haft en erfaren servicemand ude, som havde tjekket maskinen igennem og sagt, at der ikke var noget snavs eller andet mekanisk i vejen. Alligevel fik teknikeren mig overtalt til at få en Miele-servicemand ud, selvom jeg var nÊsten sikker på, at det ville vÊre yderligere spild af penge. Det viste sig også, at Miele kan sÊtte en computer på, som kan måle om der er noget galt med det elektroniske. Det bliver man jo ikke oplyst af AHS - at de kun kan tjekke det mekaniske og ikke om elektronikken fejler noget. Miele servicemanden kunne så konstatere, at der var 2 slanger, som var helt tilstoppede med snavs. Efter slangerne blev renset godt igennem, virker vaskemaskinen nu perfekt igen.
Jeg optog en video af rensningen af slangerne, som jeg senere sendte til AHS som dokumentation for, at fejlen var mekanisk og ikke elektronisk. Det medfÞrte heldigvis, at AHS tilbagebetalte pengene.
Dertil skal det også siges, at da AHS kom ud, skulle vi selv sÞrge for, at vores vaskemaskine skulle vÊre frit tilgÊngelig, hvilket var frygtlig bÞvlet med en maskine, som vejer 98 kg og står hÊvet over gulvet. Miele-servicemanden havde til gengÊld et arbejdsbord med, som kunne hÊves op i den rigtige hÞjde, som maskinen kunne hives ud på så let som ingenting, og han skubbede også selv maskinen på plads igen. Så alt i alt kan jeg ikke anbefale at bruge AHS til reperation af Miele vaskemaskiner. Selvom Miele er dyrere så bliver maskinen tjekket igennem både mekanisk og elektronisk og man får ikke en regning på "fejl ikke fundet".
KÊre Peter, lige en kommentar til dit svar. Jeg ringede ikke til jer, jeg sendte en mail med dokumentationen til AHS, og jeres respons var ordret: "Det er ikke noget jeg kan tage stilling til, så du bedes venligst snakke med montÞren XX om det." Jeg har flere gange forsÞgt at komme i dialog med AHS, men AHS har ikke Þnsket at gå ind i sagen og har fralagt sig alt ansvar. I stedet blev jeg henvist til at tage sagen direkte med montÞren. Jeg sendte efterfÞlgende dokumentationen til montÞren. Jeg hÞrte ikke noget fra ham, men efterfÞlgende fik jeg en mail fra AHS om, at montÞren havde skrevet til jer, at jeg skulle have pengene tilbage. Hverken montÞren eller AHS har på noget tidspunkt beklaget sagen (fÞr din kommentar på trustpilot), hvilket ellers ville have vÊret på sin plads.

Havde John på besÞg
Havde John på besÞg, for at kigge på opvaskemaskine. Yderst professionel mand. Og med knowhow, som man sjÊldent mÞder nu om dage, samt personlighed. så man er som kunde helt tryk. Virkelig god service og oplevelse. Mange tak

god service John
vi havde John ude og lave vores vaske tÞrretumbler. så den virker 100 procent igen super rart at have en person som john ude og det gÞr at jeg ville klart anbefale AHS til andre
så mange tak til JOHN

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
John ydede venlig og kompetent service
John ydede venlig og kompetent service. Fandt hurtigt fejlen, så vi kan komme videre i sagen. Tak.

God service
Vi havde besÞg af John ang. en forsikringsskade.
Han mÞdte op med godt humÞr og humor. En
meget behagelig mand, der varmt kan anbefales.
Han lÞste sin opgave på bedste vis.
Ole G

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
John leverer en utrolig god service
John leverer en utrolig god service.
Er meget tilfreds med hans arbejde.

Aktiv Hvidevareservice ããã®åç
Fik repareret min opvasker igår
Fik repareret min opvasker igår. Meget venlig i tlf da jeg ringede ang mit problem. John er effektiv montÞr. Kan klart anbefale dette firma