Aktiv Hvidevareservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ærlig og redeligt samarbejde Har faktisk ikke anvendt Aktiv Hvidevareservice men fik anbefalet at tale med Martin efter snak med Repart. Miele kogeplader var stÃ¥et af og kunne det nu svare sig a... もっず芋る

Yderst kompetent og professionel service af montÞr John. Efter mere end 6 ugers dÃ¥rlig service fra andet selskab, kontakter John mig som sendt fra himlen. 30 min. senere ankommer han, og finder fejlen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Effektiv og meget skÃ¥nsom rep. LÃ¥ge og hÊngselskift. HTH havde fastlimet fodspark og ikke fastgjort maskinen. (begrÊnset hvad man kan forlange til et 200K kÞkken). Lidt op ad bakke ifb med rep. Mont... もっず芋る

Ikke just en sÊrlig venlig montÞr jeg havde kontakt til, men mÃ¥ske behÞver man ikke yde god service til forsikrings sager. Opringninger x 2 om aftenen, sidste opkald kl 19.30 i aftes, hvor jeg er 10... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 家電修理業
  2. 電化補品店
  3. 電化補品のカスタマヌ サヌビス
  4. 掗濯機・衣類也燥機修理業
  5. 掗濯機・衣類也燥機専門店

圓該䌁業による蚘述

Vi bestrÊber os på at vÊre din foretrukne partner inden for hvidevareservice, og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den hÞjeste kvalitet. Vores mange års erfaring gÞr, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat.

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

666件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Har i dag haft besÞg af John

Har i dag haft besÞg af John, meget behagelig og professionel. Kom med rigtig god rådgivning. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2021幎2月24日

Hej Abildgaard

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Det er skÞnt at hÞre, at du fik en god oplevelse ved servicebesÞget, og at du fik rigtig god rådgivning fra John.

Aktiv Hvidevareservice

Havde i dag besÞg af John

Havde i dag besÞg af John, og det var en meget behagelig oplevelse! Hurtig, professionel og kompetent rådgivning. 5 stjerner herfra.

2021幎2月23日

Hej MØ

Tusind tak for din gode anmeldelse og alle 5 stjerner til vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at du fik hurtig og kompetent rådgivning fra ham.

Fremragende service

Jeg havde besÞg af John som leverede en fremragende service. Utrolig behagelig oplevelse og kan varmt anbefales.

2021幎2月18日

Hej Lisbeth

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Det er skÞnt at hÞre, at du fik en behagelig oplevelse ved hans servicebesÞg.

Tusind tak for din anbefaling!

Havde besÞg af John

Havde besÞg af John. Kompetent og brugbar service. Kan helt klart anbefales.

2021幎2月16日

Hej Camilla

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Mange tak for anbefalingen! Vi er rigtig glade for, at du fik en kompetent service fra John.

Forsikringsskade

Havde besÞg Gert ang. Udskiftning af kogeplade ,
super professionel og veludfÞrt arbejde.
Asger Milthers

2021幎1月29日

Hej Asger

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, Gert.

Det er skÞnt at hÞre, at han kunne hjÊlpe med at udskifte kogepladen i forbindelse med din forsikringssag, og at du er glad for resultatet af hans arbejde.

Aktiv Hvidevareservice

John fra Viborg - kompetent og behageligt!

Havde besÞg af John for at få tilset vores maskiner i forhold til en forsikrings sag. Super behagelig og kompetent bekendtskab. Kan varmt anbefales.

2021幎1月28日

Hej Marcus

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at I fik en god oplevelse i forbindelse med forsikringssagen på jeres maskiner.

Mange tak for anbefalingen.

Frisk montÞr...John fra Viborg...hurtig

Frisk montÞr...John fra Viborg...hurtig og effektiv.

2021幎1月28日

Hej Poul

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Ja, John er frisk og har ofte gode råd til brugen af hvidevarer. Jeg er glad for at hÞre, at han var hurtig og effektiv ved servicebesÞget hos dig.

Forsikringsskade

John skulle herud via forsikringen. Tak for god service, John.

2021幎1月25日

Hej Alexander

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Ja, han er god til forsikringsskader. Jeg er glad for, du fik en god service fra ham.

Aktiv Hvidevareservice

en god og fin servise fandt hurtig

en god og fin servise fandt hurtig problemet

2021幎1月21日

Hej Autohandler

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Jeg er glad for at hÞre, at vores montÞr hurtigt kunne hjÊlpe dig og gav en god service.

Virkelig god service.

Virkelig god service.
Havde John ude og kigge på en forsikrings skade han var virkelig hjÊlpsom og ydet en rigtig god service.
Mange tak.

2021幎1月21日

Hej Karina

Selv tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Det er rigtig godt at hÞre, at du har fået en virkelig god service fra ham i forbindelse med din forsikringsskade.

Aktiv Hvidevareservice

Havde John på besÞg for at se på vores kÞleskab

Havde John på besÞg for at se på vores defekte kÞleskab. Han ydede en professionel hjÊlp og fandt hurtigt ud af hvor fejlen var. Han var rigtig god til at forklare hvorfor det var sket. :)

2021幎1月18日

Hej Rijitha

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at han hurtigt kunne finde frem til fejlen og forklare, hvorfor det er sket.

Bondefangeri og fusker firma

I 5 maneder har de forsÞgt at reparere mine opvaskemaskine. Jeg har stadig en defekt maskine. De sender regning ud med rykker gebyr for en reparation der ikke er afsluttet.

2021幎1月15日

Hej Karsten

Jeg beklager virkelig, at du har fået en rykker for regningen, når reparationen endnu ikke er afsluttet! Vi sletter selvfÞlgelig rykkeren fra din regning.

Det er en fejl, og det beklager vi!

Aktiv Hvidevareservice

Kan ikke anbefales til Miele vaskemaskiner

Da min Miele vaskemaskine kom med fejlmeddelelse på overdosering og ikke lÊngere centrifugerede ordentligt, valgte jeg at få en AHS-servicemand ud, da AHS har fået gode anmeldelser på trustpilot og var billigere end Miele. Jeg fik en servicemand ud, som havde 15 års erfaring i vaskemaskiner. Han sagde, at min maskine ikke fejlede noget mekanisk, så hvis der var fejl på den, måtte det vÊre en elektronisk fejl. DesvÊrre ville det koste en del tusind kroner at få skiftet det elektroniske, så det skulle man overveje i forhold til at kÞbe en ny maskine. Så jeg fik en regning på knap 800 kr. hvor der stod "ingen fejl fundet". Jeg ringede til Mieles kundeservice for at hÞre om deres holdning til sagen, og teknikeren jeg talte med sagde, at han var 99% sikker på, at fejlen var snavs i rÞrene. Det kunne jeg så sige, at det kunne det ikke vÊre, da jeg allerede havde haft en erfaren servicemand ude, som havde tjekket maskinen igennem og sagt, at der ikke var noget snavs eller andet mekanisk i vejen. Alligevel fik teknikeren mig overtalt til at få en Miele-servicemand ud, selvom jeg var nÊsten sikker på, at det ville vÊre yderligere spild af penge. Det viste sig også, at Miele kan sÊtte en computer på, som kan måle om der er noget galt med det elektroniske. Det bliver man jo ikke oplyst af AHS - at de kun kan tjekke det mekaniske og ikke om elektronikken fejler noget. Miele servicemanden kunne så konstatere, at der var 2 slanger, som var helt tilstoppede med snavs. Efter slangerne blev renset godt igennem, virker vaskemaskinen nu perfekt igen.
Jeg optog en video af rensningen af slangerne, som jeg senere sendte til AHS som dokumentation for, at fejlen var mekanisk og ikke elektronisk. Det medfÞrte heldigvis, at AHS tilbagebetalte pengene.
Dertil skal det også siges, at da AHS kom ud, skulle vi selv sÞrge for, at vores vaskemaskine skulle vÊre frit tilgÊngelig, hvilket var frygtlig bÞvlet med en maskine, som vejer 98 kg og står hÊvet over gulvet. Miele-servicemanden havde til gengÊld et arbejdsbord med, som kunne hÊves op i den rigtige hÞjde, som maskinen kunne hives ud på så let som ingenting, og han skubbede også selv maskinen på plads igen. Så alt i alt kan jeg ikke anbefale at bruge AHS til reperation af Miele vaskemaskiner. Selvom Miele er dyrere så bliver maskinen tjekket igennem både mekanisk og elektronisk og man får ikke en regning på "fejl ikke fundet".

KÊre Peter, lige en kommentar til dit svar. Jeg ringede ikke til jer, jeg sendte en mail med dokumentationen til AHS, og jeres respons var ordret: "Det er ikke noget jeg kan tage stilling til, så du bedes venligst snakke med montÞren XX om det." Jeg har flere gange forsÞgt at komme i dialog med AHS, men AHS har ikke Þnsket at gå ind i sagen og har fralagt sig alt ansvar. I stedet blev jeg henvist til at tage sagen direkte med montÞren. Jeg sendte efterfÞlgende dokumentationen til montÞren. Jeg hÞrte ikke noget fra ham, men efterfÞlgende fik jeg en mail fra AHS om, at montÞren havde skrevet til jer, at jeg skulle have pengene tilbage. Hverken montÞren eller AHS har på noget tidspunkt beklaget sagen (fÞr din kommentar på trustpilot), hvilket ellers ville have vÊret på sin plads.

2021幎1月13日

Hej Eva

Jeg beklager meget, at vores montÞr ikke kunne finde fejlen ved din Miele vaskemaskine! Vores montÞrer har netop mange års erfaring med reparation af alle typer hvidevarer, så vi burde have fundet fejlen, ligesom Miele kunne.

Vi har allerede krediteret regningen den 6. januar, da du ringede til os. Du skal selvfÞlgelig ikke betale, når nu Miele kunne finde frem til fejlen, og sÞrge for at du igen kan bruge din vaskemaskine. Det er bestemt ikke normal procedure hos os.

Havde John på besÞg

Havde John på besÞg, for at kigge på opvaskemaskine. Yderst professionel mand. Og med knowhow, som man sjÊldent mÞder nu om dage, samt personlighed. så man er som kunde helt tryk. Virkelig god service og oplevelse. Mange tak

2021幎1月11日

Hej Kim

Selv tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at du har fået en virkelig god service og oplevelse ved hans besÞg. Det er nemlig rigtig vigtigt, at du som kunde kan fÞle dig tryg, når vores montÞrer kommer på servicebesÞg.

god service John

vi havde John ude og lave vores vaske tÞrretumbler. så den virker 100 procent igen super rart at have en person som john ude og det gÞr at jeg ville klart anbefale AHS til andre

så mange tak til JOHN

2021幎1月8日

Hej Jens Emil

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at jeres vaske/tÞrretumbler virker 100 procent igen, efter John har lavet den!

Mange tak for anbefalingen.

Aktiv Hvidevareservice

John ydede venlig og kompetent service

John ydede venlig og kompetent service. Fandt hurtigt fejlen, så vi kan komme videre i sagen. Tak.

2021幎1月6日

Hej Flemming

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Det er godt at hÞre, at han hurtigt kunne frem til fejlen.

Aktiv Hvidevareservice

Vi havde besÞg af John ang. en forsikringsskade.
Han mÞdte op med godt humÞr og humor. En
meget behagelig mand, der varmt kan anbefales.
Han lÞste sin opgave på bedste vis.
Ole G

2020幎12月31日

Hej Ole

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at han kunne hjÊlpe jer på bedste vis med forsikringsskaden.

Aktiv Hvidevareservice

John leverer en utrolig god service

John leverer en utrolig god service.
Er meget tilfreds med hans arbejde.

2020幎12月30日

Hej Kris

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Ja, John er rigtig god til at give god service. Det er skÞnt at hÞre, at du er meget tilfreds med hans arbejde.

Meget venlig

Meget venlig, ansvarlig og grundig service

2020幎12月19日

Hej Lone

Mange tak for din gode anmeldelse af vores service.

Jeg er glad for at hÞre, at du synes, vi er meget venlige og grundige i vores service. Det vil vi bestemt gerne vÊre, når vores montÞrer kommer på servicebesÞg.

Aktiv Hvidevareservice

Fik repareret min opvasker igår

Fik repareret min opvasker igår. Meget venlig i tlf da jeg ringede ang mit problem. John er effektiv montÞr. Kan klart anbefale dette firma

2020幎12月19日

Hej Aase

Mange tak for din gode anmeldelse af vores montÞr, John.

Jeg er meget glad for at hÞre, at han kunne reparere din opvaskemaskine og var effektiv til det.

Tusind tak for anbefalingen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。