レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

The washing machines have been malfunctioning for over a week now, and despite reporting the issue, they haven't been serviced yet. Given the high charges for each washing machines, i kindly request... もっず芋る

䌁業が回答したした

They know there are major issues with their payment software at Molencaten Waterbos but they refuse to come by. They mist have gotten over 200 support chats in one month with the same issues but stil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nok det ringeste betalingssystem jeg har oplevet. Har netop brugt 20 minutter pÃ¥ at betale for tre maskiner. StÞrstedelen af tiden er brugt til at se pÃ¥ tre prikker, der blinker. Systemet har vÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

ЩОрП вЎячМа вашій кПЌпаМії за ЌОттєву ЎПпПЌПгу, щПйМП я зверМулась зі свПєю прПблеЌПю . Ваша піЎтрОЌка піЎкреслює ціММість вашПї кПЌпаМії та ЎПвіру клієМта, щП є важлОвПю частОМПю взаєЌПЎії з ауЎОтПр... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子郚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Airwallet is a completely administration free payment system for shared laundries, currently operating in 18 countries around the world. Airwallet allows users to pay with their mobile phones, laundry owners to focus on what's important to them, and laundry distributors to generate recurring revenue from Airwallet. Airwallet is for everyone - users can pay with whatever payment card they have, no matter what country they live in. Laundry distributors can generate a profit from the payment systems, build a stronger relationship with their customers - and of course, get superior support from Airwallet.

2.5

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk Support - og så på en Helligdag!

Med ingen mulighed for tÞjvask i en lille månedstid, reddede Jeff fra Airwallet lige min Påske!
Med et imÞdekommende, åbent og meget positivt sind
kan jeg nu endelig vaske tÞj igen.
Fantastisk support og kundeservice i en Helligdagsferie, noget jeg slet ikke ser som en selvfÞlge nu til dags.. Tusind tak til Jeff fra Airwallet for hjÊlpen!
God PÃ¥ske!

2023幎4月9日

Hej Maja 😇

Tak for din positive anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre om din supportoplevelse med Jeff i rÞret - det er godt I fik det lÞst.

Denne branche gÞr, at vi er meget tilgÊngelige for vores brugere om aftener, i weekender og i helligdage ligeså! Det giver en tryghed hos brugerne, at I nÊsten altid kan få fat i os.

Husk du altid er velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget som driller i vaskerummet.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag! 🙌

- Tobias og Airwallet-teamet

Har spildt så mange penge på jer

Har spildt sÃ¥ mange penge pÃ¥ jer. Er studerende med fÃ¥ penge til vaskemidler og skyldemild. Jeres maskiner dur ikke til at oprette forbindelse. Har en iPhone 12 pro Max med 5g. Der er ingen undskyldning. Skal lige sige det hverken vaskemaskine eller tÞrremaskine virker. HÃ¥ber i har det dÃ¥rligt at tage fra studerende som knogler sig igennem til hverdag 👍

2023幎1月6日

Hej Lejla
Vi kan sagtens hjÊlpe med at refundere de betaligner som er fortaget i systemet, det er dog ikke "vores" maskiner, vi facilitere blot et betaling system til diverse leverandÞre i hele verden.

Dertil tager vi ikke noget fra nogen, vi tjener intet på overfÞrsler i systemet :-) så der ingenting i klemme her fra.

Hvis du sender dine kvitteringer i appen kan min studentermedarbejder overfÞrer det belÞb du har betalt for at starte maskinen og så kan jeg se om ejeren vil tage et kig på maskinen med os.

Vi er her til at hjÊlpe, det anbefales dog at ringe/skrive til os i åbningstiden, så finder vi altid en lÞsning på diverse bekymringer.

Rigtig god sÞndag
- Jeff fra Airwallet

More features needed.

We are implementing this app in our machines and is working well so far.
I would advise to add more options so more areas are visible and not only via Bluetooth so I am able to support my customers without attending the location.
Could add more features such as keep some money into the wallet in advance.

2022幎12月22日

Hello there,

thank you very much for the review and valuable feedback! We are just now actively working on a feature allowing customers to store money in advance, so you will be soon able to see one of your recommendation in real life! :)

Kind regards
- Hana from Airwallet

fedt at lave et system der gÞr

fedt at lave et system der gÞr folk ikke kan vaske

2022幎11月8日

Airwallet からの回答

Hej Rene, DesvÊrre understÞtter vi ikke din HTC M8 telefon fra 2014. Det er fordi vi pÃ¥ modeller fra denne Ã¥rgang ikke kan levere en stabil og god brugeroplevelse til vores brugere. Hvis du gerne vil blive ved med at benytte din gamle telefon har i mulighed for at installere vores produkt 'Anton' der muliggÞre kortbetaling i vaskeriet. God dag 😊

Still the worst app in the world

2022幎6月23日

Hello Sofus 😀

If you got any questions due to our Airwallet application please call our support on +4578709999 or reach our chat support on the app or from our webside 😄

Then we would love to help you. We only care about making our customers happy and do it simple for them to use Airwallet at laundries 😄

Best Regards

Gik fra at bruge 8 sekunder på at kaste

Gik fra at bruge 8 sekunder på at kaste mÞnter i til at bruge 15 minutter på at prÞve at connecte gennem Airwallet eller give op og prÞve en anden dag

2022幎5月26日

Hej Nickolaj 😄

Hvis du har problemer med at forbinde til en maskine i dit vaskeri, så kontakt vores support på +4578709999 eller kom igennem til vores chat support via din Airwallet app eller på vores hjemmeside 🙂

Vi har et fantastisk team der sidder klar til at hjÊlpe med uforudsete udfordringer i vaskeriet. Vi er ligesÃ¥ interesseret i at lÞse disse problemer som kunder ogsÃ¥ er 😄

Airwallet ApS

Lige fra starten af har syntes det var

Lige fra starten af har syntes det var en håblÞs app, med et meget upraktisk design og brugerflade.
Derudover så har jeg svÊrt ved at logge ind. App'en står bare og sender uden der sker yderligere.
Jeg er nÞdt at genstarte app'en flere
3 - 5 gange fÞr det er muligt at logge ind.
App'en kan ikke genkende de maskiner jeg vil forbinde til, hvis jeg ikke igen har genstartet app'en eller slukket og tÊnde maskinen.
Derudover havde Airwallet lovet at vende tilbage til mig i forbindelse med de fejl jeg oplever.
Jeg har intet hÞrt..

2022幎3月23日

Airwallet からの回答

Hej Julie, tak for vores samtale i sÞndags. Jeg er rigtig glad for at du ringede ind 😊 Som vi talte om i sÞndags skyldtes det dÃ¥rlig internetforbindelse, nÃ¥r du oplever at have svÊrt ved at logge ind. Jeg har talt med min kollega der lovede at vende tilbage til dig i forÃ¥ret. Efter flere ubesvarede opkald gav han op. Nu ved jeg sÃ¥ at det passer bedre i weekenden 😊 Efter vores samtale hÃ¥ber jeg at du ved, at du altid kan tage fat i mig, hvis du har tekniske problemer ✌

Vh.
Christian fra Airwallet
DirektÞr og produktansvarlig

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. God support ved tvivl. Det kÞrer bare. Vi bruger det i vores andelsforening og der har kun vÊret få opstartsudfordringer men så har support vÊret rigtig gode. De bedste anbefalinger herfra.

2021幎10月1日

Hej Christina 😀

Mange tak for de pÊne ord - Vores mÃ¥l og vision ligger i at gÞre Airwallet til den bedste og den mest brugervenlige lÞsning for at tilgÃ¥ mobilbetaling og fÃ¥ vasket eller tÞrt sit tÞj i fÊllesvaskerier 😄

Som sagt er vores support ogsÃ¥ ivrige efter at lÞse problemer for kunder som har spÞrgsmÃ¥l eller oplever problemer i deres vaskeri, og de er mere end velkommen til at skrive til vores chat support via Airwallet appen eller vores hjemmeside, eller give os et kald pÃ¥ +4578709999 😁

Stor ros til Airwallet

Stor ros til Airwallet - Bruger Airwallet i min eksisterende ejendom, som jeg anvender til boligudlejning i min vaskekÊlder. Lejerne er super tilfredse og jeg har minimum administration. Og kundeservicen er kanon. Morten som jeg isÊr har vÊret i dialog med, har ydet god service hele vejen igennem.

ForsÊtter uden tvivl med at bruge Airwallet til alle mine fremtidige vaskekÊldre.

Mvh
Mark

2021幎9月29日

Hej Mark 😄

Vi er super glade for at du er tilfreds med vores Airwallet mobilbetalingssystem til din vaskekÊlder 😄

Det vigtigste for os er at det er nemt og brugervenligt for kunder at benytte mobilbetaling til deres fÊllesvaskeri, og herefter hjÊlpe brugere hvis der skulle opstÃ¥ spÞrgsmÃ¥l omkring Airwallet eller udfordringer i henhold til at fÃ¥ startet en maskine 😄

Airwallet ApS

Virker upåklageligt og nemt at bruge

2021幎9月24日

Hej Michael 🙂

Vi er glade for at hÞre at systemet er brugervenligt og nemt at tilgå

Det er ogsÃ¥ klart vores mÃ¥l og vision at brugere skal have nemt ved at tilgÃ¥ vores betalingssystemet i fÊllesvaskerier 😄

Airwallet ApS

Utrolig flink og hjÊlpsom support

Utrolig flink og hjÊlpsom support, men der er plads til forbedringer i selve appen:)

2021幎6月30日

Hej Samuel 😄

Vores support er også ivrige efter at få hjulpet kunder med uforudsete udfordringer med Airwallet 😄

Siden da har vi udviklet en del nye features til vores app og arbejder instinktivt hver dag for at tilfÞje nye som gÞr det endnu nemmere at bruge Airwallet 😄

God og hurtig kundeservice

Vi har altid en god oplevelse med Airwallet. Når der engang imellem er udfordringer for vores brugere, bliver problemerne altid lÞst hurtigt og Airwallets kundeservice kontakter vores brugere direkte for at afhjÊlpe deres problem.
Det er et virkelig godt samarbejde, hvor vi også får lov til at komme med idéer til forbedringer og vi bliver altid taget med på råd, når der udvikles nye features.

2021幎6月22日

Hej Tabita 🙂

Vi er super glade for den positive anmeldelse. Vi hos Airwallet er ogsÃ¥ meget glade for det samarbejde vi har med jer, og vi er glade for at kunne modtage feedback fra jeres side af, sÃ¥ vi kan gÞre Airwallet endnu bedre i fremtiden 😄

Vi ser frem til en god fremtid i samarbejde med jer 🙂

Airwallet ApS

Airwallet har helt klart gjort det

Airwallet har helt klart gjort det lettere for vores lejere at bruge vaskeri i vores ejendomme. Nemt at betjene og har meget sjÊldent problemer med start mv.

2021幎6月22日

Hej Louise 🙂

Tak for den positive respons. Vi er meget glade over at hÞre, at det er nemt at betjene og der sjÊlendt er problemer med start 😄

Det er klart vores mÃ¥l og vision at gÞre det brugervenligt for brugere, der benytter Airwallet i deres vaskeri 🙂

Airwallet ApS

Vi bruger AirWallet i vores firma

Vi bruger AirWallet i vores firma, JHB Ejendomme ApS og vi er meget tilfredse. Systemet fungere godt og servicen hos AirWallet er rigtig god.

2021幎5月21日

Hej Pernille 😄

Tak for rigtig god feedback, det er vi super glade for. Vi er glade for at I er tilfredse med systemet og at vores service/support udgÞr en forskel i henhold til at hjÊlpe firmaer og brugere med Airwallet 😄

ForfÊrdeligt setup

ForfÊrdeligt setup. Med denne skod-app tager det 45 minutter at sÊtte en vask over i stedet for 2.

2021幎5月17日

Airwallet からの回答

Hej Sofus, det lyder ikke rart. Det lyder til at det er nogen der har fået installeret systemet forkert ude ved dig. Hvis du sender informationer om hvor vaskekÊlderen ligger til contact@airwallet.net så kan jeg tage kontakt til ejeren af jeres vaskeri og sÞrge for at det kun kommer til at tage 2 minutter igen :) Mvh. Morten.

Horrible system.

Horrible system.
Guess it's as good as it gets when the owner is to cheap to install a decent system but still wants the money.

2021幎3月14日

Hej Tor.
Vi vil meget gerne hÞre fra dig hvis du har haft en dårlig oplevelse med Airwallet. Er der problemer med systemet vil vi altid gerne hjÊlpe dig med at få det fikset. Vi vil rigtig gerne hÞre fra dig på kontakt@airwallet.dk om hvorfor du ikke er tilfreds med systemet.
Mvh. Morten

Pretty good.

Pretty nice and fast solution.

2021幎3月8日

Hi Alexandru 🙂

So happy to hear you like our system and finding it as a fast solution 😄

It is feedback like those we like to hear as we want to provide an easy and fast payment solution for customers at laundries 😄

Best Regards
Airwallet Team

Altid gode til at vende tilbage

Altid gode til at vende tilbage, og hvis man har Þnsker, lille minus er at det altid står på engelsk - isÊr når vi bor i DK.

2021幎2月26日

Airwallet からの回答

Hej Leif, tak for din feedback, det er vi rigtig glade for!

Jeg går ud fra at det er dit dashboard du taler om. Din feedback er hermed noteret og taget til eftertragtning.

Fortsat god dag,
Morten.

meget dårligt udfÞrelse.

meget god ide. meget dårligt udfÞrelse.
De trÊkker pengene uden at man kan få lov at vaske tÞj i deres maskiner. Jeg prÞvet af 2 omgange at få det til at virke, hvilket bare resulteret i at de trÊk pengene af 2 omgange, uden jeg fik noget ud af det

2021幎1月9日

Airwallet からの回答

Hejsa, er ked af at du haft en dårlig oplevelse med Airwallets i en vaskekÊlder. Det lyder som om at der er et problem i din vaskekÊlder.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så kan vi få fikser problemet og refunderet pengene til dig.
Mvh. Morten
kontakt@airwallet.net