Nu her efter 14 dage er mine deleâŠ
Nu her efter 14 dage er mine dele stadig i Estland efter tracking og og der er total tavshed når man skriver til ak24
ak24.dk er en del af Autokaubad24 OÃ-gruppen, som blev etableret i Ã¥r 2005. Det er en online butik, der sÊlger autoreservedele (bremsedele-bremseskiver, kalibere, klodser, vandpumper, hjullejer, koblinger, fjedre, stÞddÊmpere, remme, gnist stik, glÞderÞr, generator, generator, karosseridele, kofangere, filtre, Drivaksel, Kontrol/slÊbearm, hjulophÊng, Svinghjul, TandremssÊt, turboladere, udstÞdningsrÞr, katalysatorer, DPF-filter, Styrehjul, vandpumper, bÞsninger, trÊkstangsender) tilbehÞr og andre varer til meget lave priser. Vi tilbyder mere end 1 000 000 dele! Hurtig levering til hele Europa! Vi sender til Frankrig, Tyskland, Polen, Cypern, Ãstrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Danmark, Finland, GrÊkenland, Ungarn, Irland, Italien, Litauen, Letland, Holland, Portugal, RumÊnien, Spanien, Sverige, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
TrÊls at betale for hurtig levering og der sÃ¥ gÃ¥r 8 dage ð³firmaet lovede levering den 4 september og for meddelelse fra fragt firmaet d8 september ð³ð³
I ordered an INA belt tensioner from AK24 based on the vehicle information provided on their website. Their compatibility system indicated that the part was suitable for my car
but it wasn't
I contacted AK24 and explained the situation. Their response was that the part itself is correct, but that I should have checked the technical restrictions myself before ordering.
I understand that customers should verify parts, but if a websiteâs vehicle compatibility system says that a specific part fits my exact vehicle, I expect that information to be reliable.
I now have to pay expensive return shipping to Estonia for a part that I ordered based on the compatibility information provided by AK24.
Very disappointing experience. I would strongly recommend double-checking compatibility elsewhere before ordering from this website.
Har nu handlet mange gange uden problemer.
De billigste priser, hurtig og billig levering.
Er lidt i tvivl om den er ok, denne handles side, hel vilde gode priserâŠ. Er der nogle der har handlet her?
Var skeptisk til at starte med. Ingen anmeldelser her på TP og en meget lav pris. I dag har jeg modtaget min ordre, og alt er heldigvis som det håbet.
Dog trÊkker det ned, at der opstår sproglige udfordringer, samt at leveringen tog lidt lÊngere tid end oplyst.
KÞber dog gerne herfra en anden gang :)
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã