レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering af sålerne som Þjeblikkeligt gjorde mine dumme fÞdder ok. De skal nu med en tur til Irland i bjergene. De har aldrig svigtet. (Nedsunken forfod)

IndlÊgssÃ¥len har jeg brugt on and off gennem flere Ã¥r. Efter en lÊngere pause, begyndte jeg igen med nyindkÞbte indlÊgssÃ¥ler. SÃ¥lerne har 100% rettet op pÃ¥ de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... もっず芋る

Det er livsforandrende at bruge disse sÃ¥ler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fÞdder, ankler, knÊ og hofter sÃ¥ prÞvede at kÞbe sÃ¥lerne. Slut med smerte og Þmhed, bum. Jeg var... もっず芋る

17 days into wearing these insoles I am delighted to say that my mobility has considerably improved. Less stiffness in my knees and no more need for painkillers. Even from the first day they made... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Med mange Ã¥rs forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skÊv gang – falder op til 27 %. SÃ¥lerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nÞglen til at reducere pronation og supination. Ved at stÞtte foden pÃ¥ siden bibeholder vi ogsÃ¥ den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnÃ¥, hvis vi blot bygger en stÞtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstÞtte.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

194件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fuldt ud tilfreds

Jeg elsker de såler - de gÞr bare mine sko så meget bedre at gå i - nem måde at bestille på og hurtig levering - kunne godt godt Þnske mig at der måske var en sål med ,5 hvis man nu bruger 39,5 - men udover det, mega god oplevelse!

2024幎10月5日

Was soll ich sagen

Was soll ich sagen. Is schon doof wenn man was bewerten soll was man noch gar nicht bekommen hat. Bezahlt ist aber schon. Von der Ware ist noch nix zu sehen.

2024幎10月5日
自発的なレビュヌ

Det er verdens bedste såler

Det er verdens bedste såler. Jeg står op hver dag mellem 8-12 timer. Det ville slet ikke vÊre en mulighed uden dem. Så snart jeg igen begynder at få uro i benene og ondt- ved jeg det er tid til at skifte til nye såler.
Jeg har vÊret slagter i 40 år og fÞr jeg fandt disse såler- havde jeg altid ondt i mine fÞdder. Det er slut nu og hele kroppen har det bare bedre. Jeg kan varmt anbefale disse såler.

2024幎10月2日

Align Footwear からの回答

KÊre Kirsten - 1000 tak for dit skÞnne feedback. Det gÞr mig virkelig SÅ glad, at du mÊrker fÊrre smerter og uro i benene med mine indlÊgssÃ¥ler i dit fodtÞj :) Kh Mette /Align

Mega gode sålen/indlÊg

Mega gode sålen/indlÊg, jeg har brugt dem de sidste 8-10år. Har dem i alt mit fodtÞj, både på mit arbejde og fritid.

2024幎9月10日

Align Footwear からの回答

KÊre Anne-Marie - 1000 tak for de fine ord om mine indlÊgssåler! Jeg er så glad, når mine kunder kan mÊrke en forskel....god dag, Kh Mette/Align

Super gode såler og hurtig levering

Vi er glade for sålerne, hurtig levering og handler der igen når vi skal have flere såler.
Men der kommer alt for mange reklame mails fra jer og det er vi ikke interesseret i, afmeld linket virker ikke:-(

2024幎9月5日

Align Footwear からの回答

KÊre Gudny - tak for de pÊne ord og feedback, det er jeg meget taknemmelig for. Mht. at afmelde mine nyhedsbreve, så skulle linket nederst i nyhedsbrevene hvor der står "afmeld her" meget gerne virke, når du clicker på den....Kh Mette/Align

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Dejlige såler.
Har nu 5 par og er dermed fri for at flytte fra sko til sko 👍

2024幎7月31日

Align Footwear からの回答

KÊre Karin - 1000 tak for din fine tilbagemelding, det gÞr mig altid så glad :) Kh Mette/Align

SÃ¥lerne er som sÊdvanlig

Sålerne er som sÊdvanlig tilfredsstillende.
Men, jeg synes prisen er steget alt for meget siden jeg kÞbte mine fÞrste sÃ¥ler hos jer 😢

2024幎8月7日

Align Footwear からの回答

KÊre Torben - tak for din anmeldelse af mine indlÊgssåler. Ja, jeg var nÞdt til at hÊve prisen for 5 år siden hvilket dog også er den eneste gang det er sket i de 10 år, jeg nu har haft eneforhandling af sålerne. I den forbindelse blev fragten også gjort gratis for dig/kunderne, så stigningen var ikke så hÞj:) god dag, Kh Mette/Align

Ich trage die Einlagen schon seit

Ich trage die Einlagen schon seit Jahren und bin sehr zufrieden. Sie helfen mir besonders bei meinen Knieproblemen. Ich kann sie guten Gewissens weiter empfehlen.
Einen Punkt Abzug gibt es fÌr den Kundenservice. Nachdem sich im Auftragstracking mehrere Tage nichts geÀndert hat, habe ich eine Email an Align geschickt. Ja, kurz darauf gab es beim Tracking Fortschritte und die Einlagen kamen dann auch sehr schnell. Aber auf meine Email habe ich bis heute keine Antwort erhalten. Das ist in meinen Augen kein guter Kundenservice.

2024幎6月24日

Bestilte en sål str 37/38

Bestilte en sål str 37/38, da jeg bruger str 38 normalt. De var for store til at ligge i mine sko og jeg fortrÞd mit kÞb. Da jeg skulle returnere dem var det ikke så nemt. Man skal skal selv betale fragt retur for det fÞrste. Man kan ikke printe en returlabel ud heller.

2024幎6月26日

Align Footwear からの回答

KÊre Hanne. Tak for dit feedback. Som jeg beskrev for dig i svaret på din mailhenvendelse, står det forklaret på webshoppen www.alignfootwear.dk, hvordan man kan returnere sålerne op til 60 dage efter kÞbet og få kÞbsprisen refunderet og at man selv skal stå for fragten ifm returneringen. Der står også beskrevet hvordan man bÞr bruge vores stÞrrelsesguide, så man finder den korrekte stÞrrelse af sålerne, da de er store i stÞrrelsen. Jeg beklager, at du ikke fÞler dig informeret tilstrÊkkeligt - Kh Mette/Align

Fantastisk service og godt produkt!

Redigeret: 5 *; tak, Mette, for fantastisk service. Jeg valgte ikke at sende indlÊggene tilbage (trods Mettes fine tilbud), da jeg stod overfor at skulle lÞbe et halvmaraton. Efter at have lÞbet i indlÊggene i regn og sved i 2+ timer trÊnger de alligevel til en omgang i vaskemaskinen. Det skal også siges, at indlÊggene stod den lange distance. De var behagelige og mindskede smerterne. Stor anbefaling herfra.
Oprindelig besked:
Jeg kÞbte et par align, da jeg har hulfod og nedsunken forfod. KÞbet og levering var meget nemt og utroligt hurtigt. Jeg havde dog forestillet mig forskellige indlÊg til forskellige udfordringer, men valgte at give det et forsÞg.
De modtagne indlÊg bar prÊg af, at en anden havde kÞbt dem fÞr mig, da der var en plet på dem.
Efter brug (1 gang lÞb på 60 min og 3 x 2 timers alm brug) oplever jeg en stor forbedring i forbindelse med lÞb i form af fÊrre smerter og generel forbedring i daglig gang og brug.
Indtil videre er jeg tilfreds med kÞbet men håber på endnu mere forbedring og fÊrre smerter.

2024幎6月13日

Align Footwear からの回答

Hej Henriette - tak for dine fine ord om mine indlÊgssåler. Jeg beklager, hvis der er en plet på sålerne - jeg benytter ikke brugte såler til udsendelse, men der KAN jo vÊre en plet fra producentens side, som jeg desvÊrre ikke har bemÊrket. Send dem retur til mig til Align Footwear, Siriusvej 1, 7430 Ikast og vedlÊg en seddel, at du Þnsker dem byttet til samme stÞrrelse, så sender jeg et nyt par afsted til dig...god dag, Kh Mette/Align

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。