レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Levering hurtigere end estimeret, den blev modtage 2-3 dage efter bestilling til UPS pakkeshop, efter valg om hjemme eller pakkeshop levering. Og sÃ¥ kunne jeg fÃ¥ min affugter i en pÊnere farve, end de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste priser LEGO pÃ¥ nettet. Alle varer forsvarligt indpakket, pakkerne kom til tiden som lovet. Eneste mÊrkelige var at ordren var delt op i to, hvor den ene blev leveret pÃ¥ min adresse af UPS (... もっず芋る

Helt perfekt sted at handle. Billige priser, men lidt lang leveringstid. (kan man godt leve med til prisen for varen). Havde et problem ved modtagelsen af varen. Jeg bestilte 2 enheder, men fik kun le... もっず芋る

Bestilte flere varer fra hjemmesiden,som Ã¥benbart ville blive afsendt i to forskellige pakker,med levering senest 23. December - Den ene af pakkerne er modtaget,den anden er overhovedet ikke blevet a... もっず芋る

䌁業情報

(4,858)

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Not shipped order after 1.5 months

Ordered a of items and after a month and a half still didn’t get a shipping confirmation. They withdrew the money on the day of purchase and after about a month they wrote back to me saying they don’t know when my ordered item will be in stock and therefore can’t tell me when it will arrive.

2024幎1月29日

DÃ¥rlig service

Dårlig service, bestilte d. 15/1 og skulle havde leveret imellem d. 18/1-20/1, men har stadig ikke fået min pakke. Når jeg går ind på UPS for at tracke min pakke bliver de ved med at skrive at pakken bliver forsinket uden nogen grund for det, hvis jeg sender en mail til Alternate får jeg intet svar fra dem.

2024幎1月15日
自発的なレビュヌ

INGEN kundeservice ved reklamation!

Selv 1 stjerne er for meget for denne oplevelse!

KÞbte i juni sidste år en Samsung projektor hos Alternate. Få måneder senere er der fejl på som gÞr, at den tÊnder med grÞn skÊrm.

De beder om at fÃ¥ den sendt ind til reparation - Og den kommer tilbage i FULDSTÆNDIG uacceptabel stand - Har vÊret skilt af og samlet med lukkede Þjne, og er fyldt med sorte fingre - Og fejlen er ikke udbedret!

De får den igen ind til reperation - Denne gang kommer den retur med en afvisning af stadig ukendt årsag, da de ikke svarer på mine mails.

ca. 1/30 mails besvares med et standardsvar. De fraskriver sig pludselig alt ansvar og beder mig kontakte producenten direkte, men samsung kender intet til denne sag, og det er ikke dem den har vÊret til reparation hos.

I og med at det er en dyr vare, og jeg står med et ubrugeligt produkt, kÞrer jeg sagen gennem forbrugerklagenÊvnet, såfremt der ikke findes en lÞsning inden en uge.

jeg handler her ALDRIG igen, og fraråder alle at gÞre det!

2023幎6月20日
自発的なレビュヌ

Ingen svar på reklamation af defekt vare

Jeg kÞbte en legetÞjshelikopter i julegave til min sÞn. Den gik i stykker efter 3 gange brug. Skrev til Altenate for at hÞre om jeg kunne få en reservedel men blev henvist til at kontakte producenten eller lave en reklamation. Siden har jeg forsÞgt at komme i tale med dem 3 gange for at lave reklamation (har svaret på deres mail og har 2 gange udfyldt deres formular på hjemmesiden). Endnu ingen svar fra dem andet end kontakt producent eller at man ikke kan returnere efter 14 dage. Ingen af delene er relevante svar da producenten jo ikke har en reference til mit kÞb, og at jeg ikke returnerer en vare men reklamerer.

2024幎1月16日
自発的なレビュヌ

Utterly unable to handle warranty claims

You only truly know a company when something goes wrong. In my case a fully justified warranty return of a 2 electrical toothbrushes and the accessories, ended up with them only returning a single toothbrush and nothing else. Leaving me a single toothbrush and no charger. Their response time on support is insanely slow, and they answer in random languages as it suits them.

2023幎12月1日