SUNSBEST レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enige tijd geleden een Sunsbest 1000 met een vloer standaard besteld. Het paneel met de standaard werden al binnen enkele dagen geleverd. Het is zeer eenvoudig in gebruik en er zit ook een hand... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We merken dat de warmte van het infrarood licht en bijna infrarood licht ons heel goed doet. We kijken iedere ochtend en avond uit naar het lichtbad. Na ruim twee maanden dagelijks in het infrarood... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nog maar een week in gebruik, wat een geweldig apparaat. Ik ben 41 jaar oud en voorheen had ik slaapproblemen, after-dinner dips en vermoeidheid gedurende de hele dag. Deze problemen zijn als sneeuw v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en zeer tevreden over het product. Gebruik hem iedere dag naar grote tevredenheid en merk dat mijn energieniveau hiervan omhoog gaat. Daarnaast ook goede informatie meegeleverd inclusi... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Sunsbest biedt het beste van de zon - gezondmakende rood-lichttherapie. Iedere dag baden in een overdadige hoeveelheid licht, het kan met de panelen en bedden van Sunsbest. Donkere dagen zijn verleden tijd als je dagelijks voor of onder de beste delen van zonlicht kunt plaatsnemen. Alsof je op een zonnige dag de tuindeuren open gooit of op het strand ligt. De specifieke vijf frequenties laden de energiecentrales van je cellen op, waardoor die, wat hun functie ook is, goed hun werk kunnen doen. Gezonde cellen remmen de veroudering, zorgen voor huidverjonging en meer energie. Bijkomend voordeel is dat overladen worden met licht heerlijk aanvoelt, mede omdat het licht warm is. Op de website van Sunsbest.nl lees je uitgebreid over de wetenschap achter het rode licht. De wetenschap heeft rood-lichttherapie uitermate goed onderzocht en is er erg enthousiast over. Harvard-professor Michael Hamblin is ervan overtuigd dat als het grote publiek het licht eenmaal heeft ontdekt, in ieder huishouden een paneel of bed is te vinden. Wacht niet op de massa, kies voor het rode licht en laad jezelf op, iedere dag weer. Er zijn ruim vijfduizend peer-reviewed (de beste vorm van wetenschappelijk onderzoek) studies gedaan naar rood licht. Iedere keer blijkt hoe gezondmakend het is. Het licht is net als zonlicht (maar dan met huidverjonging in plaats van huidveroudering) in staat de energiecentrales (mitochondriën) van de cellen op te laden. Waar meer energie is, is ook meer uitstoot van afvalstoffen. Dat proces wordt aangepakt door melatonine. De meeste melatonine, namelijk zo'n 95 procent, wordt niet aangemaakt in de pijnappelklier, maar wordt als gevolg van het licht aangemaakt in de cellen, waar het ook blijft. Het zorgt voor een goed afhandeling van de afvalstoffen en houdt de cellen fit en gezond. Vaak gaat gezondheid over hard werk in de sportschool of voeding die je niet mag eten. Maar bij rood licht van Sunsbest gaat gezondheid over iedere dag weer genieten van een onvoorstelbare hoeveelheid licht. De mens is volkomen ingesteld op licht. We vinden het heerlijk. Kijk maar hoe mensen reageren op de eerste zonnestralen in de lente. In de herfst en de winter komen we licht tekort, wat we maar al te goed merken. Wat nu als je iedere dag even op het strand kunt liggen? Met een huid die daar jonger van wordt in plaats van ouder? Het kan met het rode, gezondmakende licht van Sunsbest.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Effectiviteit rood licht therapie

Enige tijd geleden een Sunsbest 1000 met een vloer standaard besteld.
Het paneel met de standaard werden al binnen enkele dagen geleverd.
Het is zeer eenvoudig in gebruik en er zit ook een handige uitleg bij.
Ik wilde het rode licht met name inzetten voor huidverbetering maar het heeft me ook enorm geholpen met m’n sport blessures. Heuppijn, dikke knie en tenniselleboog verdwijnen als sneeuw voor de zon binnen enkele sessies!
Super blij en dankbaar voor dit rood licht paneel.

2025幎9月1日

Snelle afhandeling

Het is een flexibel bedrijf, dat met je meedenkt. Dat geeft een goed gevoel.

2025幎1月17日

SUNSBEST からの回答

Dank voor je reactie, Harry. Blij dat je ervaart waar wij ons best voor doen. We denken mee, de klant staat centraal, zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Heel snelle levering,vlotte

Heel snelle levering,vlotte communicatie. Heerlijke lamp!

2025幎1月21日

SUNSBEST からの回答

Goed om te horen, Nele. Geniet ervan! Blij ook met je ervaring: daar zetten we ons voortdurend voor in, ook in weekend en avond, dat klanten tevreden zijn met Sunsbest en het licht.

Tijdens bestelling en bezorging

Tijdens bestelling en bezorging adequaat op de hoogte gehouden.

2025幎1月9日

SUNSBEST からの回答

Dank voor je reactie! Blij dat je hebt ervaren waar we achter de schermen ons best voor doen, namelijk dat je ervaring met Sunsbest en het rode licht strikt positief is.

5぀星のうち5の評䟡

Bestel & leverings proces werkte uitstekend

Bestel proces werkte uitstekend. Via speciale courier netjes afgeleverd. Over de kwaliteit & effectiviteit van het product kan ik nog weinig zeggen, dat weet ik pas over een aantal maanden.

2024幎12月17日

SUNSBEST からの回答

Goed om te horen, Arnoud. Ook over onze koerier. Laat ons tzt vooral weten wat het licht voor je betekent.

Het zonnetje in huis

Super snelle levering en ik word elke keer weer super blij als ik voor het paneel sta

2024幎11月27日

SUNSBEST からの回答

Geweldig om te horen. Dat superblije gevoel blijft, weten we hier bij Sunsbest uit eigen ervaring en omdat we dat keer op keer te horen krijgen van klanten. Ontzettend veel plezier met het licht,
Daan

Sunsbest 1500

We have used the Sunsbest 1500 for almost a year, and are very satisfied with it.
I contacted the klantenservice for solving a problem, with great success.
The klantenservice responded very quickly, looking for the best solution for us.
I really appreciated the solution offered.

2024幎12月15日

SUNSBEST からの回答

Thank you, Kees. Happy to hear you are happy. We don't rest until the customer is satisfied. Wishing you all the best with your Sunsbest 1500, a great panel.

Verzorgd en correct

Snelle en correcte levering. Mooi verzorgd.
Duidelijke informatie en instructies. Zeer tevreden.

2024幎11月12日

SUNSBEST からの回答

Bij Sunsbest denken we voortdurend aan de klant: wat wil de klant, wat heeft de klant nodig, hoe kunnen we zorgen dat de klant gelukkig is? Erg goed om te horen dat je tevreden bent, Nele. We blijven ons best doen. Veel plezier met het licht.

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijn licht waar ik in de winter van opknap

Super snelle levering en leuk dat Daan de Wit persoonlijke boodschap met handtekening heeft gezet. Ik geniet van dit licht.

2024幎10月16日

SUNSBEST からの回答

Leuk dat je het waardeert, mijn persoonlijke boodschap, Danielle. Ieder paneel of standaard gaat door mijn handen. We zijn hier blij dat je blij bent. Hartelijke groet,
Daan

5぀星のうち5の評䟡

van a tot z goed geholpen door

van a tot z goed geholpen door Sunsbest. Goede service, kwaliteit en snelle levering. Product bevalt erg goed en zeker aan te raden!

2024幎9月27日

SUNSBEST からの回答

Geweldig om te horen, Robbie. We blijven ons best doen. Geniet van het licht!

5぀星のうち5の評䟡

Pakket was even spoorloos maar gelukkig

Pakket was even spoorloos maar gelukkig een dag later gevonden. Mijn bestelling had ik kwijt gemeld bij Sunbest die meteen aanbod een nieuwe bestelling te sturen. Ik vond dit zeer attent!

2024幎9月2日

SUNSBEST からの回答

Ja, het nieuwe pakket stond klaar om naar je verstuurd te worden, Maria, toen je belde en het was teruggevonden. Bij Sunsbest staat de klant op nummer één. Ontzettend veel plezier en gezondheid gewenst met het licht.

Nvt.nog .

Het bestellen was lastig.
Maar is na tevredenheid opgelost.

Vriendelijke groeten

2024幎7月29日

SUNSBEST からの回答

Erg goed om te horen, Cees. Eerder hebben we elkaar gesproken over het bestelproces. We hebben heel goed naar het proces gekeken en zagen dat aan onze kant alles goed stond en staat. Andere klanten hebben geen last ondervonden en voor jou hebben wij alles op alles gezet om je zo goed mogelijk te helpen, gelukkig naar tevredenheid. Dank voor je reactie en veel plezier met je Sunsbest 1500, wat echt een erg mooi paneel is.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。