SUNSBEST レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enige tijd geleden een Sunsbest 1000 met een vloer standaard besteld. Het paneel met de standaard werden al binnen enkele dagen geleverd. Het is zeer eenvoudig in gebruik en er zit ook een hand... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We merken dat de warmte van het infrarood licht en bijna infrarood licht ons heel goed doet. We kijken iedere ochtend en avond uit naar het lichtbad. Na ruim twee maanden dagelijks in het infrarood... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Sunsbest biedt het beste van de zon - gezondmakende rood-lichttherapie. Iedere dag baden in een overdadige hoeveelheid licht, het kan met de panelen en bedden van Sunsbest. Donkere dagen zijn verleden tijd als je dagelijks voor of onder de beste delen van zonlicht kunt plaatsnemen. Alsof je op een zonnige dag de tuindeuren open gooit of op het strand ligt. De specifieke vijf frequenties laden de energiecentrales van je cellen op, waardoor die, wat hun functie ook is, goed hun werk kunnen doen. Gezonde cellen remmen de veroudering, zorgen voor huidverjonging en meer energie. Bijkomend voordeel is dat overladen worden met licht heerlijk aanvoelt, mede omdat het licht warm is. Op de website van Sunsbest.nl lees je uitgebreid over de wetenschap achter het rode licht. De wetenschap heeft rood-lichttherapie uitermate goed onderzocht en is er erg enthousiast over. Harvard-professor Michael Hamblin is ervan overtuigd dat als het grote publiek het licht eenmaal heeft ontdekt, in ieder huishouden een paneel of bed is te vinden. Wacht niet op de massa, kies voor het rode licht en laad jezelf op, iedere dag weer. Er zijn ruim vijfduizend peer-reviewed (de beste vorm van wetenschappelijk onderzoek) studies gedaan naar rood licht. Iedere keer blijkt hoe gezondmakend het is. Het licht is net als zonlicht (maar dan met huidverjonging in plaats van huidveroudering) in staat de energiecentrales (mitochondriën) van de cellen op te laden. Waar meer energie is, is ook meer uitstoot van afvalstoffen. Dat proces wordt aangepakt door melatonine. De meeste melatonine, namelijk zo'n 95 procent, wordt niet aangemaakt in de pijnappelklier, maar wordt als gevolg van het licht aangemaakt in de cellen, waar het ook blijft. Het zorgt voor een goed afhandeling van de afvalstoffen en houdt de cellen fit en gezond. Vaak gaat gezondheid over hard werk in de sportschool of voeding die je niet mag eten. Maar bij rood licht van Sunsbest gaat gezondheid over iedere dag weer genieten van een onvoorstelbare hoeveelheid licht. De mens is volkomen ingesteld op licht. We vinden het heerlijk. Kijk maar hoe mensen reageren op de eerste zonnestralen in de lente. In de herfst en de winter komen we licht tekort, wat we maar al te goed merken. Wat nu als je iedere dag even op het strand kunt liggen? Met een huid die daar jonger van wordt in plaats van ouder? Het kan met het rode, gezondmakende licht van Sunsbest.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Wytze

Na positieve ervaringen bij een professionele red light studio heb ik een paneel voor thuis aangeschaft. Ik ben erg te spreken over de prestaties! Het is een mooi/degelijk product. Goede en persoonlijke service. En een snelle levertijd.

Thanks Daan!

2024幎7月21日
自発的なレビュヌ

SUNSBEST からの回答

Geweldig om te horen, Wytze! Ontzettend veel plezier en gezondheid gewenst met het rode licht. Het is een geweldige uitvinding en jij kunt het iedere dag inzetten om je gezondheid te bevorderen. Alle goeds, Daan.

Mooi kwaliteitsproduct

Mooi kwaliteitsproduct.
Het voldoet geheel aan de verwachtingen.
Snelle en prettige service.

2024幎6月12日

SUNSBEST からの回答

Goed om te horen, HJ! We doen ons best en dan is het altijd fijn als dat wordt gezien en ervaren. Veel plezier en gezondheid gewenst met het licht!

Heel tevreden

Snelle levering, goed verpakt. De lamp is eenvoudig te bedienen en werkt goed.

2024幎6月5日

SUNSBEST からの回答

Goed om te horen! Geniet ervan!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, duidelijke gebruiksaanwijzing en goed beschermd ingepakt.

2024幎5月22日

SUNSBEST からの回答

Goed om te horen, Rita. Veel plezier met je paneel, daar in België. Tal van landgenoten van je genieten net als jij iedere dag van het gezondmakende rode licht van Sunsbest.

Fijne ervaring

De ebook was makkelijk te bestellen en via mail de link ontvangen, makkelijk, duidelijk en overzichtelijk

2024幎4月28日

SUNSBEST からの回答

Dank voor je reactie, Christine en veel leesplezier met het e-boek.

5぀星のうち5の評䟡

Het is een top product, wat mij betreft geen 5 sterren maar 500! De 20 minuten zijn altijd fijn met een podcastje of ter bezinning. Ook geeft het me de gelegenheid om enkele oefeningetjes te doen.

Het is een top product, werd snel geleverd. Ik geniet er elke dag van. Fijn dat ik kon bellen met vragen, en werd telkens vriendelijk geholpen.

2024幎4月15日

SUNSBEST からの回答

Leuk om te horen dat je veel meer sterren had willen geven, Annette. Super om te weten dat je (net als wij) zo blij bent met het licht. Het is een geweldige uitvinding, weet jij nu ook. En inderdaad, bij vragen bel of mail gerust. Veel plezier nog met de podcasts, de oefeningen of de bezinning tijdens je sessies met het rode licht.

Fantastisch product, snelle levering

Fantastisch product, snelle levering met een persoonlijke boodschap.

2024幎4月4日

SUNSBEST からの回答

Ook dit is een persoonlijke boodschap, Pieter. Niet met pen geschreven, maar net zo welgemeend: dank voor je review. We hopen dat je nog veel gaat genieten van het rode licht.

5぀星のうち4の評䟡

De levering van het paneel liep uit

De levering van het paneel liep uit, maar de communicatie hier over was uiterst snel en correct.
We hebben een mooi en degelijk product ontvangen!

2024幎4月4日

SUNSBEST からの回答

Dank voor je mooie review, Johannes. Het was even heel druk. Inmiddels is alles weer op voorraad en ontvangt iedereen zijn bestelling weer ouderwets supersnel.
Ja, heldere en snelle communicatie staat bij ons voorop. Blij dat je dat ziet en kan waarderen. Ontzettend veel plezier en gezondheid gewenst met het licht.

5぀星のうち5の評䟡

Snel bezorgd en geweldig product!

Snel bezorgd en geweldig product!! Ben er blij mee.
Wel jammer dat het stekker van de rode lamp wat kort is, moest verlengsnoer kopen om het ergens goed te kunnen plaatsen. Maar verder top!

2024幎3月11日

SUNSBEST からの回答

Goed te horen dat u het heeft opgelost, mevrouw Van der Steur. Voor de meeste mensen is twee meter voldoende, niet voor u, maar gelukkig kunt u nu toch genieten van het licht.

Top dus!

Jammer dat het wat later kwam maar werd daar goed van op de hoogte gehouden.

Had iets niet goed gedaan. Klantensevice op een avond gemaild en kreeg tegen mijn verwachting in gelijk antwoord.

Top dus

2024幎2月16日

SUNSBEST からの回答

We houden voortdurend de mail in de gaten om zo snel en goed mogelijk te reageren, Diana. Dank voor je 'Top dus!'-reactie. We blijven ons best doen!

5぀星のうち5の評䟡

Top product en persoonlijke service

Top product en persoonlijke service! Daarnaast ook nog eens iedere dag iets wijzer, met de mooie nieuwsbrieven van Daan!

2024幎2月23日

SUNSBEST からの回答

Het is belangrijk waardevolle informatie te delen en goede service te leveren en ik ben blij dat je het waardeert, Laurent. Veel plezier en gezondheid gewenst met het rode licht,
Daan.

Zeer tevreden en blij..

Ik ben zeer tevreden en blij met het Sunsbests apparaat. Het stralende rode licht is een weldaad voor de huid en het lijf; het geeft mij power !

2024幎2月13日

SUNSBEST からの回答

Blij dat je het energie-gevende licht hebt ontdekt, Hanneke. Je geniet ervan en wij genieten daar weer van. Veel plezier, gezondheid en energie gewenst!

tijd voor je zelf

besteld , afgeleverd, uitgepakt, opgesteld, zonnen maar!

2024幎1月18日

SUNSBEST からの回答

Zo eenvoudig is het inderdaad. En nu heb je iedere dag het gevoel op een stralende zomerdag op het strand te liggen. Geniet ervan, Hans!

5぀星のうち5の評䟡

Top product van een top persoon

Snelle levering en zeer tevreden over het product. Gebruik hem iedere dag naar grote tevredenheid en merk dat mijn energieniveau hiervan omhoog gaat. Daarnaast ook goede informatie meegeleverd inclusief een persoonlijke boodschap van Daan. Heb zijn boeken ook gelezen en vind het mooi om hem op deze manier ook te kunnen steunen. Eén van de beste (zo niet de beste!) onafhankelijke journalisten van Nederland.

2024幎1月18日

SUNSBEST からの回答

Dank voor je supersympathieke reactie, Pjotr. Doet me goed. Ook dat het licht zo veel voor je betekent. Blij dat ik je eerst figuurlijk en nu ook letterlijk iets heb kunnen bijlichten. Hartelijke groet en geniet van al het rood,
Daan de Wit

Heerlijke, behaaglijke warmte

Het apparaat is algemeen zeer degelijk gebouwd en simpel te bedienen. Het was erg goed verpakt verzonden. Tip: Met een beetje bijsnijden van het kunststof verpakkingsmateriaal, past het geheel in een standaard aluminium gereedschapskoffer, waardoor het na gebruik steeds netjes en goed beschermd kan worden opgeborgen/meegenomen.

Het apparaat wordt in ons huis al voor verschillende toepassingen gebruikt;
- Als lichttherapie voor de donkere dagen;
- Bij (neus)verkoudheid verzacht het de holtes;
- Ons zoontje van 11 geeft aan dat het hem bij verkoudheid, wat fijne energie geeft;
- Als proefprojectje (zonder verwachtingen!!!) in een poging tot enig herstel van doofheid (n.a.v. middenoor-ontsteking) aan één zijde, i.c.m. met andere therapieën.

De tijd zal leren wat het rode licht eventueel nog meer kan betekenen voor ons gezin...!? Maar tot nu toe voelt het gewoon goed. De warmte wordt ook nooit té veel of te heet en anders kun je gewoon iets meer afstand nemen.

Bij de bestelling werd aangegeven dat de levering 10-15 werkdagen zou duren, het was inderdaad precies werkdag 15, toen we de lamp ontvingen. :)

SUNSBEST からの回答

Dank voor je uitgebreide review, Emiel. Hier hebben andere mensen ook echt iets aan. Het licht doet jullie goed en we hopen dat het nog veel voor jullie kan betekenen. Veel plezier en gezondheid gewenst met het helende licht.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig apparaat, Sunsbest 500.

Nog maar een week in gebruik, wat een geweldig apparaat. Ik ben 41 jaar oud en voorheen had ik slaapproblemen, after-dinner dips en vermoeidheid gedurende de hele dag. Deze problemen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en het lijkt erop dat het sporten ook veel makkelijker/effectiever is geworden. De track-en-trace link kwam laat in de mail, maar dat is werkelijk het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken.

SUNSBEST からの回答

Te gek om te horen, Roel. Slaap en sport zijn erg belangrijk, dus super dat je de voordelen merkt.
Het was na een goed beluisterde podcast ineens erg druk, waarna het paneel iets later bij je kwam dan we eigenlijk willen. We zijn nu weer helemaal op orde dus leveren we weer ouderwets snel.

Prima product

Correcte levering duidelijke instructies prima product

SUNSBEST からの回答

Dank voor je korte, maar krachtige review. Alle goeds met het licht.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。