レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har haft en fantastisk upplevelse med Carro sedan start! VÀldigt professionell med sin kunskap inom hÀlsa och fitness! Hon har hjÀlpt mig att hitta balansen inom trÀning och kost för en hÃ¥llbar livsst... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

VÀldigt opersonligt dÃ¥ det inte varit nÃ¥got möte eller liknande innan start. Alla check ins kÀnns onödiga dÃ¥ det inte blir nÃ¥gon uppföljning vilket kÀnns som onödigt jobb. Rekommenderar inte denna tjÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

HÀr har vi en coach som verkligen brinner för sina klienter , som ger 100 procent peppning , hittar lösningar i trÀningen ifall man har skador . Kosten Àr varierande och lÀtta att följa , supernöj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har haft @aspenskog som coach 1 Ã¥r nu och det kommer jag att fortsÀtta med. Min utveckling har verkligen gÃ¥tt framÃ¥t. Kost-och trÀningsschemat Àr superbra! Varje vecka Àr det uppföljning av utvecklin... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Mina varmaste rekommendationer!

Jag fÃ¥r ta del av en fantastisk trÀningskunskap som Caroline besitter! Jag fÃ¥r stöd och snabb respons om jag har frÃ¥gor gÀllande kosten eller trÀningen. Jag kÀnner att trÀningsschemat Àr anpassat efter just mig och övningarna Àr varierande. Det Àr vÀldigt lÀtt att bli motiverad till trÀning med ett sÃ¥nt hÀr upplÀgg! Recepten i kostschemat Àr SÅ goda och det kommer nya recept ofta. Förut kunde jag vilja ha nÃ¥got gott/onyttigt att Àta till helgen, men dessa recept Àr sÃ¥ goda att de passar lika bra till vardags som till helg!

2023幎10月29日

Har haft @aspenskog som coach 1 år nu

Har haft @aspenskog som coach 1 år nu och det kommer jag att fortsÀtta med. Min utveckling har verkligen gått framåt. Kost-och trÀningsschemat Àr superbra! Varje vecka Àr det uppföljning av utvecklingen. Har man frågor så besvaras de snabbt. Kost-och trÀningsappen Àr översiktlig och bra! Jag åker Àven och får trÀning i teknik på gymmet. Guld vÀrt!
Kan verkligen rekommendera @aspenskog!

2023幎10月28日
5぀星のうち5の評䟡

Bra feedback på de man diskuterat och

Bra feedback på de man diskuterat och funderat på! Bra mat som man vill Àta för den Àr god!!
Lyssnat in bra vad man vill uppnå å vart man ligger just för tillfÀllet!
Allt har varit toppen! Rolig trÀning , bra pepp och coachning! En bra investering i sej sjÀlv! Gillar hennes upplÀgg i trÀning och focus på att hitta kontakt i musklerna!

5぀星のうち5の評䟡

Caroline ger dig all sin uppmÀrksamhet

Caroline ger dig all sin uppmÀrksamhet, lyssnar på dina behov och får dig verkligen att kÀnna att din utveckling Àr lika viktig för henne som den Àr för dig. Kan varmt rekommendera henne! Caroline Àr den bÀsta coachen jag någonsin haft, och jag har avverkat en del :)

Positiv feedback

Jag tycker att det har funkat superbra med både kostupplÀgg och trÀningsupplÀgg. Du var snabb på att hitta lösningar runt knÀet nÀr det inte gick att knÀböj så mkt, och vÀldigt goda recept och roliga trÀningsprogram!
Hade kanske önskat att veta mer varför man gör vissa saker, liksom vara mer delaktig i processen men det ligger också på mig som inte frågat så mycket om varför vi trÀnar si eller Àter på ett visst sÀtt och hur det kommer hjÀlpa mig på sikt att nå mitt mål.

Caroline Àr helt fantastisk

Caroline Àr helt fantastisk! Pushar mot målet, men har full förståelse för livet och allt vad det innebÀr. Finns alltid ett meddelande bort, Àr det något jag ser något negativt med Àr det svarstiden ibland, men det Àr inte tillrÀckligt för att dra ner på betyget enligt mig. VÀldigt tillmötesgående nÀr man har synpunkter på till exempel något recept till kosten eller om en viss övning på gymmet inte funkar!

5぀星のうち5の評䟡

Allt stöd och pepp som jag stÀndigt

Allt stöd och pepp som jag stÀndigt behövt dÃ¥ livet kommit mellan . Men det hsr varit en vÀldigt fin förstÃ¥else frÃ¥n Caroline och mycket pepp, lÀttare recept nÀr man behövt det. I det stora hela sÃ¥ Àr det peppen för mig just nu som har varit helt fantastisk. Ödmjukhet och vÀldigt kÀrleksfull coach som ser till mitt bÀsta. Försöker med möjligheter och Àr vÀldigt bra pÃ¥ att lyssna och kÀnna av nuet . NÀ helt gudomlig coach

BÀsta coachen!

Har haft Caroline som onlinecoach i 6 månader och det har varit så lÀrorikt & kul. Hon Àr lyhörd och anpassar både kost och trÀning efter ens egna behov och förutsÀttningar. Skulle varmt rekommendera henne!

Inga ursÀkter med Aspenskog

Före detta så tyckte jag att det verkade svårt, nÀstan omöjligt att Àndra livsstil. Aspenskog har gjort allt lÀtt, appen Àr lÀttanvÀnd och hakar aldrig upp sig, den har en bra översikt som motiverar till att hålla sig fokuserad, det Àr goda och lÀtta recept vilket gör det lÀtt att följa kostplanen och övningarna har alla både bilder, förklarande text och klipp. Så om man inte Àr van att anvÀnda gymet så lÀr man sig snabbt och det kÀnns rÀtt fort. Jag kÀnner att jag har lÀrt mig massor och kÀnner mig peppad på att lÀra mig mer.

Att bli coachad via Aspenskog Àr det

Att bli coachad via Aspenskog Àr det bÀsta beslutet jag tagit för mig sjÀlv. Jag har hittat rutiner, kÀnner mig pigg stark, sover bra och har fÃ¥tt ett helt annat tÀnk kring framförallt kosten. Jag har lÀrt mig att tycka om min kropp och ge den all den nÀring och energi som krÀvs för att mÃ¥ bra. TrÀningen grym och jag har sÃ¥ kul pÃ¥ gymmet!! Den app man anvÀnder Àr sÃ¥ smidig och enkel. I appen har man allt som behövs mat och trÀningsupplÀgg. Caroline och hennes team Àr bara en chat bort, snabba svar och massor av pepp 🀩
Funderar ni på det hÀr ? Gör det bara ni kommer inte ångra er!!

Toppen!

Trots att jag blev sjuk och utmattad av privata skÀl halvvÀgs in i min coachning sÃ¥ anpassades allt efter vad jag klarade av. Är otroligt tacksam och nöjd med den hjÀlp och förstÃ¥else jag fÃ¥tt under denna period!

Våga lita på processen 💫

Caroline Àr en person som med vÀrme, ödmjukhet och inspiration plockar fram det bÀsta ur dig. Hon inger en trygghet och lugn som smittar av sig nÀr du sjÀlv kÀnner dig stressad eller missnöjd över situationer. Hon Àndrar alltid om ditt mind set till det positiva och vÀcker upp passionen inom dig. LÃ¥ter kropp och sjÀl arbeta tillsammans samtidigt som man plockar fram sitt ”jÀklar anamma” 😁
Hon vet vad hon pratar om och hon kan detta, ut i vart Ànda hudlager i kroppen. Jag har börjat våga lita på processen nÀr jag nojar och jag tycker jag inte Àr bra nog.

Fin personlighet och en ödmjukhet för livet i stort. Mitt bÀsta år på vÀldigt, vÀldigt lÀnge har jag haft med denna satsning på mig sjÀlv. Vilka resultat och framtiden ser jag fram emot med förtjusning.

SÃ¥ pepp!

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ