Har haft en fantastisk upplevelse med Carro sedan start! VÀldigt professionell med sin kunskap inom hÀlsa och fitness! Hon har hjÀlpt mig att hitta balansen inom trÀning och kost för en hÃ¥llbar livsst... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt opersonligt dÃ¥ det inte varit nÃ¥got möte eller liknande innan start. Alla check ins kÀnns onödiga dÃ¥ det inte blir nÃ¥gon uppföljning vilket kÀnns som onödigt jobb. Rekommenderar inte denna tjÀ... ãã£ãšèŠã
HÀr har vi en coach som verkligen brinner för sina klienter , som ger 100 procent peppning , hittar lösningar i trÀningen ifall man har skador . Kosten Àr varierande och lÀtta att följa , supernöj... ãã£ãšèŠã
Har haft @aspenskog som coach 1 Ã¥r nu och det kommer jag att fortsÀtta med. Min utveckling har verkligen gÃ¥tt framÃ¥t. Kost-och trÀningsschemat Àr superbra! Varje vecka Àr det uppföljning av utvecklin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goda recept och bra trÀningspass iâŠ
Goda recept och bra trÀningspass i appen. Enkelt att följa på gymmet.
Bra pepp i chatten nÀr det behövs.
Skulle verkligen rekommendera
Sökte hjÀlp för att ta tag i min trÀning/mat. Föeöskt bli mer trÀnad och gå ner i vikt sjÀlv men utan resultat.
Redan från första samtalet kÀndes allt så bra.
Maten Àr jÀttegod. Både jag och min man Àlskar den. Får nya recept en gång i månaden vilket Àr bra så hinner man inte bli less.
TrÀningen Àr anpassad efter vad jag vill trÀna och hur ofta. Tydliga instruktioner o videos för övningarna.
Sist så Àr Caroline fantastisk. Så peppade, empatisk o fin. Veckor de varit jobbigt har hon varit motivationen att fortsÀtta kÀmpa.
Carro Àr en riktig energispridare ð«âŠ
Carro Àr en riktig energispridare ð« genuint glad och positiv och de kÀnns verkligen som att hon tÀnker lÃ¥ngsiktigt och hÃ¥llbart med sin coaching. Det viktigaste Àr inte att fort sÀnka siffrorna pÃ¥ vÃ¥gen utan hon ser verkligen helheten av livspusslet.
Din nya bÀsta vÀn för att ta trÀningen till nÀsta nivå!
Jag har följt Caroline lÀnge på instagram & sett henne leva en hÀlsosam men Àven hållbar livsstil. Så nÀr jag sjÀlv insåg att jag ville ta hjÀlp för att nå det dÀr lilla extra så kÀndes hon som rÀtt val. Men herregud vad rÀtt jag hade, efter 4 månader så har jag lÀrt mig så mycket om mat & hur jag ska Àta hållbart för att må bra & kunna trÀna på nivån som jag vill. Hon svarar alltid på mina frågor & anpassar alltid allting efter mina önskemål. Hon Àr verkligen lika investerad i mig som jag sjÀlv. Men jag kan starkt rekommendera henne som PT, hon hjÀlper alltid till för hon vill verkligen att jag lyckas lika mycket som jag vill. Du kommer verkligen inte ångra dig!
HÀr har vi en coach som verkligenâŠÃ€lskar att fÃ¥ oss klienter att mÃ¥ bra och hjÀlper en med att nÃ¥ sina mÃ¥l
Kosten Àr varierande och lÀtta att följa , supernöjd .
Ãr snabb med svar om man har en frÃ¥ga i chatten , alltid positiv och tillmötesgÃ¥ende .
KÀnner mig sedd och aldrig kÀnt mig så pigg/stark och motiverad till både kost och trÀning .
Såååå tacksam ð
Tack och åter tack!!
AlltsÃ¥ jag Àr sÃ¥ himla nöjd med ALLT!!Denna positiva tjej har hjÀlpt mig i med och motgÃ¥ngâŠ
Maten super god..helt skrÀddarsydd enligt mina önskemål!
Appen smidig och lÀtt att förstå sig på!!
Jag kan varmt rekommendera Caroline Aspenskog!!!Ã
terkommer mer Àn gÀrna nÀr jag blivit friskð€©â€ïžðð»ð
Caroline Àr proffsig och fÃ¥r verkligenâŠ
Caroline Àr proffsig och fÃ¥r verkligen en att investera i sig sjÀlv med rÀtta verktygen. Kan starkt rekommendera henne dÃ¥ jag sjÀlv Àr ett kvitto pÃ¥ att det funkar â€ïž
Jag kÀnner mig alltid hörd
Jag kÀnner mig alltid hörd och får bÀsta hjÀlp för att kunna gå ner i vikt anpassat för min livstil. Jag kÀnner mig peppad med hjÀlp av Caroline och hennes positivitet!
Caroline Àr helt fantastisk!
Caroline Àr helt fantastisk. Hon ger sÃ¥ bra pepp och svarar snabbt nÀr man undrar nÃ¥got. Ãr snart 2 mÃ¥nader in i coachningen & jag mÃ¥r sÃ¥ bra. Jag kÀnner mig stark & mycket piggare. Att fÃ¥ Àta sÃ¥ mycket & god mat gör att jag inte ens tÀnker pÃ¥ lördagsgodiset lÀngre för jag Àr defakto mÀtt. Jag Ã¥ngrar inte en sekund att jag signade mig pÃ¥ detta. Grymt brað«
Helt fantastisk
Helt fantastisk, har trÀnat i sex månader med Aspenskog nu och kan inte vara nöjdare. Hon Àr lyhörd, peppande, finns alltid dÀr nÀr man svajar med sitt peppande glada humör. Fantastiskt goda recept med mkt mat, roliga utmanade pass som tar mig till mina mål
En underbar, omtÀnksam PT som verkligen bryr sig om dig och dina mål i din trÀning
VÀrldens bÀsta PT!
Jag anlitade Caroline som coach för cirka ett halvår sedan och jag ångrar det inte det minsta.
Caroline Àr en fantastisk person med hög kunnighet inom kost och trÀning och som alltid har sin kund i fokus och alltid Àr nÀrvarande. Med sin sprudlande energi och vÀrme ger hon en grym motivation och resultaten kommer dÀrefter!
Jag har provat andra ptâs online men det Àr med Caroline jag fÃ¥r resultat!
Helt grym helt enkelt!
den absolut bÀsta coachen
Caroline Àr den absolut bÀsta coach jag haft på alla plan! Jag har trÀnat i flera år med olika coacher före men inte fått sådana resultat som jag har fått nu och inte bara i gymmet utan i tankesÀtt, och vardagen. Hon funkar inte bara på gymmet utan jag har en coach för hela livet!
SÀttet som du bjuder pÃ¥ dig sjÀlv samtâŠ
SÀttet som du bjuder på dig sjÀlv samt får oss klienter att må Àr det finaste jag varit med om!
Man kan komma in med en dålig energi, men nÀr man pratar med dig så har du lyft en och fått en att tÀnka så annorlunda!
Finns ingen som Carro och hennes team!
Caroline ser till mig som person ochâŠ
Caroline ser till mig som person och tar fram kost- och trÀningsplan utefter min förutsÀttningar.
Kunnig, empatisk och peppande!
BÀsta!
BÀsta!! <3 Direkt kÀnner man den höga nivÃ¥n pÃ¥ kunskap och erfarenhet vad gÀller trÀning, kost och hÀlsa. Ãdmjuk och lyhörd för ens tankar men Àven Àrlig i vad som rekommenderas och dÀrigenom sÀtta mÃ¥l tillsammans och forma en anpassad trÀning och kost. TillgÀnglig för frÃ¥gor och funderingar och snabb Ã¥terkoppling. Genuin och grym mÀnniska!! Otroligt glad och tacksam att jag bestÀmde mig för att köra med Caroline!! Rekommenderas varmt!! <3
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã