Vi har en Audi E-tron 55, og vi har et service og reparationsabonnement hos Audi Fredericia. Vi har hidtil været tilfredse. Men det seneste værkstedsbesøg har efterladt os uforstående. Vi skulle... もっと見る
企業が回答しました
Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastis... もっと見る
企業が回答しました
Meget venlig og professionel personale. Prisen blev ikke kun overholdt, men var mindre end tilbudt. Fine dropin kontorer når man venter
企業が回答しました
Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆) Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvar... もっと見る
Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bilen skulle til service først på formiddagen og ville blive klar igen om eftermiddagen, derfor havde jeg bestilt en låne bil, men havde desværre glemt mit kørekort. Tror Jacek Rosiak kunne se på mig, at skulle vente i flere timer, det kunne jeg ikke overskue. Han bad mig om at vente, så ville han prøve om han kunne gøre noget. Da han kom tilbage, havde Jacek taget 2 mekanikere på bilen med det samme og jeg kunne køre derfra efter små 2 timer. Virkelig imponeret og virkelig god service, da det var helt min egen skyld ang. glemt kørekort.

Audi - Fredericia からの回答
Helt igennem fantastisk oplevelse som altid i Fredericia

Audi - Fredericia からの回答
Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆)
Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvarede vores opkald, mails osv.
Q6’ern blev ovenikøbet leveret for tidligt, så det var bare top dollar.
Vi vil klart bestille vores næste Audi hos Jeppe i Fredericia næste gang. Kan kun medgive ham vores bedste anbefalinger, & smider 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ afsted til ham.
Audi Fredericia er vores faste “Audipusher”, & det fortsætter vi med😃

Audi - Fredericia からの回答
God behandling fra vi trådte ind af døren og hele vejen igennem køb og udlevering, samt efterfølgende kontakt. Vi kan kun anbefale Audi i Fredericia.

Audi - Fredericia からの回答
En service på højt plan. Der udvises professionel tilgang til kundens behov

Super oplevelse!
Ved aflever på værksted pga en mindre fejl spurte jeg til sprinkler da denne virkede meget svag og forkert indstillet..
Dyser blev renset og indstillet UB.

Audi - Fredericia からの回答
Altid en god oplevelse, man føler sig velkommen og kompetent betjening

Audi - Fredericia からの回答
Har haft store problemer med bilens digitale platform, herunder navigationssystet i min Audi Q4 e-tron. Man vil kun hjælpe, hvis jeg kommer til Fredericia (det er der jeg har købt bilen). De har dog henvist til en anden Audi partner, som jeg selv skulle kontakte og bestille tid for at få løst problemerne. Det virker som om, at hvis man ikke vil benytte deres værksted, selv om man bor et andet sted i landet, så må man selv klare det hele.

Audi - Fredericia からの回答
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Audi i forbindelse med køb af vores nye bil. Fra første øjeblik følte vi os godt taget imod, og stemningen var både professionel og afslappet.
Sælger Thomas var utrolig imødekommende, ærlig og tog sig god tid til at gennemgå bilen med os. Han svarede på alle vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os helt trygge i vores beslutning.
Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse, og vi er meget glade for vores nye Audi. Stor tak til Thomas for den gode service – vi kan varmt anbefale både Audi og Thomas som sælger.

Audi - Fredericia からの回答
En oplevelse i særklasse , AUDi leverer en sublim kunde oplevelse med dit behov i centrum . De kan bare lidt mere end øvrige , de gør sig umage ;O)
Tak til Mads Audi Fredericia for en professionel og personlig betjening , glæder mig allerede til næste gang.

Audi - Fredericia からの回答
Tak for virkelig god oplevelse i forbindelse med købet af vores Audi Q4 e-tron.
Vi har følt os trygge og i gode hænder hele vejen igennem. Seniorsælgeren var både imødekommende, ærlig og professionel, og vi oplevede oprigtig interesse i at finde den helt rigtige løsning til os.
En helt igennem positiv oplevelse fra start til slut, tusind tak!

Audi - Fredericia からの回答
Meget venligt og kompetent personale
Man føler der bliver taget hånd om en når man er der

Audi - Fredericia からの回答
Bilen kunne ikke leveres med dansk navigation, hvorimod den bil der stod ved siden af HAVDE fået dansk tale????

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。