Auping レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

We gingen ons oriënteren bij Auping Duiven en werden zeer vriendelijk en vakkundig door Roelant geholpen. Dat zorgde ervoor dat wij ter plekke tot de aanschaf van een hele mooie nieuwe boxspring o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Op zoek naar een nieuw bed bij Auping in Middelburg uitgekomen. Fijne verkoopster (Heleen) die ons goede uitleg heeft gegeven welk bed het beste voor ons zou zijn. Meten, passen, etc. Goed aan het sjo... もっと見る

企業情報

1. 住まい・ガーデニング

当該企業による記述

Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 123件

レビューを書く

Unvollständiges Bett geliefert

Unvollständiges Bett geliefert. Erst wartet man über zehn Wochen auf das neue Bett. Dann kommt das ohne Kopfteil. Auf Nachfrage bekommt man als Antwort „wie das ist leider bei der Spedition verloren gegangen“. Man würde jetzt für Abhilfe sorgen, aber ich sollte mich nicht aufregen, weil ich ja das Bett schon nutzen kann. Ich kaufe bei Auping nie wieder. Wollen Premium sein da sind Sie weit von entfernt. Kleiner Zusatz. In der nächsten Mail wird mir mit rechtlichen Konsequenzen gedroht wenn ihnen meine Bewertung nicht gefällt. Sehr kritikfähig.

2026年10月7日

Auping からの回答

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dafür, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben. Es tut uns leid zu hören, dass die Lieferung nicht Ihren Erwartungen entspricht. Wir möchten Sie bitten, sich über klantenservice@auping.nl mit uns in Verbindung zu setzen. Gerne schauen wir uns Ihr Anliegen gemeinsam mit Ihnen an.

Mit freundlichen Grüßen,

Auping Kundenservice

Aankoop boxspring

Begin gelijk met wow zo fijn geholpen met het kiezen van een goede boxspring door dhr Robert verkoper te Naaldwijk. Hij nam de tijd en zijn advies was gewoon top. +_ 6 weken later was het zover het kwam thuis en super snel gemonteerd door 2 heren van Montrieurs... ook hun verdienen een 👏👍 het resultaat is mooi

2026年9月16日
5つ星のうち2の評価

…reactie Auping

Bedankt voor de snelle reactie op mijn review. We gaan contact opnemen

2026年9月10日

Auping からの回答

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de topper niet aan je verwachtingen voldoet. We willen je vragen om contact met ons op te nemen via klantenservice@auping.nl. We kijken graag met je mee.

5つ星のうち1の評価

Wij hebben onlangs een peperduur bed…

Wij hebben onlangs een peperduur bed gekocht bij Auping. Direct na aanschaf heb ik bij Auping aangegeven niet tevreden te zijn met de maatvoering. De matrassen zijn als worstjes in de hoezen geperst waardoor ze veel smaller zijn dan de bodem van het bed. Bovendien zijn de hoeken van de matrassen daardoor dusdanig afgerond dat het geheel er echt niet uitziet. De klanten'service' van Auping geeft niet thuis omdat ze vinden dat de matrassen aan hun interne standaard voldoen. Die standaard heb ik ingezien en deze laat inderdaad enorme afwijkingen toe. De slager keurt z'n eigen vlees.... Wij zitten nu met een duur bed wat er niet uitziet. Enkele jaren geleden hebben we een heel vergelijkbaar bed van Swiss Sense gekocht waar de maatvoering van de matrassen helemaal geen probleem was. Mijn advies; koop NIET bij Auping, maar ga bv naar Swiss Sense waar de service en kwaliteit een stuk beter is!

2026年5月9日

Auping からの回答

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We vinden het spijtig te lezen dat de matrassen niet aan je verwachtingen voldoen. Zou je nogmaals contact op willen nemen met onze klantenservice via klantenservice@auping.nl.

Heerlijke matrassen

We werden professioneel geholpen, alles werd opgemeten en we kregen een duidelijk advies voor zowel matras als kussen. Na enkele weken ontvingen we de matrassen en we slapen er heerlijk op,

2026年7月29日
5つ星のうち2の評価

Bestelling online gedaan met een ander…

Bestelling online gedaan met een ander afleveradres dan het factuuradres, helaas werden de artikelen afgeleverd op het factuuradres…

2026年7月17日

Auping からの回答

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de bezorging niet aan je verwachtingen voldoet. We willen je vragen om contact met ons op te nemen via klantenservice@auping.nl. We kijken graag met je mee.

Nieuwe boxspring gekocht

Dat zorgde ervoor dat wij ter plekke tot de aanschaf van een hele mooie nieuwe boxspring overgegaan zijn.
Het bed is nu 5 dagen geleden bezorgd en gemonteerd door Montrieurs, hetgeen ook allemaal erg prettig en vakkundig is verlopen.
Maar het allerbelangrijkste: het bed ligt de afgelopen 4 nachten geweldig!
Dus so far so good!

2026年6月7日

Een perfecte configuratie.

Nadat we online simpel een afspraak hebben kunnen maken, werden we door dhr Becker aller hartelijks ontvangen.
Zeer ter zake kundig en heel goed luisterend naar onze wensen, heeft hij onze behoeftes en wensen heel goed weten samen te vatten in een prachtige configuratie.

2026年5月23日

Geen reactie klantenservice.

Klantenservice reageert niet, via de app op de website kunnen en mogen ze niet en verwijzen door naar de klantenservice. Simpele vraag over aankoop, geen reactie. Niet meer van deze tijd.

2026年7月19日

Auping からの回答

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat onze klantenservice niet aan je verwachtingen voldoet. Als je het product in een van onze winkels hebt gekocht, adviseren we je om contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Wanneer het gaat om een webshopbestelling, willen we je vragen om nogmaals contact op te nemen met ons via klantenservice@auping.nl. We kijken dan graag even met je mee.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。