Unvollständiges Bett geliefert. Erst wartet man über zehn Wochen auf das neue Bett. Dann kommt das ohne Kopfteil. Auf Nachfrage bekommt man als Antwort „wie das ist leider bei der Spedition verloren... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
We gingen ons oriënteren bij Auping Duiven en werden zeer vriendelijk en vakkundig door Roelant geholpen. Dat zorgde ervoor dat wij ter plekke tot de aanschaf van een hele mooie nieuwe boxspring o... もっと見る
Begin gelijk met wow zo fijn geholpen met het kiezen van een goede boxspring door dhr Robert verkoper te Naaldwijk. Hij nam de tijd en zijn advies was gewoon top. +_ 6 weken later was het zover het k... もっと見る
Op zoek naar een nieuw bed bij Auping in Middelburg uitgekomen. Fijne verkoopster (Heleen) die ons goede uitleg heeft gegeven welk bed het beste voor ons zou zijn. Meten, passen, etc. Goed aan het sjo... もっと見る
Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.
Maagdenburgstraat 26, 7421 ZC, Deventer, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ze namenuitgebreid de tijd om alles uit te leggen
Uitgebreide vaststelling van welke matrassen ons het beste passen. Er wordt goed geluisterd naar ons gevoel. Prima contact en geduld.
Zonder afspraak geholpen, goede adviezen, uitproberen verschillende types en hardheid.
De bezorging en het matras prima in orde, nu met dat hete weer blijft het matras goed droog fentileerd goed.
vriendelijk geholpen goed advies wat ons tot het juiste bed keuze heeft gebracht.
Van winkelbezoek en advies tot levering van het Auping matras in slaapkamer top. Geen addertjes onder het gras, alles volgens planning. Value for money.
We werden goed geholpen en geadviseerd. Helaas gingen er daarna in de uitwerking wat dingetjes mis. Zo stond er op de offerte de verkeerde lattenbodem. De naam klopte niet. En we hadden gevraagd om de matrassen mee af te voeren maar dat was niet meer doorgegeven, dus die moesten we nog betalen.

Auping からの回答
Ik vond de Persoonlijke benadering prettig. De medewerkster was vriendelijk en kundig. Ze nam alle tijd om alles goed uit te leggen.
Amazing bed , good customer service. Best sleep I have ever had. Thank you
Al vele jaren zijn wij klant bij Auping Heerhugowaard. Je wordt hier altijd vriendelijk, rustig en deskundig geholpen en geadviseerd. Het is duidelijk dat men veel kennis van zaken heeft.
In het verleden hebben wij een klacht gehad over een matras, maar deze is naar volle tevredenheid opgelost. Dat geeft vertrouwen en was voor ons mede een reden om na lange tijd opnieuw voor deze winkel te kiezen en een compleet nieuw bed aan te schaffen.
Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuw bed of deskundig slaapadvies.
Keurig geholpen, goed advies.
Duidelijke afspraken over de levertijd, en die is ook precies nagekomen.
Goede voorlichting en advies. Vriendelijke en meedenkende medewerkers.
Fijne verkoopster, nam de tijd en gaf uitleg en bood alternatieven.
De levering werd netjes gedaan en ook dat was oog voor detail, wat het persoonlijk maakt.
Het belangrijkst: wat een heerlijk bed, wat slaap ik lekker!
Nieuw matras gekocht die na 8 maanden doorzakt. Naar Villa Arena gegaan om te bespreken of ik een ander geschikt matras kan kopen. Eerst willen ze het huidige matras laten checken. Zou twee weken duren voordat iemand mij zou bellen voor een afspraak. Helaas niets meer gehoord. Na 30 jaar ben ik klaar met dit merk.

Auping からの回答
Fijne aankoop begeleiding. Mag ook wel natuurlijk, voor het geld, maar toch! De matrassen en hoofdkussens liggen heerlijk. Ze bieden precies de juiste steun, niet te hard, niet te zacht.
Assortiment bevat wat ik zocht. Snelle en correcte levering volgde.
Heel vriendelijk mensen,in de winkel
Heel goed advies.
De service was goed en de bezorging verliep ook prima.Alles werd netjes en op tijd geleverd en de monteurs hebben het bed vakkundig in elkaar gezet.
Ik ben goed geholpen bij de Auping store in Den Bosch en zie uit naar mijn nieuwe bed.
Ik had een beperkt budget en wilde toch een goed matras. De winkelmedewerker ging daar heel goed mee om. Hij was helder in de mogelijkheden en deed geen moeite om me iets te verkopen dat duurder was dan ik uit wilde geven. Hij luisterde goed naar me. Bovendien was ik blij verrast door de nieuwe manier van het maken van matrassen, waarbij de hele matras circulair is geworden.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。