レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

UnvollstÀndiges Bett geliefert. Erst wartet man ÃŒber zehn Wochen auf das neue Bett. Dann kommt das ohne Kopfteil. Auf Nachfrage bekommt man als Antwort „wie das ist leider bei der Spedition verloren... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

We gingen ons oriënteren bij Auping Duiven en werden zeer vriendelijk en vakkundig door Roelant geholpen. Dat zorgde ervoor dat wij ter plekke tot de aanschaf van een hele mooie nieuwe boxspring o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Begin gelijk met wow zo fijn geholpen met het kiezen van een goede boxspring door dhr Robert verkoper te Naaldwijk. Hij nam de tijd en zijn advies was gewoon top. +_ 6 weken later was het zover het k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Op zoek naar een nieuw bed bij Auping in Middelburg uitgekomen. Fijne verkoopster (Heleen) die ons goede uitleg heeft gegeven welk bed het beste voor ons zou zijn. Meten, passen, etc. Goed aan het sjo... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

圓該䌁業による蚘述

Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.

連絡先

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Goede kennis van zaken.

Goede kennis van zaken.
Alle gegevens werden via zelfde internet systeem ingevoerd,diverse malen hebben ze de gegevens opnieuw ingevoerd, gelieve meer kennis te vergaren can het systeem.

2026幎6月9日
Auping ロゎ

Auping からの回答

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring.
Wij zullen deze feedback intern verder oppakken.

Auping Klantenservice

5぀星のうち5の評䟡

Blij dat we geweest zijn.

goed, deskundig en vriendelijk advies van Kariene Kuper. Ik kwam voor een topping maar mijn probleem zou daarmee niet opgelost zijn geweest. Ik kreeg de kans om te testen in de showroom en ben blij met het uiteindelijke resultaat .

2026幎5月29日

Een goed aankoop

Het was een prettig bezoek .Er was tijd genoeg. Ik kon de matras dus rustig uitproberen, mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Kortom een prettig
bezoek en zeker geen spijt van mijn aankoop.

2026幎4月21日
5぀星のうち1の評䟡

Zo jammer dit

Naar aanleiding van mijn eerdere klacht kreeg ik van Auping het antwoord dat ik contact moest opnemen met de winkel waar ik mijn bed had gekocht, zodat er een afspraak gemaakt kon worden om tot een passende oplossing te komen. Op basis van die reactie heb ik de moeite genomen om contact op te nemen en een afspraak in te plannen.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik echter de middag vóór de afspraak, om kwart voor vijf, een bericht van de winkel dat zij helemaal niets voor mij konden betekenen. De afspraak werd daarmee feitelijk zinloos gemaakt nog voordat deze had plaatsgevonden.

Wat ik mij afvraag: waarom wordt er onder een negatieve review publiekelijk aangegeven dat er naar een passende oplossing gekeken gaat worden, als uiteindelijk blijkt dat er helemaal geen oplossing wordt geboden? Het wekt de indruk dat klachten serieus worden genomen, terwijl de praktijk helaas iets anders laat zien.

Ik voel mij hierdoor niet alleen van het kastje naar de muur gestuurd, maar ook misleid door verwachtingen die door Auping zelf zijn gewekt. Eerst wordt aangegeven dat er naar een oplossing gezocht zal worden, vervolgens wordt een afspraak gemaakt, om die vervolgens op het laatste moment af te serveren met de mededeling dat men niets kan doen.

Dit is inmiddels niet meer alleen een klacht over het product, maar vooral over de manier waarop klanten worden behandeld. De service die Auping hier laat zien staat wat mij betreft in schril contrast met het kwaliteitsimago dat het merk graag uitdraagt.

2026幎6月1日
Auping ロゎ

Auping からの回答

Nogmaals bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. We willen dit graag met je doorspreken en willen je daarom toch nog een keer vragen om contact met onze klantenservice op te nemen via info@klantenservice.nl, zodat wij hier naar kunnen kijken.

Auping Klantenservice

Ongedwongen

Vriendelijke, ongedwongen ontvangst door een medewerker die ons op een deskundige wijze door het potentieel ongemakkelijke proces van meten en proefliggen loodste. Goede hulp bij het maken van keuzes en duidelijke afspraken op het einde.

2026幎5月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス