4 Banden besteld komen telaat binnen. Oke dat kan gebeuren, maar dan komen er maar 2 banden binnen de andere 2 waren ze kwijt. Uit eindelijk allemaal binnen gekomen zijn het de verkeerde banden als di... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik was opzoek van banden voor mijn buscamper. Banden dat onder de nieuwe regels voor winter rijden in Duitsland met de nieuwe bergen/sneeuw vlokje symbol. Banden met goede ratings voor brandstof gebru... もっと見る
企業が回答しました
Kwaliteit - prijs verhouding is perfect. Maar sta je met een lekkeband dan is bestellen een ramp hier. 3weken (9 werk dagen) wachten voor je ze inhuis hebt. DPD is helaas de slechste en traagste bezo... もっと見る
I ordered a pair of Nokian tires for one of my cars. They arrived from Germany within four days. My own garage (in The Netherlands) had advised against it ‘because the tires would have an old prod... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
autobandenmarkt.nl について
当該企業による記述
Autobandenmarkt.be is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en maten. Vind de juiste banden voor uw voertuig in een uniek breed assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, limousine, motorfiets of lichte vrachtwagen, hier vindt u altijd de juiste banden tegen voordelige prijzen.
Snelheid is de kracht van Autobandenmarkt.be: direct van het internet naar de weg. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en herfst zorgt deze online bandenverkoper dankzij zijn grote voorraad voor constante beschikbaarheid.
Autobandenmarkt.be biedt een uitzonderlijk breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:
- Autobanden,
- Motorbanden,
- Lichte vrachtwagenbanden,
- Banden voor elektrische auto's,
- Aluminium velgen en stalen velgen,
- Complete wielsets (voorgemonteerde banden op velgen)
Delticom AG, het bedrijf achter Autobandenmarkt.be, behoort tot de pioniers van de online bandenhandel en beheert webwinkels in meer dan 40 landen. Sinds de eeuwwisseling 1999/2000 biedt het bedrijf een breed assortiment aan banden online aan.
Dankzij een uitgebreid netwerk van montagepartners kunnen klanten hun nieuwe banden al bij de bestelling rechtstreeks naar een professionele montagewerkplaats laten sturen.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Band precies wat ik zocht en besteld…
Band precies wat ik zocht en besteld had. Snelle levering, helemaal top.
Ik was sceptisch, maar ben positief verrast.
Ik was een beetje sceptisch na het lezen van de slechte reviews maar toch de uitdaging aangegaan.
Voor mijn circuit auto heeft autobandenmarkt.nl voor 95 euro p.s. een nankang NS-2R semi slick aangeboden en dat is waarom ik ze besteld heb. Ik zag al dat de banden uit Duitsland komen, maar ik had geen haast (dat moet je ook zeker niet hebben, lees verder).
Na 1 week kwamen de eerste 2 banden geleverd (beetje gek, maar ik kreeg wel netjes een mail dat de zending opgesplitst was). GLS had een prima track&trace.
Nu 5 dagen later ontvang ik mijn andere twee banden, ook via GLS. Prima levering.
Voor wat betreft de banden, goede kwaliteit. Nieuw uit het schap en precies geleverd zoals besteld.
DOT was van begin 2025, dus ik kreeg geen oude troep opgestuurd.
Het was het zeker waard om hier te bestellen, en zou dit zeker vaker doen. Als je haast hebt, bestel het dan niet hier!!!
Goede prijs en accurate levering
Die Reifen sind super und nicht teuer…
Die Reifen sind super und nicht teuer sogar nach Holland geschickt. Der Betrieb hat sich an alle Absprachen gehalten sehr zufriedener Kunde !! Danke
De banden zijn zeer goed, maar!
De banden zijn zeer goed!
De bezorging was drama! De link van bezorging, werkte niet! Daardoor werden de banden geleverd in een supermarkt, waar dus iedereen de banden mee kon nemen!!! Plus, dat ik opeens een leveringsbericht krijg dat ik niet thuis was, terwijl de levering voor twee dagen later stond.
Good price delivery took almost 2 weeks
Good price, delivery at the garage, only delivery took a almost a week longer so we had to change appointment at our Garage. (Deliver took 11 working days, including Eastern)

autobandenmarkt.nl からの回答
I did not get the tires I ordered
I did not get the tires I ordered, they have the wrong size. It was unclear how to send them back and the customer service is hard to reach. After reaching the customer service it was fixed and the right tires are now underway, so that's positive.

Veel keus snelle levering
Veel keus snelle levering
De track en tracé van de bestelling werkte bij mij niet waardoor de levering een dag eerder binnen kwam dan ik had verwacht
Voor mij geen probleem en het kan ook aan mij liggen

autobandenmarkt.nl からの回答
Quality tires for an excellent price
My own garage (in The Netherlands) had advised against it ‘because the tires would have an old production date’.
No such thing, produced 12-24, 4 months ago. The price was excellent, unbeatable actually.
Highly recommended.

Goede en goedkope site
Het uitzoeken van banden gaat snel en goed op de site. Banden zijn niet overjarig ook al zijn ze flink afgeprijsd. Snelle levering, hoewel de afleverdatum en tijd door transporteur niet goed werd aangegeven. Net als vorige bestellingen picobello verlopen.

autobandenmarkt.nl からの回答
Top site voor aankoop banden
Makkelijk kiezen van juiste banden en soepele/transparante verloop van proces van aankoop tot en met montage bij bedrijf in de buurt.

heel tevreden
communicatie met autobandenmarkt is lastig. hoewel het de derde keer is dat ik bij autobandenmarkt besteld heb, heb ik toch even de recensies gelezen en omdat ik over de voorraad twijfelde van deze speciale maat banden heb ik toch even een mail gestuurd, maar op mijn mail werd niet gereageerd.
ik heb evengoed een breedset zomerbanden besteld. Die werd in drie leveringen afgeleverd, maar wel binnen een week.

Nokian Powerproof 1 225/45 ZR17 94Y XL
De band die ik besteld heb is een hardloper (althans zo staat het vermeld) dan mag je toch verwachten dat de DOT code minimaal van 2025 is en niet van juni 2024
Banden zijn een jaar oud
De toekomst zal het leren, tot nu toe geen bijzonderheden te melden

autobandenmarkt.nl からの回答
Delivery is fast and you are kept well…
Delivery is fast and you are kept well informed at all steps up to delivery

autobandenmarkt.nl からの回答
Was de 3e keer dat ik een bestelling…
Was de 3e keer dat ik een bestelling plaatste en wederom ging alles prima incl. Montage.
Om onbekende reden lukte mijn betaling met Visa niet,later met IDeal wel. Volgende keer gai ik zeker weer bestellen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。