For det fÞrste, har du Audi, Skoda eller VW har du et problem. VAG-gruppen har tatt en beslutning om ikke Ã¥ samarbeide med Autoconcept. Dette skaper en catch-22: Autoconcept sier at de kun dekker fa... ãã£ãšèŠã

AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele lÞste seg pÃ¥ beste vis for oss som hadde problem med at en dÞr pÃ¥ bilen ikke lenger lÃ¥ste seg. Saksbehandler hos AutoC... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Autoconcept er meget profesjonelle, og gode til Ã¥ kommunisere. Det kan jo vÊre vanskelig Ã¥ vite hva de dekker ang slitasje pÃ¥ deler etc, sÃ¥ det kan vÊre rom for diskusjon. Dette taklet de veldig br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bertel og Steen har vÊrt fra fÞrste dag et veldig serviceinnstilt bilverksted som har hjulpet meg med Ã¥ sÞke muligheter hos dere. De har vÊrt til veldig god hjelp da jeg mistet min mann i 2022. Auto C... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 Ã¥rs erfaring innen kjÞretÞyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde lÞsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktÞr pÃ¥ det nordiske markedet. VÃ¥re produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus â for Ã¥ gi deg solid dekning og beskyttelse nÃ¥r du trenger det mest.
Postboks 16, 1324, Lysaker, ãã«ãŠã§ãŒ
- 67 10 38 70
- post@autoconcept.no
- autoconcept.no
Ãnsker du ekstra trygghet pÃ¥ veien?
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Raske svar og tilbake meldingerUsikker på fato
Veldig
Raske tilbakemeldinger
Hurtig og ryddig behandlig.
Veldig greit oppgjÞr!
Jeg likte at det er lett Ã¥ fÃ¥ kontaktâŠ
Jeg likte at det er lett å få kontakt med dere og dere tar raskt avgjÞrelse og får svaret raskt, men når det gjelder tilbake betaling så tar det litt lang tid synes jeg, har ventet å få pengene tilbake i 14 dager, synes det kan gå litt raskere
Greit oppgjÞrð Tok litt lang tid.
Autoconcept var veldig lett Ã¥ komme iâŠ
Autoconcept var veldig lett å komme i kontakt med...De fikset saken min veldig fort...Har ikke noe galt å si mÞt dem....Problemet er at mange verksteder vil ikke samarbeide med dem som for eksempel MÞller Bil Kalbakken...Da måte jeg alt selv fikse.
Tok tid å få avklart saken
Tok tid å få avklart saken, unÞdvendig tid. Når avklaringen ble gjort fungerte det utmerket.
Raskt og effektivt behandlet
Veldig rask håndtering av situasjonen
FÞrst av alt ble jeg overrasket over den raske håndteringen av situasjonen, det virket for meg som om dere fulgte en protokoll seriÞst og effektivt.
Rask behandling. God service.
Rask behandling. Hjelpsom konsulent. God kommunikasjon med verkstedet. Veldig fornÞyd med hele prosessen. ð
Har opplevd trÞbbel med bruktbilen toâŠ
Har opplevd trÞbbel med bruktbilen to ganger. FÞrste gangen var det litt problematisk, andre gangen gikk det rett gjennom. Veldig fornÞyd med at jeg hadde bruktbilgaranti.
Verkstedet fikk raskt godkjentâŠ
Verkstedet fikk raskt godkjent reparasjon og bilen ble reparert fort
This insurance is a joke / scam
This insurance is a joke / scam. It covers nothing realistic.
Dekker jo ingentingâŠ
Har hatt to kostbare feil pÃ¥ bilen somâŠ
Har hatt to kostbare feil på bilen som helt uproblematisk ble lÞst med hjelp av Autoconcept gull. ViderefÞrer garantien og anbefaler denne til alle som ikke lenger har nybilgaranti