For det fÞrste, har du Audi, Skoda eller VW har du et problem. VAG-gruppen har tatt en beslutning om ikke Ã¥ samarbeide med Autoconcept. Dette skaper en catch-22: Autoconcept sier at de kun dekker fa... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele lÞste seg pÃ¥ beste vis for oss som hadde problem med at en dÞr pÃ¥ bilen ikke lenger lÃ¥ste seg. Saksbehandler hos AutoC... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Autoconcept er meget profesjonelle, og gode til Ã¥ kommunisere. Det kan jo vÊre vanskelig Ã¥ vite hva de dekker ang slitasje pÃ¥ deler etc, sÃ¥ det kan vÊre rom for diskusjon. Dette taklet de veldig br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bertel og Steen har vÊrt fra fÞrste dag et veldig serviceinnstilt bilverksted som har hjulpet meg med Ã¥ sÞke muligheter hos dere. De har vÊrt til veldig god hjelp da jeg mistet min mann i 2022. Auto C... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 Ã¥rs erfaring innen kjÞretÞyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde lÞsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktÞr pÃ¥ det nordiske markedet. VÃ¥re produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus â for Ã¥ gi deg solid dekning og beskyttelse nÃ¥r du trenger det mest.
é£çµ¡å
Postboks 16, 1324, Lysaker, ãã«ãŠã§ãŒ
- 67 10 38 70
- post@autoconcept.no
- autoconcept.no
Ãnsker du ekstra trygghet pÃ¥ veien?
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Verksted meldte inn garantisak
Verksted meldte inn garantisak, raskt svar (ila) 24 timer, og null problem.

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Bilen er ikke ordnet og dere anserâŠ
Bilen er ikke ordnet og dere anser saken som avsluttet. ð¡

Elendig!
Elendig!
Denne forsikringen ble solgt med bruktbilen(gull+). Heldigvis kjÞpte jeg også den beste forsikringen hos Fremtind.
På samme grunnlag og samme avtale tekst dekket Fremtind skaden på bilen. Autoconcept gjorde det ikke. Direkte pinlig. Styr unna og bruk pengene på oppgradert bilforsikring hos ett anerkjent forsikringsselskap.

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Ikke anbefalt forsikring- null verdt
UseriÞst firma, kverulante og kunnskapslÞse saksbehandlere. Min opplevelse var relatert til en Haldex pumpe / differensial. PÃ¥ tross av at merkeverksted tar for gitt at forsikringen dekker skaden og utbedrer feilen fÞr de formelt har fÃ¥tt svar (etter at de har lest garantibeviset) vet disse nepene bedre... De vrir og vrenger ordlyder slik at i praksis ingenting blir inkludert, og har sin helt egne virkelighetsoppfattelse, gjerne stikk motsatt av hva et seriÞst merkeverksted mener. Jeg har svart pÃ¥ hvitt fra MÞller at de sterkt frarÃ¥der denne forsikringen, og har svÊrt dÃ¥rlig erfaring med disse. STYR UNNA ALT SOM HAR MED DISSE à GJÃRE!!!

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Nok en gang har jeg fÃ¥tt den hjelpen ogâŠ
Nok en gang har jeg fått den hjelpen og dekningen jeg trenger fra Autoconcept :)

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Grei og forholde seg til
Grei og forholde seg til. Jeg går via forhandler. Rart at dere ikke dekker baklykt, det ser som ut som de smuldrer opp fra innsiden av i ene hjÞrnet. Det er ikke brukt sterkt vaskemiddel

Enkelt og greit.
Leverte bilen inn på verksted. Registrerte skaden på autoconsept.no og videresendte pålogging til verkstedet. Timer senere ringte verkstedet opp og sa at alt var OK og at Autoconsept dekket utgiftene.
Smertefritt for meg som kunde.

Rask og god hjelp.
Rask og god hjelp.
Saksbehandler var veldig serviceinnstilt, og jeg fikk raske tilbakemeldinger.

Anbefales!
Enkelt og sÞmlÞst, verkstedet hadde hovedsakelig all kontakt med Autoconcept og ordnet alt da bilen havnet på verksted under garantitiden :)

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Selv om det tok noe tid var opplevelsenâŠ
Selv on det tok noe tid var opplevelsen bra!

AutoConcept Insurance Norge ããã®åç
Autoconcept har for oss fungertâŠ
Autoconcept har for oss fungert smertefritt. De svarer raskt og har gitt oss dekning som en vanlig garanti.

God og rask behandling
God og rask behandling.
Hyggelig samtale med vedkommende som svart hos Autoconcept.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ