Auto Europe presenterar bra alternativ av försÀkringsnivÃ¥er och beskrivning av villkoren som Àr tydliga och lÀtta att förstÃ¥. Dessa alternativ finns inte alltid tillgÀngliga nÃ¥gon annanstans, inte en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÀtt att hitta vilket fordon jag skulle vÀlja, det man kan förbÀttra och förtydliga Àr delen dÀr man vÀljer tillval, ex; försÀkringar, verkar förvirrande med all text samt nÀr man vÀljer extra val a... ãã£ãšèŠã
"Det Àr alltid trevligt att mötas av vÀnlig och hjÀlpsam personal pÃ¥ hyrbilsföretaget. Deras professionalism och goda service skapar en positiv upplevelse och gör hela processen smidigare. Det kÀnns t... ãã£ãšèŠã
Had rental booked for Tivat airport in Montenegro. Anything that could go wrong went wrong. Took over 1hour to get in contact with car hire Flex Go that were suppose to meet us at arrivals, and then... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Auto Europe Sverige ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med över 20.000 stationer i 180 lÀnder Àr våra kunders tillfredsstÀllelse av största betydelse.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
PrisvÀrt
Billigste bilhyra som jag hittat med Auto Europe. Snabbt och lÀtt att boka
Hyrde bil av Ecovia och hÀmtade ut denâŠ
Hyrde bil av Ecovia och hÀmtade ut den pÃ¥ Pisas flygplats. VÀldigt lÃ¥ngsam, manuell incheckning och vÀntan innan vi fick bilen trots att det inte var nÃ¥gon kö. Ãven ett otrevligt bemötande av personen vi fick bilen av för att jag inte tog deras (otroligt dyra) tillÀggsförsÀkring. VI fick heller inte den bilen vi hade bokat utan en nÃ¥got, vad vi tyckte, mindre bil. VI hade bokat en Skoda Octavia sedan och fick en Fiat 500X. Trevlig bil men ett mindre bagageutrymme. Efter det fungerade det smidigt att sedan lÀmna tillbaka bilen och fÃ¥ bekrÀftelse pÃ¥ att det inte uppkommit nÃ¥gra skador pÃ¥ bilen under den veckan jag kört den. SÃ¥ totalt sÀtt lite bökigt men ÀndÃ¥ bÀttre Àn jag hade förvÀntat mig.

Auto Europe Sverige ããã®åç
Att jag fick prisuppgifter ochâŠ
Att jag fick prisuppgifter och upphÀmtningsplats
Det var lÀtt att via telefon Àndra enâŠ
Det var lÀtt att via telefon Àndra en ankomsttid i min voucher. Snabbt och enkelt.
Fick de upplysningar jag behövde
Fick de upplysningar jag behövde. Bra urval av hyrbilar
Ãr frÃ¥n Sverige
DÃ¥lig bil och oproffesionell personal
Jag fick en bil av dålig kvalitet och personalen var oprofessionell och oförskÀmd. Hyr aldrig mer en bil från Avantcar i Split, Kroatien.

Auto Europe Sverige ããã®åç
Bra priser och lÀtt att boka bilen somâŠ
Bra priser och lÀtt att boka bilen som alltid.
"Det Àr alltid trevligt att mötas avâŠ
"Det Àr alltid trevligt att mötas av vÀnlig och hjÀlpsam personal på hyrbilsföretaget. Deras professionalism och goda service skapar en positiv upplevelse och gör hela processen smidigare. Det kÀnns tryggt att veta att man får den bÀsta möjliga assistansen nÀr man Àr ute och reser." Pavlos.
KÀndes smidigt
KÀndes smidigt, och det var tydligt var bilarna fanns och inte fanns. Man klickade sig igenom hela processen och sidan visade tydligt alla alternativ som upphÀmtningsplatser, biltillgång på olika stationer, samt ev. tillÀggskostnader och krav som finns.
Enkel bokning
Super enkelt och tillförlitligt
Tack Auto-Europe för att ni Àr en så snabb, enkel, tillförlitlig och lÀttöverskådlig affÀrspartner. Ni Àr helt enkelt bÀst!
Betalning i EURO
Jag har anvÀnt Auto Europe många gånger för att hyra bil. Det var den tidigare helt okej bokningsupplevelsen med att sÀlja på försÀkringar och ditten och datten. Men på betalningssidan stod det nu att debiteringen görs i EURO för att hyra bil i Stockholm. Alla priser hade tidigare visats i svenska kronor och det gick inte att se EURO-beloppet förrÀn man skulle godkÀnna i Bankappen. SKITDà LIGT.

Bra bilar lÀtt sida och boka på
Bra bilar lÀtt sida och boka på
BÀsta sidan för bilbokning
Ãversiktligt, enkel, snabbt och tryggt.
Har anvÀnt Auto Europe förut fungerarâŠ
Har anvÀnt Auto Europe förut fungerar bra.
Snabbt o bra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹