AutoTekniCom ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg fik tilbud pÃ¥ service via autobutler pÃ¥ min ene dacia som de udfÞrte og aftalte (mundligt) at de ogsÃ¥ skulle lave sevice pÃ¥ min anden Dacia og dette ville ikke overstige 2000. Jeg fik dette udfÞ... もっず芋る

Super service pÃ¥ vÊrkstedet i HolbÊk. De tilbÞd endda at hjÊlpe mig med at lÊgge min cykel i bagagerummet, da jeg hentede min bil. De er i Þvrigt mindst 30% billigere end “mit” mÊrkevÊrksted. De h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hos AutoTekniCom ApS i HolbÊk gÃ¥r service, fair priser og kompetent behandling op i en hÞjere enhed. Jeg har vÊret der flere gange, og standarden er lige hÞj hver gang. I sidste omgang har jeg haft... もっず芋る

たあたあ

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

For dyrt og ringe arbejde

Jeg har fÞr vÊret hos AutoTekni i HolbÊk og få lappet et dÊk til kr. 250,00, hvor alt var fint. Så jeg prÞvede dem igen til skuffelse.
3-4 dage om at lappe et dÊk - en opkrÊvning på kr. 450,00 - hvor afbalanceringen ikke var gjort.

Til ikke bilkyndige - i bÞr ikke bruge dem, da man skal kontrollerer arbejdet (gerne fÞr man betaler)

2025幎11月12日

Hej Andreas W.
Vi er kede af, du ikke har haft en god oplevelse på vores vÊrksted.
Vi kan desvÊrre ikke genkende forlÞbet som du beskriver.

Super service på vÊrkstedet i HolbÊk

Super service på vÊrkstedet i HolbÊk. Her går service, fair priser og kompetent behandling op i en hÞjere enhed.

2025幎7月9日

Hej Sune
Tak for en super tilbagemelding. Vi er glad for at kunne hjÊlpe dig.
Rigtig god sommer
Hilsen AutoTeknicom

Perfekt

MÃ¥ tilslutte mig de gode anmeldelser. Autoteknicom lÞste et problem ved min bil som andre mekanikere i HolbÊk ikke kunne lÞse, derudover var ejeren utroligt serviceminded og flink. Jeg er slet ikke i tvivl om hvem der skal servicere min bil nÊste gang🙌.

2024幎6月17日

AutoTekniCom ApS からの回答

Tak for din fine anmeldelse Emil.
Vi glÊder os til at se dig igen på vÊrkstedet.

God atmosfÊre, hyggelig snak og prof. arbejde

Min gamle Volvo XC70 blev ved med at lyse for motorfejl. Flere forskellige vÊrksteder havde resat fejlkoderne og opgivet at finde fejlen. Efter 15 minutter, garneret med hyggelig snak om gamle biler og motorcykler, blev fejlen fundet og udbedret. El flÊkket vacuumslange under manifoldet. Nu spiller alt igen. Rigtig godt arbejde og til en meget fornuftig pris

2024幎6月5日

AutoTekniCom ApS からの回答

Tak for din fine anmeldelse Jan.
Vi er glade for at kunne hjÊlp dig med VolvoŽen. Vi glÊder os til at se dig igen.

Vil lige dele denne positive oplevelse.

Positiv oplevelse til halv pris!
Har valgt at kÞre lidt lÊngere for at fÃ¥ serviceret min Etron, dog ikke helt til Tyskland denne gang! FÞrst var vi lidt forbeholdne ved at skulle andetsteds end det vante flotte glashus, der jo bÞr kende bilen😊gik derfor ind og researchede lidt, bl.a. kunne vi se at Jannick og Co. er fuldstÊndig opdateret i El-certifikater og uddannelse indenfor servicering af El-biler. Straks mere rolig. Herudover fik vi en anbefaling, og kunne samtidig lÊse om kun gode oplevelser med dette vÊrksted.
MÃ¥ bare sige, at ALT spillede! Fra fÞrste kontakt med venlig gennemgang og en forventningsafstemning, hvor det forventede arbejde gennemgÃ¥s, til opfÞlgning og selve arbejdet. Smilende sÞde og imÞdekommende mennesker😊Selv under selve serviceringen, kommer Jannick ud og meddeler eventuelle issues han er stÞdt pÃ¥ undervejs. Ikke bagefter, men undervejs! Der er MANGE vÊrksteder der kunne lÊre af denne del, for som forbruger er der ikke noget vÊrre end uforudsete issues, eller uafstemte forhold der “bare” bliver lagt pÃ¥ regningen.

Alt i alt et yderst behageligt bekendtskab, vi er meget tilfredse. Det gÞr bestemt heller ikke noget, at regningen for det samme arbejde og gennemgang af vognen, kun lander på det halve af hvad fÞromtalte glashus ville tage. Inkl. dele vel at mÊrke!!!

Autotekni.com får derfor de varmeste anbefalinger, vi kommer med glÊde igen!

2023幎1月13日

Hej Morten
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi elsker glade kunder og det glÊder os meget, at du er tilfreds med vores service.

Super professionelt

Super professionelt, til at lÞse problemet på DS3.
Det er en hel ny bil jeg har fået igen og prisen er yderst rimelig ikke at forglemme.

2021幎10月12日

Hej Per.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glÊder os meget, at du er tilfreds med vores service. :-)

Super service på vÊrkstedet i HolbÊk

Super service på vÊrkstedet i HolbÊk. De tilbÞd endda at hjÊlpe mig med at lÊgge min cykel i bagagerummet, da jeg hentede min bil.
De er i Þvrigt mindst 30% billigere end “mit” mÊrkevÊrksted.
De har mine varmeste anbefalinger.(jeg kender ikke de ansatte eller ejer, denne anmeldelse er helt upartisk og objektiv)

2021幎8月3日

Hej Susanne

Verdensklasse

Hos AutoTekniCom ApS i HolbÊk går service, fair priser og kompetent behandling op i en hÞjere enhed. Jeg har vÊret der flere gange, og standarden er lige hÞj hver gang.
I sidste omgang har jeg haft mest med Jannik at gÞre. Hold op, en hÞflig, grundig og serviceminded ung mand! Hvor er det bare fedt at opleve så god behandling. Jeg vil til hver en tid anbefale dette sted og fortÊller vidt og bredt om mine gode erfaringer med stedet.

2021幎7月25日

Hej Susanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glÊder os meget, at du er tilfreds med vores service. :-)

Fik lavet Aircon service

Fik lavet Aircon service, af super dygtigt personale, som er utrolig serviceminded.
Mine klare anbefalinger herfra 👍

2021幎7月13日

Hej Brian

Øv Þv

Øv Þv. Jeg har fÃ¥et monteret mit dashcam torsdag den 1 juli. Prisen lÞd pÃ¥ 1500 som var aftalt mundligt (desvÊrre men kan se andre har haft samme problem pÃ¥ anmeldelserne) da de var fÊrdige endte jeg med at skulle af med 2100 heraf 149 kr for nye klÊbepuder. Da jeg kommer hjem ser jeg at kameraet er monteret sÃ¥ den filmer mit spejl og det sorte der er i ruden sÃ¥ det meste af Venstre sidde er desvÊrre sort! MontÞren spurgte mig hvor kameraet skulle sidde hvortil jeg svarede “det ved jeg ikke jeg er IKKE mekaniker eller montÞr jeg skal bare have hele udsynet med som pÃ¥ min gamle bil” jeg ser fÞrst da jeg er hjemme at det er monteret sÃ¥ halvdelen af Venstre side er sort min mand kontakter dem torsdag den 1 juli de lover at vende tilbage men vender aldrig tilbage
 min mand kontakter dem igen fredag den 2 juli for at gÞre opmÊrksom pÃ¥ at det bagerste kamera er monteret OVENPÅ en varmetrÃ¥d sÃ¥ vi nu risikere at varmen i bagruden gÃ¥r i stykker ved afmontering af kamera vi bliver lovet at de vender tilbage fredag den 2 juli men heller ikke her er der nogen tilbagevendelser
 min mand ringer mandag den 5 juli hvor chefen besvare opkaldet med at beskylde min mand for at starte en krig, rÃ¥be af ham i telefonen og sige at han har lÊst hans mails men at han nu ikke har mere tid til at snakke med ham hvor rÞret bliver knaldet pÃ¥ min mand fÃ¥r ikke et ord indfÞrt jeg mailer mandag den 5 juli sen aften da de stadig ikke er vendt tilbage nu har vi onsdag den 7 juli og stadig ingen tilbagevendelser de har sagt de har lÊst min mands mails men tydeligt ikke gider besvare dem nu stÃ¥r jeg med et front kamera der skal afmonteres og flyttes samt et bag kamera der skal afmonteres og flytte jeg skal betale for nye klÊbe puder igen fordi de ikke har lavet deres arbejde godt nok derudover kÞrte jeg 135 km for at fÃ¥ monteret mine kamera da de reklamere med de er specialister pÃ¥ det punkt. Øv Þv jeg har nu smidt en masse penge ud af vinduet og de vÊlger ikke at besvare mails eller andet hÃ¥ber ikke andre vÊlger dette vÊrksted.

2021幎7月7日

Hej Amanda
Vi er kede af, du ikke har haft en god oplevelse på vores vÊrksted.
Vi kan desvÊrre ikke genkende forlÞbet som du beskriver.

Tak til Steen i NÞrre Asmindrup for den

Tak til Steen i NÞrre Asmindrup for den gode service og fair pris på mit anhÊnger trÊk til min Seat Leon. Dejligt med en god mekaniker man kan snakke med og planlÊgge så det ikke påvirker min dag med skÊve arbejdstider. Jeg har generelt vÊret glad for alt i har lavet på de fire biler vi har haft gennem tiden og kommer med sikkerhed igen når jeg har brug for jer.

2021幎5月8日

Hej Rhonja
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
Det sÊtter vi stor pris på.

Team AutoTeknicom

De gutter her de tager imod en med et smil på

Jeg har haft en del problemer med min golf 6 1.4 tsi 160 hk😕

Med at den sÊtter ud under belastning

Jeg har nu fået skiftet min vandpumpe
Hos autotekni.com i HolbÊk
Og de kan deres kram
Fejl sÞgning igÃ¥r og skift af pumpe igÃ¥r eftermiddags og de sidste smÃ¥ ting samlet imorges 💪🏻

Og nu spiller bilen bare 100%🀘🏻
Kunne fÞr fÃ¥ km/l op pÃ¥ 14 km/l med god vilje og ØKO kÞrsel

Nu kÞrer den imellem 16 og 17 km/l på literen ved blandet by kÞrsel

Jeg er dÊlme tilfreds og sÃ¥ var det en udemÊrket pris de tog for det😄

Jeg Kan klart anbefale dem
De vejleder om reparationen og giver en estimeret cirka pris
Og den ramte de plet på

Vis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjordt det 👌🏻

2021幎4月22日

Hej Casper
Du skal have tusind tak for din flotte anmeldelse og de "6" stjerner! ;-D
Det glÊder os meget, at du er tilfreds med vores service.
-Vi står altid klar til at hjÊlpe.

2021幎2月22日

Hej Andreas
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
-Det sÊtter vi stor pris på. :-)

Team AutoTeknicom

Meget tilfreds med mine to oplevelser

Meget tilfreds med mine to oplevelser hos AutoTekniCom i HolbÊk.

Jeg har fået fortalt af en bekendt, at selvom han ikke har vÊret på vÊrkstedet i HolbÊk, kan han, ud fra andre oplevelser, bekrÊfte, at ejeren er meget dygtig og professionel, hvilket er grunden til, at jeg vÊlger dette vÊrksted til min bils fÞrste service eftersyn.

De er meget imÞdekommende og yder en god vejledning i forbindelse med en bule, jeg også gerne vil have lavet. Da denne desvÊrre ikke kunne laves i forbindelse med mit service, er jeg slet ikke i tvivl om, at bestille en ny tid til dette.
Igen oplever jeg en super god service, jeg bliver taget godt imod, arbejdet er udfÞrt rigtig flot og jeg kan allerede hente bilen dagen efter den er afleveret.

Jeg vil helt sikkert vÊlge AutoTekniCom fremover.

2021幎2月16日

Hej Lea
Du skal have tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :-)
Det glÊder os meget, at du er tilfreds med vores service.
-Vi står altid klar til at hjÊlpe.

Team AutoTeknicom

Et virkelig godt vÊrksted med god

Et virkelig godt vÊrksted med god service og meget fornuftige priser. 👍

2021幎2月15日

Hej Torben
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
-Det sÊtter vi stor pris på. :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。