Min gamle Volvo XC70 blev ved med at lyse for motorfejl. Flere forskellige vÊrksteder havde resat fejlkoderne og opgivet at finde fejlen. Efter 15 minutter, garneret med hyggelig snak om gamle biler o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik tilbud pÃ¥ service via autobutler pÃ¥ min ene dacia som de udfÞrte og aftalte (mundligt) at de ogsÃ¥ skulle lave sevice pÃ¥ min anden Dacia og dette ville ikke overstige 2000. Jeg fik dette udfÞ... ãã£ãšèŠã
Super service pÃ¥ vÊrkstedet i HolbÊk. De tilbÞd endda at hjÊlpe mig med at lÊgge min cykel i bagagerummet, da jeg hentede min bil. De er i Þvrigt mindst 30% billigere end âmitâ mÊrkevÊrksted. De h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos AutoTekniCom ApS i HolbÊk gÃ¥r service, fair priser og kompetent behandling op i en hÞjere enhed. Jeg har vÊret der flere gange, og standarden er lige hÞj hver gang. I sidste omgang har jeg haft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SpÃ¥nnebÊk 19A 4300, Skaverupvej 4 4572, 4300, 4572, HolbÊk, NÞrre Asmindrup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig godt vÊrksted med dygtige mekanikkere.

AutoTekniCom ApS ããã®åç
Dette vÊrksted kan klart anbefales. Dygtigt personale og en Êrlig betjening. De har repareret min bil, min sÞns bil, min mors bil og det har hver gang vÊret til vores fulde tilfredsstillelse. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for god og dygtig betjening.

AutoTekniCom ApS ããã®åç
Det er ikke altid let at finde enâŠ
Det er ikke altid let at finde en mekaniker der er pålideligt, og man fÞler at bliver fair og ordentligt behandlet uden div. omkostninger som kan vÊre svÊrt at gennemskue, jeg kom ud for en ulykke på Amager motorvej med en omfattende skade på bilen og fik bilen tilbage som ny, så hos Steen og Co Autoteknicom i HolbÊk har jeg nu fundet stedet hvor jeg fÞler jeg roligt kan sende min lille dyt til, kan kun anbefales da der er ikke så mange steder tilbage med folk med moral og etik

AutoTekniCom ApS ããã®åç
Super fint vÊrksted som klart kan anbefales ð
Går du op i god service og flot arbejde så skal du vÊlge Autoteknicom.
Der bliver gået meget op i kvalitet og god kundekontakt
ðð

AutoTekniCom ApS ããã®åç
Super god service. ðð» Altid glad. ðð»

AutoTekniCom ApS ããã®åç
Jeg har haft bilen serviceret her, op til flere gange nu, og jeg synes simpelthen at dette vÊrksted er top professionelt, med faglig ansvarlighed og integritet. Min bil har det fantastiskt og mavefornemmelsen vedbliver at vÊre fortrinlig god, hver gang jeg har vÊret forbi.
Som håndvÊrker, med en naverrejse igennem omtrent 25 firmaer, har jeg set lidt af hvert og man skal da nÊrmest vÊre blÊndet af nÊrighed eller Þkonomisk angst, for at betvivle hvad man får for pengene her.
GlÊdelig Jul og mange tak, fra en superglad kunde, der gerne kÞrer fra FrederiksvÊrk til HolbÊk, hver gang bilen skal serviceres.

AutoTekniCom ApS ããã®åç
PÃ¥ trods af en klar aftale om at vÊrkstedet skulle finde alle fejl og svagheder ved bilen, sÃ¥ vidt muligt, sÃ¥ jeg kunne regne med at kÞre i den til nÊste syn, valgte de ikke at fortÊlle at mine forhjulslejer var sÃ¥ slidte at de ikke ville holde sÊrlig lÊnge. Da jeg opdagede det og forholdte dem kritikken, sagde de at hvis de skulle skifte forhjulslejerne sÃ¥ skulle styrekuglerne det nok ogsÃ¥. Et ringe svar, for sÃ¥ havde de jo ogsÃ¥ ladet vÊre med at fortÊlle mig det. De gav mig pÃ¥ den mÃ¥de et forkert indtryk af bilens stand, som mÃ¥ske havde fÃ¥et mig til at prioritere anderledes og gÞre andre ting end det som kom ud af deres undersÞgelse inden reparationen. Trods et meget positivt forhÃ¥ndsindtryk ender det altsÃ¥ med, at jeg nok mÃ¥ finde mig et nyt vÊrksted. ÃV!
TilfÞjelse 23.11.2019: Se, nu havde jeg ventet en reaktion pÃ¥ ovenstÃ¥ende anmeldelse fra vÊrkstedet, men den kom ikke. Jeg skiftede selv lejerne mens jeg ventede. Reaktionen kom ikke, sÃ¥ jeg tÊnkte at de nok ikke havde set min anmeldelse, for hvilket firma har ikke respekt for kundernes anmeldelser. Foruden jeg er uddannet maskinarbejder, er jeg ogsÃ¥ uddannet som engrossÊlger i en isenkrÊmmer virksomhed, og kender godt til bÃ¥de at sÊlge hÃ¥ndvÊrk og isenkram, som et autovÊrksted jo gÞr - ordentlig faglighed lader ikke sÃ¥dan en kritik âligge og flydeâ pÃ¥ nettet. Derfor holdte jeg lige ind igÃ¥r, da jeg alligevel kÞrte lige forbi vÊrkstedet, for at forholde vÊrkstedet min kritik.
Det er et familieforetagende, hvor faderen er igang med at lÊre sÞnnen op til at overtage en dag. Jeg fik fat i faderen, som har vÊret min primÊre kontakt, men det var sÞnnen som havde afvist min kritik i telefonen og ikke havde indbudt til at vi skulle finde en lÞsning, så jeg skrev ovenstående anmeldelse og besluttede som nÊvnt selv at skifte lejerne, mens jeg ventede på en reaktion.
Det viste sig at de faktisk havde lÊst min anmeldelse og havde aktivt ladet vÊre med at reagere pÃ¥ den - de var Êrlig talt fornÊrmede - og trods de har mit tlf.nr. havde de altsÃ¥ ikke ringet. Lad mig sige det lige ud - jeg mener den holdning til en kunde er nonchalant ignorance, og dÃ¥rligt kÞbmandsskab! At anmelde de enkelte virksomheder - og isÊr dem der sÃ¥dan set kan gÞre hvad som helst ved os, nÃ¥r vi ikke har faglige kompetencer til at vurdere deres arbejde og vurderinger (som det gÊlder for automekanikere og tandlÊger osv) - er vores eneste chance for at hjÊlpe hinanden kunde til kunde og eneste mulighed for at âopdrageâ lidt pÃ¥ de virksomheder som skal hjÊlpe os med at fÃ¥ vores hverdag til at fungere, sÃ¥ vi, og vores tegnebÞger, ikke bliver et âtag selv bordâ for dem. Derfor er det vigtigt at nÃ¥r man har faglige kompetencer til bare nogenlunde at vurdere en virksomheds arbejde, sÃ¥ skal vi ogsÃ¥ gÞre det. For virksomheden er det selvmÃ¥l ikke at lytte til den slags kritik.
Trods jeg mener jeg har kompetence til at komme med min kritik, der blev fremfÞrt i detaljer i en dialog på en halv time, blev den ikke anerkendt af virksomheden - i dette tilfÊlde faderen, som fastholdte sÞnnens kategoriske afvisning af min kritik. Det Êrgrer mig, da vÊrkstedet ellers har vist gode faglige kompetencer under vejs, så når enderne ikke helt sammen, når man ikke bliver imÞdekommet når man synes det kunne have vÊret gjort bedre, og mine Þnsker vÊre blevet hÞrt korrekt, så den tilfredshed jeg ellers har haft er voldsomt udfordret nu. Jeg tÊnker at jeg ikke har vÊret i helt så gode hÊnder som jeg har troet. Jeg vil passe endnu bedre på mig selv og min bil - hvis jeg vover at forsÞge mig med dette vÊrksted igen.
Jeg fik tilbud på service via autobutler på min ene dacia som de udfÞrte og aftalte (mundligt) at de også skulle lave sevice på min anden Dacia og dette ville ikke overstige 2000. Jeg fik dette udfÞrt SAMT et service af aircom/påfyldning af 220 gram kÞlemiddel (sammelagt 1026)
Jeg modtog en regning på det hele på 5668,73 altså 2600 kroner MERE for service. Dette blev påtalt men uden resultat.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale dette vÊrksted.