Trevligt mottagande, kompetent personal, bra genomgång av vad som ska hÀnda och vad man ska tÀnka på efteråt. Uppföljning med telefonsamtal ett par dagar efter operation.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Trevligt och proffsigt bemötande av bÃ¥de ssk.och lÀkare samt personal i receptionen ! Fick en lÀkartid med kort varsel,mycket tacksamt dÃ¥ jag fick svar pÃ¥ min oro över mitt vÀ.öga`s stat... ãã£ãšèŠã
Det blev ett fantastiskt resultat. Jag opererade bÃ¥da ögonen och Àr sÃ¥ nöjd med resultatet och personalens bemötande. FrÃ¥n första kontakt har jag upplevt att de har haft mig som kund/patient i fokus.... ãã£ãšèŠã
Jag Àr vÀldigt nöjd med resultatet efter linsbyteoperation. Mycket bra service ifrÃ¥n all personal frÃ¥n kirurgen till optikern Daniel men Àven koordinater har varit vÀldigt snÀlla och hjÀlpsamma. Sup... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bytte linser för att slippa glasögon
Bytte linser för att slippa glasögon. Tre besök: undersökning av optiker, operation, samt uppföljning.
Inga biverkningar. Ser som en hök både på håll och nÀra. Himlen Àr blåare och grÀset grönare.
Personalen Àr toppen och rÀkningen rimlig.
Jag kan varmt rekommendera Avesyn!
Jag kan varmt rekommendera Avesyn!
Jag var dÀr första gången 2023, men då var jag inte en lÀmplig kandidat. Personalen tog sig Àndå tid att förklara allt noggrant och bemötte mig med respekt och omtanke. Det gjorde att jag kÀnde mig trygg och vÀl omhÀndertagen, trots beskedet.
TvÃ¥ Ã¥r senare, 2025, gjorde jag en ny undersökning â och den hÀr gÃ¥ngen visade det sig att jag nu var en lÀmplig kandidat. Processen gick smidigt, och resultaten har blivit fantastiska!
Personalen pÃ¥ Avesyn Àr genuint professionella, vÀnliga och engagerade. De bryr sig verkligen om sina kunder och man kÀnner sig alltid vÀlkommen. Stort tack till hela teamet för ert fantastiska arbete och stöd genom hela resan! ð
VÀldigt fint & tryggt bemötande
Jag gjorde ett linsbyte för att slippa linser & glasögon i november 2024. Ãr sÃ¥ supernöjd! Fick vÀldigt fint omhÀndertagande, kÀndes tryggt & operationen gick snabbt & helt utan smÀrta.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹